Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

iyiyim yarencim çok saol beklemedeyim artık.halidem hayırlısı ne ise o olsun cnm.benim herşey yolunda giderse bayram evveline gelebilir transfer ama napayım artık birde onun stresine giremicem.:umursamaz:

bayanlar lütfen bana cevap yazın perşembe günü transfer yapıldı 2 tane ve şuan karnımda şişlik var bu normal mi birde test gününe kadar düşerse (inşallah düşmez tabiikide) kanama mı oluyor yoksa adet günümü kanama oluyor birde şuan yapman gereken herhangi birşey varmı cevaplarsanız çok sevinirim

korkacak bişey yok canım öncellikle merhaba gayet normal şişlik transferden 12 gün sonra kan testi yaptıracaksın inşallah olumlu çıkar

allah korusun düşse bile şimdi düşmez12 gün sonra kanam olur ama korkma sadece moralini iyi tut dinlen

sağol canım arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum ben merak ettim sen hangi aşamadasın yazarsan sevinirim eğer tedaviye daha başlamadıysan benide beklersen sevinirim

slm arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim eskişehirden gelicem.acaba bursadaki en iyi tüp bebek merkezi acıbadem mi yoksa başka önerebileceğiniz hastane var mı.

slm kızlkar nasılsınız?şahin beyle görüştüm bu sefer uzun protokol düşünüomuş bnm için...justing dediğin çıktı canım...uzun nekadar sürüyo?ne gibi ilaçlar kullanılıo?ilaçlar tahminen ne kadar tutar?bilgilendirirseniz sevinirim bu konuda kızlar...ona göre hazırlıklı gitmek lazım dimi:))

benim ilaçlarım şahin beyin anlaşmalı eczanesinde 1270 tuttu.indirimli haliyle.bu ayki adetimden sonraki 21. gün iğnelere başlıcam.iğneler bitmeden tekrar adet olucakmışım.2. günü yine gidicem ve bazı testler yapılıcakmış.sonra diğer ilaçlarıda ondan sonra kullanıcakmışım .dikalmanın hesaplamasına göre herşey yolunda giderse benim transfer bayramdan bir kaç gün öncesine gelebilirmiş.e yani baya uzun sürüyo...:hulya:

Berbat durumdayım psikolojim çok bozuk hiç durmadan vücut sıcaklığımı ölçüp duruyorum, sanırım iyice sıyırdım

sevgili flower........insanın hayatında birşeyler olumsuz yönde gelişirse,insan kendini taabiki berbat hissediyor........ama zaman herşeyin ilacı............sen tüp bebek yaptırdında tutmadımı.........o yüzdenmi psikolojin bozuk.......

aylak.....transferin hayırlı olsun canım......bende seni merak ediyordum........merak etme o şişlik ilaçlar sayesinde oluyor........inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar........şimdiden kanama falan düşünme.........neden iki embriyo transfer edildi...... yaşınmı genç,yoksa okadarmı oldu.......kendinede dikkat et.....yapman gerekenleri dr.un söylemedimi.....

blue slm arkadaşım.şahin bey genelde kaç embriyo transfer ediyo.?

canım aynı anda yazmışız........şahin bey benim yaşım 36 olduğu için 3 tane transfer ediyor.....hatta ben 3.cü denemede 4 mü olsun acaba dedim......oda bu çok riskli........emriyo kaliteleri sizin çok kaliteli gelişiyor dedi........işte benim embriyolar tutma olasılığı en yüksek embriyo olarak gelişiyor,ama düşüyorlar.......

justin.......şahin beyin anlalmalı eczanesi demişsin.....hani size verdiği telfon numarasından aradığınız eczanemi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…