Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar benim çıkmam gerek kızım geldi annemde kalıcam bu gece.sohbetinizle beni rahatlattınız çook saolun.öpüyorum hepinizi....

bayramdan tedirgirinm bende şimdi kurban falan...eşimin ailesiyle kesioruz şimdi yardım etmedende olmaz gibime gelio ama bakalım kociş ne dicek...sanırım kısa olucak bnmki yine...geçende kısaydı

canım bencede bekle 2 adet geçsin öle başla bende temmuzda yapmıştım ilkini şahin bey banada demişti hemen başlayalım die ama ben beklemek istedim nede olsa okadar ilaç kullandık üstüste ağır glmesin...sen bilirsin yinede tabi canım

iyiyim canım ya nasıl olsun güzel geçiyor. bulantılar yorgunluk sürekli sızıp kalma gibi bir sürü yan etkisi var tabi ama olsun. ilk 4 ayı geçirdikten sonrası çok güzelmiş bakalım.
inşallah o günleri de görürüz ama en büyük dileğim biz dilkalmanla o günleri gördüğümüzde burada bol bol hamişlerimiz olması... bizim şimdi yaşadıklarımızı yeni hamişlerimiz yani hepiniz yaşarsınız inşallah...

hayırlı günler kızlar nasılsınız momicim bebişle alışma devreleri nasıl uyu canım dinlen sızıp kal sağlıklı olunda olsun canım normal bunlar zaten içinde yavrun var çalışıyosunda öyle olur çoğu kişide canım öpüyorum çok

pinkim dogru diyorsun canım inşallah darısı başınıza artık... sizde sızıp sızıp kalırsınız inşallah bebişten dolayıı. zemuszemus

pinkim dogru diyorsun canım inşallah darısı başınıza artık... sizde sızıp sızıp kalırsınız inşallah bebişten dolayıı. zemuszemus

ah canım.....keşke bebekler gelsede hepimizde sızıp,sızıp kalsak........çünkü o uyku bende problem.......şu anda antidepresan ilacımı almadan uyuyamıyorum..........annemin hastalığında yakalanmştım bu panikatak hastalığına........ daha sonra kayınpederimin,hastalığı,vefatı .......her iki ailenin hastane işleryle ilgilenen kişisi ben olduğum için maalesef benimde psikolojim bozuluyor......4 .cü yılın içindeyim ve hemen hemen dr.lara ve hastaneler e gitmediğim bir ay yoktur herhalde......dünde kendi testlerimi yaptırdım sabahtan,ordanda eşimin başka bir dr.da randevusu vardı,onunla oraya gittim........ordan acıbademde eşim için başka bir dr.agittik.......oda tahlill istedi, acıbademde yaptırdık......şimdide sonuçlarını öğrenmek için dr.u arıyacağım........az öncede annem,kızım bu hafta beni üroloji dr.uma götür dedi...........ay......işte bende böyleyim.........kendi tedavimi düşünecek zamanım kalmıyor...........bende malesef bu içimdekileri ancak sizlerle paylaşıyorum...........bu tüp bebek tedavimi kimse bilmediği için ancak sizlere anlatıyorum........

canım yaaa hastanelere her gittiğimde allah düşürmesin ama yokluğunu da göstermesin derim. bizimde son yıllarda çok oluyor doktor hastane ziyaretleri anne babalar yaşlandıkça çare yok biz evlatlar ilgileneceğiz tabi.
Allah kolaylık versin sana da çok zor. insanı gerçekten yoruyor ve yıpratıyor.

bize anlatacaksın tabi canımcım hepimiz bunun için burada değilmiyiz. dertleşmek birbirimize destek olmak dayanışma için. elbette paylaşacağız güzel arkadaşım.

arkadaşlar selam; nasılsınız uzun zamandır yazmadım.
salı günü bahar hastanesindeki (Jinemed Tüp Merkezi) Murat ERDEMıR le ön görüşme yaptım ve doktordan memnun kaldım ama kalabalıktı.Doktorun odasına girmeden önce bir form doldurttular.murat bey tüm sorularıma açık olarak cevap verdi ve içimi rahatlattı doktor ile olan son neticem de mutlaka kilo ver kilo verirsen kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi.Ve glokofaj ilacının da kilo vermede yardımcı olduğunu söyle.ılk olarak tüp bebek yapmadığını ama bu kilo da hamileliği devam ettirmenin zor olduğu, biz tüp bebek yaparız ama sizi hamile bırakmak sorun değil bebeğinizi kucağınıza sağlıkla vermek daha önemli dedi.
ıkinci doktor olarakta Murat ARSLAN nın (Jineplus) muayanesine gittim ama doktoru beğenmedim çünkü ağzından laf almak çok zor sen soruyorsun o anlatıyor.Eşimle soru sormasak hiç birşeyi anlatacağı yok.Doktorda zaten moralimi bozdu yaşınız geçmeye başlamış bence acele edin ve bu kilo da tedaviye hemen başlayabilirsin bu kilo senin gebeliğine neden olamaz dedi.(ıki doktorun dediği bir birinin tam tersi) Ben bu kilodaki kişilerede tedavi yaptım dedi .Ama bence tedavi yapmak değil de gebeliği sağlıkla geçirmek ve bebişi sağlıkla kucağıma almam daha önemli.
Üçüncü doktor hakkında gene hiç birşey yazmama gerek yok.Doktor Osman Haldun DEVELıOĞLU. Ne o doktor daki avra ve tavra ; ilk önce sekreteri bizim doktorumuz ön görüşme yapmıyor dedi ve ben de ısrarla doktordan randevu (doktor randevuları kendisi veriyor) aldım dedim o da halde hala hayır diye ısrar etti neyse sonunda sekreter doktora sordu beklesinler görüşürüm demiş.Doktorun yanına girdik ve ilk defa odasına gelmişiz kendisi telefonla konuşuyor ve elimizi bile sıkmadan oturun diye işaret etti. doktor beyin konuşması bittikten sonra sinirli bir şekilde ne vardı diye tersbir ses tonuyla konuşmaya başladı ben de 3.5 yıldır evlyiz ama hamile kalamıyorum uygulanması gereken ve yapılması gereken yöntemler hakkında sizinle görüşmmeye geldik doktor bey dedim.Sizin adınız ne ben size randevu vermedim demöes mi sonra telefon görüşmemizi hatırlatınca anımsadı..VE BENıM SOHBET ETMEYE VAKTıM YOK BEN DıREK MUAYENE EDERıM DEDı........... Bizde odasından çıktık...... Bu doktor hakkında başka hiçbirşey demiyorum Bu dünya da tek o doktor kalsa yine de ona gitmem.

