Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bluesuu canım çok geçmiş olsun sizinkilere de iyidir inşallah herkes... Sen nasılsın? Çıktı mı yaptırdığın testlerin sonuçları?

momicim....teşekkür ederim canım.......bizimkiler iyiler canım.....oğlumu bugün dr.a götürdüm,ordanda okula bıraktım.........sen nasılsın.....bulantıların başladımı..............canım ....benim test sonuçları,toplam hepsinin çıkması 1,5 ayı bulacak.......2 tanasini çarşamba gününe,birinide 4 kasıma randevularını verdiler........bakalım hayırlısı..........

justin.........canım sende regliyi bekliyorsun ha.......bekleyince gelmez o şey.........bu ay gelmesin diye dua edincede günü gününe gelir ..........senin içinde hayırlısı olsun........

cennetim,halidem,emiragam,nobran,camasd.,mumu,culii,duygu, ........ismini unuttuğum varsa kusura bakmayın.........sizler nasılsınız.........

bluesuum benim nasıl gittiğini bilmiyorum.Herhangi bir belirtim yok.(Allaha şükür diyeyim ama o zamanda şüpheler başlıyor neyse..)kısmetse 29 ekimde kontrole gideceğim.O zamana kadar kendimi korumaya çalışacağım...senin sonuçlarda iyi çıkacak inşallah.ıstenen tahlillere göre sonuç çıkması uzayabiliyor...geç olsunda güç olmasın.

malesef arkadaşlar olmadıııııı.Çok üzgünüm çoook
dün şakır şakır geldiii...buğün de her ihtimale karşı testimi yaptırdım ama sonuç negatif..

Herkese selam kızlar...

Yarencim, üzülme demek çok saçma şuan biliyorum ama herşeyde bir hayır vardır emin ol.
Bak benim de ilkinde olmadı, ikincisinde oldu. Sadece Allah biliyor ne zaman kısmet olacağını, bize çok zor da olsa beklemekten başka birşey kalmıyor.
Unutma, en önemlisi önce senin sağlığın...

sağol nobrancım ..haklısın .. bizim hayır düşündüğümüz şeylerde de şer, şer düşündüğümüzde ise hayır vardır....hırpalamadım kendimiii nedense çok ketumum..rabbim sabrını verdi herhalde.

yarencim hayırlısı olsun canım yaaa. bir iki gün içinde umarım daha iyi hissedeceksin. hepimiz yaşadık o günleri. ama unutma biz endolular için özellikle ilk 3 deneme son derece normal. 2. yi hatta 3. yü umutsuzluğa kapılmadan denemen gerekiyor. benimki böyle olmasaydı. 2. den sonra 3. yü kesin yaptıracaktım. 3. ten sonra endişelenmek ancak mantıklı oluyor.

hem bak 2. de hamile kalan çok arkadaşımız var sitede. sen şimdi dinlen bence en güzeli... hiç birşeyi takma kafana. öncelikli olan senin sağlığın canım benim.

yaren.....şu an senin için gelip pc,yi açtım........çok üzüldüm........herşeyin hayırlısı ALLAHTAN deyip,sabırla beklicez canım..........

bluesuu ,momi ikinizede çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ,
napıcağımıza karar veremedik ..her ne kadar güçlüyüm desemde pek mantıklı düşünemiyorum ..
zamana bırakırız her halde.

yarencim........zaman herşeyin ilacı canım...... bizde 3.cü denemeyi son demiştik.....ama şimdi 4.cüyü düşünmeye başladık.......hatta biz ilk başında bile aşılama tutmayınca birkez tüp bebek deneyelim.....olmazsa olmaz demiştik........ben şu anda kendime bile inanamıyorum,4.cü için uğraştığımı.......

ALLAH bizim için herşeyi kararlamıştır...........biz kendimizi çok fazla düşünüpte ,yıpratmamalıyız........ama sana şu bir kaç gün ne desekte faydası olmayacak.......ama zamanla herşey yoluna girecek inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…