Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

emiragam kusura bakma,dün bana bir soru sormuşsun,tam o sırada netten koptum,cevap verememişim...Ben 2 tedaviyi üst üste yaptım ama benim şartlarım farklıydı,1.ve açıkçası yaşım gidiyordu elimi sıkı tutmam gerekiyordu.2.ise okullar açılmadan hastaneye gidiş gelişlerim benim için daha rahat olacaktı,o yüzden hemen yaptım..Allaha çok şükür 2.tedavide pozitif sonuç aldım...yalnız sana şunu tavsiye ederim...yaşın eğer benim gibi 40 civarı değilse,geç kalmak gibi bir durumun yoksa 2-3 ay,hatta 4 ay bekle derim.ben dayanıklı bir insanımdır,1.tedavide ne opu işleminde ne transferde en ufak bir rahatsızlığım olmadı..Ama 2.tedavide narkozdan ayılmak,kasıklarda acı zorladı canım...Ayrıca 1.tedavide 11 yumurta toplanmıştı,2.de 6 tane toplanabildi..Bunlarda olumsuz yanları...
Ama en doğru kararı yine sen vereceksin...Sadece sana tavsiyem ne karar verirsen ver,ondan sonra kararının doğru olduğuna kendini inandır..Keşke deme,bu tedavinde senin olumlu düşünmeni engelleyebilir.....Hakkında ne hayırlı ise Allahım kalbini o yöne çevirsin..

pinkim tüp bebek bölümünde "yumurta nakli düşünüyorum lütfen yardım"diye bir topik açılmış...Orda yüksek fsh ile ilgili konuşmalar var..Okumuşsundur ama ben yine de hatırlatayım dedim canım...

sağol canım.......ben tabiiki herkes için seve seve koşturuyorum,bundan şikayetçi değilim......ama bugün öyle bi efkara geldimde ,aklımdan geçenleri yazıverdim..........ben annemin ve kayınpederimin hastalıklarıyla ilgilenebilmek için 2 yıl tüp bebek meselesini ertelemiştim........olsun bu yaptıklarımın hiç bir önemi yok.......yeterki onlar iyi olsunlar........

iyi akşamlar arkadaşlar, okuduğum kadarıyla herkes çok iyi ...
x ergen tedavin hayılı olsun canım..

merhaba bluesuu , iyim tatlım
geçmişolsun canım seni çok iyi anlıyorumm...benimde annem yanımdan gidince tüp bebek tedavisine başladım ..napalım rabbim başımızdan eksik etmesin.

xergen cnm acıbademde spermiogram 45 tl.geçen sene pembemavide 90 dı.yani acıbademi gözünde büyütme o kadarda pahalı değil.

arkadaşlar benim de yapmam geren tahliler var D3 FSH - E2 - LH
D22 --PROG -PRL AÇLIK KAN ŞEKERı - TOKLUK KAN ŞEKERı BUNLARI ADETıN HANGı GÜNÜ YAPTIRMALIYIM
BıR DE ZÜBEYDE HASTANESıNDE YAPTIRABıLMEM ıÇıN SıZC NE YAPMAM GEREK.

slm kızlar nasılsınız?gündüz giremedim o yüzden göremedim sizleride umarım iyisinizdir...bende buay sonu kasım başı başlıorum tedavime allah nasip ederse...eşimle konuştum bgn acaba dedim bayram sonrasına ertelesekmi die...neden dedi bende dedim transferim bayram öncesine denk gelio o yüzden kalkmamam lazım bayramdada çıkamıcam biyere dedim olsun çıkma sende zaten senin transferinden snra izin alıcam 15 gn dedi çok hoşuma gitti açıkçası...:)))

halidem.... hadi hayırlısıyla tedavine başla canım.......ALLAH yardımcın olsun........inşallah sonucuda güzel olur.......

saol bluem inşallah sorun çıkmazda sağ salim kavuşurum bebişime...tabi önce ilaç snra yumurta toplama snra transfer sonra güsel haber sonrada bebiş...:))

halidem kasımdamı başlıyosun sende ?kararını verdin demek.kısa protokol olucağanı nerden biliyosun belki seninde benim gibi uzun protokol olucak...

dikalmancım özellikle bana zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.ben 35 yaşındayım ve 10 yaşında bir kızım var tüplerim tıkalı ve endimetrum hastasıyım geçen ay tüp denemem oldu inanılmaz acı yaşadım hergece ağladım çok korkunçtu,dr bey ara vermeyelim dedi eşimde hemen olsun diyor gerçekten karasızım napacağımı bilmiyorum hem beklemek istiyorum hemde istemiyorum bayramda herkes öğrendi tüp denememi çok gıcık oldum olmayınca da herkese ayrı ayrı cevap verdim hepsindede ağladım sinirlerim bozuk kendimi hazır hissetmiyorum acaba gevşetici bir ilaç alsam dr verir mi

bugün adetimin 14 günü soğan kürüne başlıcam 1 tane soğanı kaynayan suya mı koyucam

evet canım kaynayan suya bir tane orta böy soğanı 4 e bölüpte 5 dakika kaynatıyorsun

ben de karar verenedin acaba ben de yine soğan kürü mü yapsam yoksa progestana mı başlasam

halidem, e hadi hayırlı olsun canım .. eşinin desteğinide almışsınki keyfine diycek yoktur..inş bu sefer yumuşların kaliteli bi şekilde büyürler .
justing merhaba ..sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…