- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.021
yarencim......kendini asla bırakma.......
ALLAH bizim için herşeyi kararlamıştır...........biz kendimizi çok fazla düşünüpte ,yıpratmamalıyız........ama sana şu bir kaç gün ne desekte faydası olmayacak.......ama zamanla herşey yoluna girecek inşallah.....
justin......hadi sende hayırlısıyla başla tedavine..........inşallah herşey gönlünce olur.......
cennetim,halidem,emiragam,nobran,camasd.,mumu,culii,duygu, ........ismini unuttuğum varsa kusura bakmayın.........sizler nasılsınız.........
inş senin için herşeyin en güzeli olur canım..olumlu başlar güzel haberlerlede son bulur.opuyorumnanaktanyaren tabiiki üzüldüm cnm.ama senin ilk denemendi sanırım.pesetmek yok .dediğin gibi yola devam.benim adetimde geldi.yarın yada öbürgün gidiyorum bende şahin beye.bakalım ne olucak?
bluesuu.. teşekkürler arkadaşım... iyiyim, gün sayıyorum... sen nasılsın?
Yarencim üzüldüm seninle... ama biliyorsun bu oldukça zorlu bir yol ve biz bu yola hep birlikte girdik... yalnız olmadığını bilerek bizlerden güç al canım... bazılarımız biraz daha şanslı evet... ama umuyorum ve yürekten diliyorum sende bu şansı ikincide yakalayacaksın... dualarımız seninle canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?