Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benimde 3 tane transfer eder herhalde ..tabii yumurtam iyi olursa..

canım onun tutupta ,sağlıklı bir şekilde dünyaya geleceği varsa gelir......bütün bunlar biraz da bahane.......benim u yumurtalarımda,embriyolarımda olabildiğince en kaliteli şekilde oluyor,tutuyorlarda,ama düşüyorlaR........ şahin bey her seferinde bana ,siz şanslılık içinde ,şanssızlık yaşıyorsunuz diyor.........bu durumun bir sebebide bulunamıyor..........bakalım tek histereskopi kaldı.....bakalım onda birşey çıkacakmı.......

slm arkadaşım.beni eskilerden hatırlarsın.benim drum bursa tüp bebekdi.hatorlarsan tutmuştu.ama iş orda bitmiyomuş malesef asıl bekleme sonra yaşanıyor.benim 3 embriyodan 1 tanesi tutdu.düne kadar herşey normaldi.dün yaşadıgımız yerde dr gittim.13.haftadayız.bursa degil.bana ultrasondan bakdı ve ense kalınlıgının 4 mm oldugunu söyledi.ama ikili test yapmadı.genetik testi yapıldımı dedi yok dedim benim ilk tedavim ve ilkinde tutdu dedim.bir hafta bekleyelim ona göre testleri yaparız dedi.bazen plazantada kalın olabiliyomuş.bende embriyoların genetigine baktırmadıgıma pişman oldum.iki ailede normal aslında o yüzden gerek duymadık drda gerek duymadıki yapmadı.....bunları size niye yazıyorum allah herşeyin hayırlısını versin .bide şahin beye sorarmısın mikroenjeksiyonda okadar itinayla yumurta ve sperm seçiliyor ense kalınlıgı olma olasılıgı nedir.ve siz tedavi olurken genetigine baktırdınızmı embriyoların....cevap veririsen sevinirim....

hımmm ozaman benim 24ünde gitmem gerekio yanlış hesaplamadıysam...

eylülcüm slm.......ben senin ikiz tutu diye biliyordum....neyse canım........ama bu ense kalınlığının bu ayda kaç mm. olması gerekiyormuş.......genetik testleride dr.lar ilk denemede yaptırmıyorlar........şahin bey benim 2 denememde tutup,düşük yaşayınca genetik test istedi bizden......genetikte bir şey çıkmadı.....3.cü denemeyide yaptırdık.oda tuttu sayılır......fakat kananmam oldu....oda öyle gitti......dr.um şimdi diyorki ,histereskopi yapılması lazım....ondanda birşey çıkmazsa,embriyoların genetiğine bakıcaz diyor.......yani anlican embriyoların genetiğine ilk denemede bakmıyorlar.......maalesefki ben 3 deneme tecrübesi yaşadıktan sonra dr.um bana onu öneriyor......eylülcüm senin içnde hayırlısı olsun canım......bence sen kendi dr.unada bi git görün.......belki o dr. anlayamamış ta olabilir....

emiragam.....10 yaşında kızın varmış.....ALLAH bağışlasın.......senin kızın normal yollamı hamile kalıp doğdu......oda tüp bebekmiydi.......:dance:

emiragam.....10 yaşında kızın varmış.....ALLAH bağışlasın.......senin kızın normal yollamı hamile kalıp doğdu......oda tüp bebekmiydi.......:dance:

kızımdan önce bir düşük oldu 1 sene sonra kızıma hamile kaldım normal yollardan hepsi ne oldu bilmiyorum doktorlar enfeksiyon kaptığımı söyledi fakat büyükler doktorumun sezeryanda hta yaptığını söylüyolar biraz onada inanıyorum ne bilim herşey normalken ne oldu da böle oldu

emiragam.......benimde okumuşsundur.....13 yaşında oğlum var......bende normal yolla hamile kaldım,sadece eşim 3 ay klomen kullanmıştı.......ama şimdi benimkilerde tutuyor ama düşüyor........düşüklerin sebepleride araştırılıyor ama birşeyde çıkmıyor......bakalım en son yapılan lardan ne çıkacak,bilmiyorum........herhalde yaş ilerledikçe bu sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz........senin yaşın kaçtı ....:1hug:

benim 12 yumurtam oluştu 8 tanesi bölündü ama 27 yaşında olduğum için 2 tane transfer yaptı inşallah ikiside tutar 27 ekimde test yaptıracağım sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…