Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben 35 yaşım senin kaç

hımmm ozaman benim 24ünde gitmem gerekio yanlış hesaplamadıysam...

herkese iyi pazarlar kızlar :)

Uzun protokol, zaman hesaplarına girmişsiniz :) Size fikir olsun diye söyleyeyeim. Benim hamile kaldığım tedavim de uzun olandı, ilk Lucrin i ayın 4 ünde yapmıştım, transferimde ayın 30 unda olmuştu. hesap edin işte 1 ay kadar sürüyor (3. gün transferiydi)

bide ilaçlar için telefonunu verdiği biri vardı , İstanbulda sanırım o kişi, bayağı uygun fiyata kargoyla gönderiyor.

Allah hepinizin gönlüne göre versin, inşallah herkesinki tutar bu kez :)

eğer bu hesaplamayla yola çıkarsam benimki bayrama denk gelebilir.heh çok iyi.annemde dinlenicektim güyaa.gelen giden ...süper yaaaa....akannehir

nobran.......nasılsın.......hamilelerden bir kaç gündür ses çıkmıyor.........hihoyyyt

bluesuu selam

iyiyim, ses çıkartamıyorum çünkü artık hiçbir iş yapamaz hale geldiğimden, annem bize taşındı ve de bilgisayarı yasakladı bana ! zararlıymış :)

annemden kaçak arada bir giriyorum , takip ediyorum hepinizi. 5 hatta 6 yıldan sonra tekrar anne otoritesi altına girdim :)

bu aralar psikolojim Allah ım şükürler olsun bugün de doğurmadım şeklinde, 32. haftaya girmiş olacağım yarın. Kimbilir buradaki birçok arkadaşın transferi olurken ben doğumda olabilirim :)
Allah hepinize bu güzel heyecanları yaşatsın inşallah...

teşekkür ederim nobran in sorun çıkmaz bu sefer...kısmetse cumartesi gidiorum şahin beye:))

olur bence sor, şirin ya da selime hemşireye de sorabilirsin.
bu arada sanırım Şahin Bey bu hafta yok, benim randevum haftaya kaldı çünkü, sizin de zamanınızdan çalıyorum kusura bakmayın ama başka doktora güvenemiycektim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…