Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yarencim en iyisi de zamana bırakmak,biraz dinlen arkadaşım vücudunda dinlensin...ondan sonra salim kafa ile ne yapmak istediğinize eşin ile beraber karar verirsiniz....

yarencim......kendini asla bırakma.......

hepsi hepsi 10 dk ağladımmm ondan sonra oturp bir paket kabak çekirdeği yedimmm...nasıl yemiişim farkında değiliimm şaka bi tarafa arkadaşlar bu yaren ne badireler atlatttıı o yüzden ALLAHIN izniyle yılmam ...yolaaa devamm ..

halidem teşekkürler canım iyiki varsınızzz..:1hug:

çokk haklısın canım çok..ben şöle bir kaç gün bi güzel dinleneyimm ... şahin beyde ara demişti daha arayamadım onunla bi görüşelimm..inş her şey dediğin gibi en kısa zamanda yoluna girecektir ..buna tüm kalbimle inanıyorum.:1hug:

yaren tabiiki üzüldüm cnm.ama senin ilk denemendi sanırım.pesetmek yok .dediğin gibi yola devam.benim adetimde geldi.yarın yada öbürgün gidiyorum bende şahin beye.bakalım ne olucak?

bluesuu.. teşekkürler arkadaşım... iyiyim, gün sayıyorum... sen nasılsın?

Yarencim üzüldüm seninle... ama biliyorsun bu oldukça zorlu bir yol ve biz bu yola hep birlikte girdik... yalnız olmadığını bilerek bizlerden güç al canım... bazılarımız biraz daha şanslı evet... ama umuyorum ve yürekten diliyorum sende bu şansı ikincide yakalayacaksın... dualarımız seninle canım...

sevgili momi takip ettiğim kadarıyla eskisi kadar yoksun burada hamilelik nasıl gidiyor inşallah sorun yoktur sen gitme biyerlere çünkü senin mesajların bana güç veriyor bilgi veriyor

emiragam canım günaydın.... bulantılarım oluyor gün boyunca az az da olsa biraz yoruyor doğal olarak... aynı zamanda ben çalışıyorum tam gün o yüzden gündüz işlerim yoğun oluyor bazı günler pek siteye uğrayamıyorum. akşamları da uykum geliyor yorgunluktan 10 gibi sızıp kalıyorum.... o yüzden eskisi kadar performanslı değilim canım. :kedi:

ama merak etme hep buralardayım özellikle görüştüğüm arkadaşların olduğu topikleri takip ediyorum sizler başta olmak üzere....

sen nasılsın?

yaren tabiiki üzüldüm cnm.ama senin ilk denemendi sanırım.pesetmek yok .dediğin gibi yola devam.benim adetimde geldi.yarın yada öbürgün gidiyorum bende şahin beye.bakalım ne olucak?
inş senin için herşeyin en güzeli olur canım..olumlu başlar güzel haberlerlede son bulur.opuyorumnanaktan

evet canım bu destek çok farklıı ..manevi güç ,menfaatsiz arkadaşlık hepinizee çok teşekkürler ..:1hug:

selam kızlar ben geldim hayırlı günler dün dr daydım 2.5 saat bekledikten sonra girebildik çok kalabalık ve yoğundu.kistim yok erimiş çok şükür ama yumurta görünmedi dhea verdi kullanıcam bidahaki aya gidicem gene bakalım kısmet ne zamana hayırlısıyla olucak inşş sizler nasılsınız kahvaltımı edip gelip okurum yazdıklarınızı

slm pinkim hg . canım,
senin adınaaa çok sevindim.. hadi artık başlayın da topiğimiz birazda güzel haberlerle coşsun çikolata kistiydi dimi? nasıl becerdin onları başından def etmeyiii ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben iyiyim, bugün bir çarşıya inip geleyim.hava alayım biraz dedim ama lodoslu günü seçmişim kendime :) kafama bişeyler düşmeden gelirim umarım.çıkmadan bütün yazılanları okuyayım dedim...
yarenb üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır o yüzden canını sıkma..biliyorsun hepimizin çıktığı bu yol zahmetli,meşakatli bir yol. bazılarımız için kısa; bazılarımız çinse uzun.takdiri ilahi..

pinkim canım sevindim kistin gittiğine. inşallah dhea iyi gelir de bol bol yumoşun olur tedavinde...

afiyet olsun bu arada... cokacimcoook

pinkim çok sevindim arkadaşım.bir dahaki aya başlıcaksın o zaman tedaviye .hadi bakalım hayırlı olsuuunnnn....

ilaç kullandım dr vermişti bide iki ay soğan kürü yaptım gitmişler çok şükür üç aydır vardı kist yumurtalıktaydı sanırım çikolata kisti değil bilmiyorum yinede sağolunkızlar inş bidahaki aya yumurta görünürde başlarız hayırlısıyla

pinkim kistten kurtulmana sevindim canım...Bir dahaki aya inşallah yumurtaları da göreceğiz...Hayırlısı ile bu işin üstesinden geleceğiz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…