Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benm doğuştan rahimimde perde var.yani normali üçgen olması gerekirken benimkisinin tepesi göçüktü.bu yüzden mayısta laparoskopi olmuştum.ve o kısımı kazıdılar.ama şahin bey tam olarak bu durumun geçmediğini ve tedavide dez avantaj olduğunu söyledi.ama daha önceden bu rahimle doğal yoldan hamile kalıp doğurduğum içinde bu durumun avantaja dönüştüğünü söyledi.%45 gibi bi şans verdi.bu da benim canımı baya sıktı.tabii yine herşey allahtan.

justing hadi canım hayırlısı ile başla inşallah tedavine... o 12 gün bekleme süresi de öyle böyle geçiyor hiç merak etme güzelim neler atlatıp yaşıyoruz o mu geçmeyecekmiş....

inşallah senin bebişin vakti saati gelmiştir artık...

justing canım tedavin hayırlı olsun ...%45 düşük bir şans değil,lütfen olumsuz düşünme...dediğin gibi herşey Allahtan..iyi olacak inşallah...

çook saol momi çok saool.inş dediğin gibi vakti gelmiştir.bu arada sendende bahsettik şahin beyde.daha doğrusu bu siteden.çok arkadaşım var dedim sizin hastanız ama çoğunun ismini bilmiyorum dedim.pink rose dedi eet dedim.pazartesi geldi dimi dedim nasıl güldü varya.sizin her haberinizi biz alıyoruz birbirimizden dedim.

o 12 gün beklerken zor geçiyor açıkçası...ama yine de geçiyor canım,ben kendime el işi başlamıştım,4 tanede sürükleyici kitap depolamıştım...Akşamları canım sıkılınca birini,sonra diğerini elime alıyordum .Allahtan okula gidiyordum,gündüz de zaman yollarda geçiyordu...

justing canım tedavin hayırlı olsun ...%45 düşük bir şans değil,lütfen olumsuz düşünme...dediğin gibi herşey Allahtan..iyi olacak inşallah...

dikalman cnm çok saol. allah bizede senin yaşadığın mutluluğu versin.bu arada bugün sıramızı beklerken iki kişi ye hamile haberi verdiler.değeride 130 muş baya iyi.kızın yüzünü hiç unutamam.tüylerim diken diken oldu neredeyse ağlıcaktım.şimdi ne mutludur haberi veriyodur sevdiklerine.hepimize nasip etsin allah...

momim bulantıların olmasına üzüldüm ama bu bebişler için biz ne sıkıntıları göze almıştık,bu bulantılarda geçer canım,Allah güç,kuvvet versin sana...Allaha şükür bende bulantı yok...Ben de hiç bir belirti yok....Kalp atışlarını duymasaydım hamile değilim diyecektim herhalde...Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah...

haklısın justingcim..Benim de o kadardı şansım...Bak oldu işte canım...seninde olacak....Allahım o haberleri hepinize,hepimize duymayı nasip etsin inşallah...

kızlar bırakın bulantılarınız olsun..inanın onu bile özledim ben.ne mutlu size...hamileliğinizin tadı tuzu onlar.ama kısa sürüyo merak etmeyin.benim 3 hafta sürmüştü.daha sonra canınız bişeyler çeker azıcıkta naz yaparsınız kacalarınıza....ay ne güzel...

justingcim bizim sorunumuz yaştı.Ben 41 yaşındayım şu anda...Normal hamilelik için şansım %3 gibiydi...yaş geçiyordu...daha önce gittiğim doktorum 3 ay sonra menapoza girmeyeceğinizi bilemeyiz,beklemekle zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim dedi...Bu yaşına kadar niye olmadı dersen geçen sene evlendim..Akıllı arkadaşım üstüne 11 ay korundu...

iyi demişsin canım benim. onunda maaşallah bilmediği yok bizimde... girse okusa zaten yazdıklarımızdan kim kimdir hemen anlar doktorumuz... :kedi:

aklı evvelikte üstüme yoktur...korunurum,bırakır bırakmaz gider aşılama yaptırırım,üstüne bir tüp olur negatif,üstüne ikinciyi de yaparım...Düşünebiliyormusun 10 haziran aşılama,7 Ağustos 1.tüp transferi,5 Eylül 2.tüp transferi...

ya belki bizimde normal yolla olma şansı az da olsa var ama bende vakit kaybetmek istemiyorum.33 yaşındayım.her geçen gün lehimize.o yüzden acelede etmek istiyorum.şimdi nasıl bana umut oldun bi bilsen...hayırlısıyla bir de kucağına al inşallah...olsun cnm ya geç olsun güç olmasın dimi.sen o duvarı yıktın geçtin darısı başımıza....

canım olsun sen duydun ya kalp atışını gerisini boşver olması şart değil belirtilerinin. Göbişin büyümeye başlayınca anlarsın hamile olduğunu.

dediğin gibi ne sıkıntılar yaşadık neleri göze aldık 2 bulantı zorlamayacak tabiki. Annemde olsun canım hamileliğin şanındandır bulantı boşver bulansın varsın birazcık diyor.

bende peynir ekmeğe talim ediyorum midem en rahat onları kaldırıyor çünküüü... Az önce geçirdim içimden çok şükür rabbim bugünlerimize şükür diye... :Saruboceq:

dikalman dondurulmuşlarlamı olmuştu senin.yada dondurma işlemi için ne önerirsin.ben yeteri kadar olursa yumurtam düşünüyorumda...

hayır dondurulmuşlarım yoktu canım...eğer fazla yumurtan olursa dondurman iyi olur diye düşünüyorum..Allah korusun ilkinde tutmazsa kullanabilirsin yada 1-2 sene sonra bir daha çocuk istersen onları kullanabilirsin..Okuldan bir arkadaşım geri kalanlarını dondurttu...5 yıl içinde kullanabilirsiniz demişler,2.çocuk için inşallah kullanacak...

bende öyle düşünüyorum cnm yaa.şu bal çörekotunu falanda yapsammı.takviye yani.onu sorucaktım unuttun dr a...

yanlız dondurulduğuna değer bir yumurtan olması lazım canım..Çünkü çözdürme işlemi sırasında da kayıplar olabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…