- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.041
justing canım yarın güzel haberlerini bekliyorum...İnşallah sende hayırlı haberler alırsın Şahin beyden...
pinkim kistten kurtulmana sevindim canım...Bir dahaki aya inşallah yumurtaları da göreceğiz...Hayırlısı ile bu işin üstesinden geleceğiz canım...
arkadaşlar ben mominin dediği gibi meryem süresine başladım dua sonunda hepinize dua ediyorum allahım hepimize hayırlı bebekler versin inşallah.sevgili momi bir sorum olacak sana.ilk denemem biliyosun olmadı adet bitince görü
şelim demişti şahin bey.görüştük adetten hemen sonra başlayalım diyor ikinciye. eşim tamam dedi ama ben kararsızım acaba beklesemmi belki senin gibi bende tedavisiz hamile kalabilirim bütün arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum lütfen bana yazın
kızlar merhaba
ben bilecikte yasıyorum 5 yıllık evlıyım bir düsük yasadım bursada sahın beye 31.10 ıcın randevu aldım ben ben 3 kre klomenle takıp yaptırdttım basrısız oldu aslımaya gececektım ama doktorum infertil doktoru degıl bana hsg cekıp sonra asılama dedı bende sahın beye görünmek ıstedım bana sımdı nasıl bir yol izleyecek sizce tahlıller hsg nekadar orada bana bilgi verirsenız cok mutlu olurum pcosluyum bnde
ne yazıkki benim o maliyeti şimdi ödemem imkansız yeni araba aldık kredi borçlarımız cok umarım aşıma tutar oda eger maliyetlı degılse yaptırıcam,orada hsg cekılmedenmı tüpbebek deneniyor acaba?
iyi günler herkesee..bugün şahin beye gittim.kasım 1 de lucrine başlıyorum.uzun protokol olucakmış benimkisi.eşimdende spermogram testi istemişti.hızlı hareketlisi %0 iken %16 olmuşçsayısıda 42 milyon olmuş.yani eşimde şuan bi sorun yok.bakalım neler olucak görücez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?