Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben sgk lı olduğum iiçin zübeyde de tahlilerimi ücretsiz yaptırmıştım.
Ama acıbadem de ücretli mi diye öğrenmek istedim.Ücreti fazla ise ona göre düşünürüm

özel mesajını aldım ama benim pc de neden se 1 aydan beri msn ye girilmiyor ve eşimde prpblemi çözemedi
seninle sohbetin özelin de konuşsak olmaz mı

kusura bakma seni biraz bekletecem çünkü pc ye java prrogramını yüklemek zorundayım konuşmak için

justing bekldim ama sohbete gelmedin ben çıkıyorum canımiyi geceler uykum geldi

teşekkür ederi tatlım ne olsun uzun zaman oldu girmeyeli bir bakayım dedim sizleri gördüm daha iyi oldumzemuszemus

Aman maşalah ne güzel,

benim işim zaman geçtikçe zorlaşıyor, iki tane taşımak zormuş ama hayatta şikayet etmem :)
artık iş falan yapamadığımdan annem geldi , bizde kalıyor. Hazırlıklar falan işte. İnşallah hepiniz bugünleri görürsünüz de ben de size rehberlik ederim, çok tecrübem oldu valla :)

bende adetimi bekliyorum bugün yarın gelir.ona göre 2. günü gidicem şahin beye.büyük ihtimalle pazartesi günü.belki pinkrose senle karşılaşırız orda....

inş karşılaşırız tanışırız canım sen benim adımı soyadımı biliyosun sor hemşirelere canım ben bilmiyorum adını

gunaydın kızlar iyi haftalar hepinize haftasonu cumadan beri girmedim siteye o yuzden once bastan aşağı okudum neler kaçırmışım diye....

Yarencim bence bugün kan testini yaptır güzelim kanamanın durması çok güzel haber. inşallah tutunmuştur sımsıkı ondan kesilmiştir kanaman. hadi testini yaptır gel tatlım seni bekliyoruz.... Şeniz

Bluesuu canım çok geçmiş olsun sizinkilere de iyidir inşallah herkes... Sen nasılsın? Çıktı mı yaptırdığın testlerin sonuçları?

Pinkim hadi bakalım inşallah FSH sorun olmaz başlarsın bu ay. Git bakalım ne diyecek Şahin Bey...

Justing canım pinkin dileklerine katılıyorum sen gelecekmiş gibi bekle yine kırmızıları ama inşallah gelmezler bu sefer. kaydirigubbakcemile3

Cennetim, halidem, camasd, xergen, nobran, dilkalman, emiragam sizler nasılsınız kızlar? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…