- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.201
emiragam.......benimde okumuşsundur.....13 yaşında oğlum var......bende normal yolla hamile kaldım,sadece eşim 3 ay klomen kullanmıştı.......ama şimdi benimkilerde tutuyor ama düşüyor........düşüklerin sebepleride araştırılıyor ama birşeyde çıkmıyor......bakalım en son yapılan lardan ne çıkacak,bilmiyorum........herhalde yaş ilerledikçe bu sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz........senin yaşın kaçtı ....:1hug:
hımmm ozaman benim 24ünde gitmem gerekio yanlış hesaplamadıysam...
benim 12 yumurtam oluştu 8 tanesi bölündü ama 27 yaşında olduğum için 2 tane transfer yaptı inşallah ikiside tutar 27 ekimde test yaptıracağım sonucu yazarım
ben 35 yaşım senin kaç
herkese iyi pazarlar kızlar :)
Uzun protokol, zaman hesaplarına girmişsiniz :) Size fikir olsun diye söyleyeyeim. Benim hamile kaldığım tedavim de uzun olandı, ilk Lucrin i ayın 4 ünde yapmıştım, transferimde ayın 30 unda olmuştu. hesap edin işte 1 ay kadar sürüyor (3. gün transferiydi)
bide ilaçlar için telefonunu verdiği biri vardı , İstanbulda sanırım o kişi, bayağı uygun fiyata kargoyla gönderiyor.
Allah hepinizin gönlüne göre versin, inşallah herkesinki tutar bu kez :)
benim yaşımda 36........kaç yıldır korunmuyorsunuz.......
nobran.......nasılsın.......hamilelerden bir kaç gündür ses çıkmıyor.........hihoyyyt
eğer bu hesaplamayla yola çıkarsam benimki bayrama denk gelebilir.heh çok iyi.annemde dinlenicektim güyaa.gelen giden ...süper yaaaa....akannehir
herkese iyi pazarlar kızlar :)
Uzun protokol, zaman hesaplarına girmişsiniz :) Size fikir olsun diye söyleyeyeim. Benim hamile kaldığım tedavim de uzun olandı, ilk Lucrin i ayın 4 ünde yapmıştım, transferimde ayın 30 unda olmuştu. hesap edin işte 1 ay kadar sürüyor (3. gün transferiydi)
bide ilaçlar için telefonunu verdiği biri vardı , İstanbulda sanırım o kişi, bayağı uygun fiyata kargoyla gönderiyor.
Allah hepinizin gönlüne göre versin, inşallah herkesinki tutar bu kez :)
iyi geceler nobran.sana msj attım profilinden okudunmu?[/QUOTE
okumayı başardım da cevap atabildim mi acaba ?
acemiliğime ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?