Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben kür yapmadım canım..sana ne desem yanlış olabilir...çünkü bir topikte okumuştum(şimdi hatırlamıyorum)bazı kişilerde bazı kürlerde yumurtalarda erken çatlama tarzı şeyler olmuş,tüp tedavileri yarım kalmış...yine kadınlar kulübündeydi o topik...bal,çörek otu başlığıyla açılmış başlık var bir bak istersen...

yanlız dondurulduğuna değer bir yumurtan olması lazım canım..Çünkü çözdürme işlemi sırasında da kayıplar olabiliyormuş...

şahin bey kaliteli fazla yumurtam olursa kesinlikle dondurmayı önerdi..elimizde kaliteli yumurta varsa çarşıdan emin olmadığın yumurtayı almaya gerek yok dedi.aslında bunu buzluktaki balıkla kıyaslayarak anlattı.çarşıdaki emin olmadığın balıktansa buzluktaki emin olduğun balığı tercih ederim dedi.

hiç yapmayayım o zaman bide ters teperse...

bir daha şahin beye ne zaman gideceksin?1 kasımda tedavin başlayacak ama..daha önce gideceksen sor canım..ne kaybedersin?

sanıyorum uzun protokolde daha çok ve kaliteli yumurtan olabilir...o donduran arkadaşımın da uzun protokoldü...Diğer bir arkadaşımın da benim de kısa protokoldü....O yüzden dondurulmuşlarımız yok...

1 kasımda lucrin iğneye başlıcam.kasım 7 gibi adet olursam o zaman gidicem.ben en iyisi kür falan yapmayayım yada telefonla sorsammı.hemde sorularımı liste yapmıştım çantanın içinden okuyup okuyup sordum güldü bu kadarmı sorular dedi.keşke onuda sorsaydım...

justing biz şimdi ne desek boş....sen hayırlısı ile bir tedaviye başla da düşüneceğimiz şey bu olsun..

kıslar selam nasılsınız özledim sizleri....justingim tedavin hayırlıolsun canım...dilkalman annecik sen nasılsın?

aslında bakarsan çörek otu,bal doğal şeyler...bir zararı olmaz diye düşünüyorsun ama annem benim hamile olduğumu öğrenince çörek otu ve maydanoz yeme demişti,çörek otunu eski insanlar istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için kullanıyorlarmış....

maydanozu duymuştumda çörek otunu bilmiyordum.bu ne pehriz bu ne lahana.....demeyeyim şimdi özenirsin falan....

tabii benim durumumu derken hamileliği kastediyorum üstüne birde benim gibi bulantısız bir hamileliğiniz olursa o zamanda kimse değmesin keyfimize...

yanlızsın yani haftasonuna kadar... saol dilkalmancım inş hepimiz bigün bu güsel duyguyu yaşarız...meryem suresine başladım bu arada 1 hafta oldu

halide sen de kasımdamı başlıcaktın tedaviye?duyguda başlıyo sende gel hadi hep beraber hamiş olalım....kaydirigubbakcemile5

ah be justing....canım hiç birşey çekmiyor,özenmiyorum...Arada bir diyorum Kocam Allahın sevgili kulu diye....şöyle bir naz yapamıyorum...şunu istiyorum,bunu istiyorum diyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…