Çok uzun oldu dimi arkadaşlar .

Aralarındaki en iyi en ılımlı en alakalı ..................olan doktor ŞAHıN ZETEROĞLU Evet arkadaşlar iki günde 4 doktor gezdim 3. doktoru hiç saymasan daha iyi.Aralarındaki en iyisi şahin bey. Zaten benim soru sormama gerek kalmadan beni strese sokmadan çok raht bir şekilde konuşturdu ve herşeyi bana sorması önceden ameliyat oldun mu, kullanmak sorunda olduğun ilaçlar var mı, kaç yıllık evlisin , adetin ne kadar sürüyor,........... daha bir sürü soru bana sorarak hastası ile ilgili olduğunu bana açık ve net olarak gösterdi.Hatta tokalaştığımızda hoş geldiniz dedi eşimde inşallah her zamana geliriz dedi doktor da inşallah görüşürüz demesi bile hoşuma gitti.Şahin bey gerçekten iyi ve alakalı bir doktor.Eşimden sprem tahlili ve ben den de bir kaç talil istedi bu tahlilleri yaptırp getirin dedi.Ve bana bugünden itibaren kilo vermeye başla dedi hem senin için ilk tedavi olark eşimin sprem tahlilinde herhangi bir sorun çıkmaz ise normal yumurtlama takipi yapılacağını o da olmaz ise aşılama , işte o da olmaz ise o zman rahiim flimi isterim dedi ve en son olarak tüp bebek dedi.

Arkadaşlar ben ücret konusunda doktora da söyledim Acıbadem hastanesi deyince kişiler ve hatta biz de ücret konusunda korkuyorum dedim doktorda ücretler hakkında kesin ve net olan tüp bebek fiyatlarını söyle. Arkadaşlar doktorun ben den istediği testler var ve Şahin bey testlerin karşısına adetin hangin yapılacağını yazmamış sadece sözlü söyledi ben de yazdı diye tam anlamadım.Bir ara ben istene testleri size yazarım sizlerden bilen birisi bana adetin kaçıncı günü gitmem gerektiğini yazarsanız sevinirim. Ve arkadaşlar Şahin hoca Sprm testini bu hastanede yaptıracaksın yanlız benim tahlillerimi istediğim yerde yaptıracağımı söyledi. Siz bu durumda tahlillerinizi nasıl ve nerede yaptırıyorsunuz. Ve aranızda bilen var mı sperm tahlili acıbadem de ne kadar

Çok uzun oldu galiba bir hafta siteye girmeyince açısını çıkardım
Arkadaşlar bu kadar yazıyı okuyanlara çok teşekkür ederim...

xergen.........merhaba arkadaşım..........bak dr.larla birebir görüşünce hangi dr.u seçmen gerektiğini kendinde zaten anlamıişsın.........şahin beyin,hasta doktor ilişkisi harika bir doktor.........tedaviye başladığın zaman bunu dahada iyi anlarsın canım.........testlere gelince ben istenilen bütün testleri orda yaptırdım.fakat spermiyogramın fiyatınıda hatırlamıyorum........2 yıl önce oraya başladığımızda yaptırmıştık........ama ordan sekreterden fiyatlar hakkında bilgi alabilirsin......... şahin beyin sekreteri bütün tahlillerin fiyatı hakkında size bilgi verebilir............şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.......

ah canım arkadaşım.........çok sağolasın.......biraz öyle hastalıklar yüzünden bugün stresliydimde ,içimi sizlere döküverdim........neyse eşimin tahlil sonuçları iyimiş ona sevindim.......bakalım anneminkiler ne olacak.........ALLAH daha beterlerinden korusun.........

bluesuum geçmiş olsun canım...mominin de dediği gibi anne-babalarımızın yaşı geçtikçe dr ve hastane ziyaretleri sıklaşmak zorunda kalıyor...Ama olsun ..Allah onlara dermansız dert vermesinde biz koşturalım canım..ınşallah annenin sonuçları da iyi gelir....Tabiiki derdini anlatabilirsin bize...Seve seve dinleriz..sen hiç merak etme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…