Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ah be justing....canım hiç birşey çekmiyor,özenmiyorum...Arada bir diyorum Kocam Allahın sevgili kulu diye....şöyle bir naz yapamıyorum...şunu istiyorum,bunu istiyorum diyemiyorum...

aman be cnm canın istemesede iste bee..benim önceki eşim çok fenaydı hiç naz yapamadım.ama bu eşim şeker gibi.bi kalayım hamile yapıcam valla naz içimde kalmasın:icecream:

saol dilkalmancım...justingim kasım dioduk ama bilmiorum belki aralığada sarkıtabilirim...26 kasım bayram çünkü...bilmiorum kararsızım...eğer başlarsam bende 1i gibi gilicem sanırım tahminim öle

ah be canım...nereye naz yapayım?...ben de belirti yok ama eşimin mide bulantıları var,yorgunluk var,uyku problemleri var.....arada bir takılıyorum sen mi hamilesin,ben mi diyorum?Öyle olunca kıyamıyorum...

halidem dediğin gibi bayramada dikkat etmek gerekir...Ne olur ne olmaz..yumurta toplanma zamanı,yada transfer zamanı bayrama gelebilir...

:
ah be canım...nereye naz yapayım?...ben de belirti yok ama eşimin mide bulantıları var,yorgunluk var,uyku problemleri var.....arada bir takılıyorum sen mi hamilesin,ben mi diyorum?Öyle olunca kıyamıyorum...

şimdi onun göbeğide büyümeye başlar tam olur yani.benim eşiminde göbeği büyüyo bu aralar takılıyorum bende sen beni hamile bırakamadın ama bakıyorumda ben seni bırakmışım galiba diye:CüvCüv:

benimde eşimin göbiş çıkmaya başladı ne iş diorum hamilemisin:)) senn yerine ben kaldım işte uğraşmıcaksın dio...:))

justingcim 1 kasım adetinin 21.günü değil mi?O zaman bayramdan önceki hafta yumurta toplanma işlemin olabilir,transferde bayramdan 2-3 gün önceye denk gelebilir.Arkadaş bekleme süresiyle beraber 40 gün kadar sürdü demişti...

aaa öylemi oluyo cnm yaa.öncesine gelse iyi bence napayım annemde yatarım bayramı orda geçiririm ama duymayan kalmaz öfffffffffffdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…