Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justing canım yarın güzel haberlerini bekliyorum...İnşallah sende hayırlı haberler alırsın Şahin beyden...

bluesuum,momim,emiragam,camasd,nobran,culii,duygu,halidem,yaren sizler nasılsınız arkadaşlar?...Bütün dualarım hepimize arkadaşlar....Bugün hava çok kötü,yarında soğuyacakmış...Lütfen kendinize dikkat edin...Allaha emanet olun...

bende baktım yarın yağışlı görünüyor dikkat edin kendinize. bu arada son iki saattir midem havada... bulan bulan otur..... :bbo:

dilkalman canım sende yok mu hala birşeyler... ne güzel keyfini çıkart valla.

kızlar herkese merhaba........okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz........ALLAH hepinize iyilikler versin........pinkim.......oh maşallah kistleri yok etmişsin.......inşallahta bu ay yumoşta oluşur ve en kısa zamanda başlarsın tedaviye..........justin.......seninde yarınki randevun iyi geçer inşallahta sende tedaviye başlarsın hayırlısıyla............benimde yarın iki testim var,onları yaptırıcam...... .........hamilelerimiz.....momi,dilkalman,nobran............sizlerde iyisiniz inşallah....... yarencim....bugün daha iyisin herhalde.........emiragam,duygu.........sizlerde iyisiniz maşallah........hoşçakalın......kendinize iyi bakın......

arkadaşlar ben mominin dediği gibi meryem süresine başladım dua sonunda hepinize dua ediyorum allahım hepimize hayırlı bebekler versin inşallah.sevgili momi bir sorum olacak sana.ilk denemem biliyosun olmadı adet bitince görü
şelim demişti şahin bey.görüştük adetten hemen sonra başlayalım diyor ikinciye. eşim tamam dedi ama ben kararsızım acaba beklesemmi belki senin gibi bende tedavisiz hamile kalabilirim bütün arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum lütfen bana yazın

ben 3 ay ara veriliyo sanıyordum.hemen başlanabiliyormu?bence 2 ay bekle emiragam.çünkü ilaçların etkisi gitmiyormuş.bellimi olur belki sende kalırsın doğal yoldan.

selam :)

ben aralıkta ilk negatif denememden sonra martta birdaha başlamıştım, 3 ay ara yani. Şahin Bey bana da hemen başlayabiliriz demişti ama ben en az 2 ay ara vereyim istedim. Malum hormon ilaçları alıyoruz ya,.

günaydın arakadaşlar açılış benden olsun
sancılarla başım yine derttte ..2. deneme öncesinde laporoskopiye daha sıcak bakıyorum..hayırlısı bakalım.
emiragam şahin bey daha iyisini bilir ..ama ben bir kaç ay dinlenmeni tavsiye ederim.

emiragam canım Şahin Bey bize de kontrolden hemen sonra yumurtalıklar ve rahim normal haline dönmüş istersen hemen başlayabiliriz demişti. ama eşim çok ilaç yüklenmemi istemedi. 3 ay vücudun dinlenmesi yani 2 kez normal regl görmende fayda var diyorlar.

hormonları ancak atıyor vücut. malum benim durumumdaki gibi biraz ilaçlarında etkisiyle kendiliğinden 2-3 ay içinde hamile kalan bu aralar 4-5 kişi duydum... hayırlısı beklerim dersen bence birkaç ay dinlen canım

kızlar merhaba

ben bilecikte yasıyorum 5 yıllık evlıyım bir düsük yasadım bursada sahın beye 31.10 ıcın randevu aldım ben ben 3 kre klomenle takıp yaptırdttım basrısız oldu aslımaya gececektım ama doktorum infertil doktoru degıl bana hsg cekıp sonra asılama dedı bende sahın beye görünmek ıstedım bana sımdı nasıl bir yol izleyecek sizce tahlıller hsg nekadar orada bana bilgi verirsenız cok mutlu olurum pcosluyum bnde

Tombişim Bende pcoluyum sadece tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verebilirim
ılk deneme 3700TL
2.deneme 3000TL
3.deneme Ücretsiz okadar iddialılar geçen sene yaklaşık 800 küsür hastadan sadece 12tane başarısızlığı varmış
ılaçları ortalama 750-1250TL filan tutabilrmiş en sağlıklısı yüzyüze görüşmen ..

Ben daha karar verme vücudumun dinlenmesi aşamasındayım Hakkımızda hayırlısı olsun

ne yazıkki benim o maliyeti şimdi ödemem imkansız yeni araba aldık kredi borçlarımız cok umarım aşıma tutar oda eger maliyetlı degılse yaptırıcam,orada hsg cekılmedenmı tüpbebek deneniyor acaba?

iyi günler herkesee..bugün şahin beye gittim.kasım 1 de lucrine başlıyorum.uzun protokol olucakmış benimkisi.eşimdende spermogram testi istemişti.hızlı hareketlisi %0 iken %16 olmuşçsayısıda 42 milyon olmuş.yani eşimde şuan bi sorun yok.bakalım neler olucak görücez...

Hakkında hayırlısı inşallah senin güzel haberlerini bekliyor olacağız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…