- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.181
justin.......şahin beyin anlalmalı eczanesi demişsin.....hani size verdiği telfon numarasından aradığınız eczanemi.......
acıbademin karşısında cnm.burdan eczanenin ismini vermem doğru olurmu bilmiyorum.
benimde 3 tane transfer eder herhalde ..tabii yumurtam iyi olursa..
canım onun tutupta ,sağlıklı bir şekilde dünyaya geleceği varsa gelir......bütün bunlar biraz da bahane.......benim u yumurtalarımda,embriyolarımda olabildiğince en kaliteli şekilde oluyor,tutuyorlarda,ama düşüyorlaR........ şahin bey her seferinde bana ,siz şanslılık içinde ,şanssızlık yaşıyorsunuz diyor.........bu durumun bir sebebide bulunamıyor..........bakalım tek histereskopi kaldı.....bakalım onda birşey çıkacakmı.......
benim ilaçlarım şahin beyin anlaşmalı eczanesinde 1270 tuttu.indirimli haliyle.bu ayki adetimden sonraki 21. gün iğnelere başlıcam.iğneler bitmeden tekrar adet olucakmışım.2. günü yine gidicem ve bazı testler yapılıcakmış.sonra diğer ilaçlarıda ondan sonra kullanıcakmışım .dikalmanın hesaplamasına göre herşey yolunda giderse benim transfer bayramdan bir kaç gün öncesine gelebilirmiş.e yani baya uzun sürüyo...:hulya:
slm arkadaşım.beni eskilerden hatırlarsın.benim drum bursa tüp bebekdi.hatorlarsan tutmuştu.ama iş orda bitmiyomuş malesef asıl bekleme sonra yaşanıyor.benim 3 embriyodan 1 tanesi tutdu.düne kadar herşey normaldi.dün yaşadıgımız yerde dr gittim.13.haftadayız.bursa degil.bana ultrasondan bakdı ve ense kalınlıgının 4 mm oldugunu söyledi.ama ikili test yapmadı.genetik testi yapıldımı dedi yok dedim benim ilk tedavim ve ilkinde tutdu dedim.bir hafta bekleyelim ona göre testleri yaparız dedi.bazen plazantada kalın olabiliyomuş.bende embriyoların genetigine baktırmadıgıma pişman oldum.iki ailede normal aslında o yüzden gerek duymadık drda gerek duymadıki yapmadı.....bunları size niye yazıyorum allah herşeyin hayırlısını versin .bide şahin beye sorarmısın mikroenjeksiyonda okadar itinayla yumurta ve sperm seçiliyor ense kalınlıgı olma olasılıgı nedir.ve siz tedavi olurken genetigine baktırdınızmı embriyoların....cevap veririsen sevinirim....
kasımda başlıyorum cnm tüp bebek tedavime.sen ne yapmaya karar verdin? tekrar başlıcakmısın tedaviye?
sen hiç ara verdin mi ilk mi merak ediyorum bu benim 2 olacak ara vermicem adet 2 günü başlıcam inşaallah hayırlısıyla rabbim.
emiragam.....10 yaşında kızın varmış.....ALLAH bağışlasın.......senin kızın normal yollamı hamile kalıp doğdu......oda tüp bebekmiydi.......:dance:
benim ilk denemem cnm.
slm bluee nasılsın?hayırlı pazarlar
sen hiç ara verdin mi ilk mi merak ediyorum bu benim 2 olacak ara vermicem adet 2 günü başlıcam inşaallah hayırlısıyla rabbim.
kızımdan önce bir düşük oldu 1 sene sonra kızıma hamile kaldım normal yollardan hepsi ne oldu bilmiyorum doktorlar enfeksiyon kaptığımı söyledi fakat büyükler doktorumun sezeryanda hta yaptığını söylüyolar biraz onada inanıyorum ne bilim herşey normalken ne oldu da böle oldu
aylak.....transferin hayırlı olsun canım......bende seni merak ediyordum........merak etme o şişlik ilaçlar sayesinde oluyor........inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar........şimdiden kanama falan düşünme.........neden iki embriyo transfer edildi...... yaşınmı genç,yoksa okadarmı oldu.......kendinede dikkat et.....yapman gerekenleri dr.un söylemedimi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?