- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.221
ayşegül hanımı aradım lucrin iğnenin hamile kalma durumunda gebeliğe bir etkisi yokmuş.
bluesuu selam
iyiyim, ses çıkartamıyorum çünkü artık hiçbir iş yapamaz hale geldiğimden, annem bize taşındı ve de bilgisayarı yasakladı bana ! zararlıymış :)
annemden kaçak arada bir giriyorum , takip ediyorum hepinizi. 5 hatta 6 yıldan sonra tekrar anne otoritesi altına girdim :)
bu aralar psikolojim Allah ım şükürler olsun bugün de doğurmadım şeklinde, 32. haftaya girmiş olacağım yarın. Kimbilir buradaki birçok arkadaşın transferi olurken ben doğumda olabilirim :)
Allah hepinize bu güzel heyecanları yaşatsın inşallah...
teşekkür ederim nobran in sorun çıkmaz bu sefer...kısmetse cumartesi gidiorum şahin beye:))
olur bence sor, şirin ya da selime hemşireye de sorabilirsin.
bu arada sanırım Şahin Bey bu hafta yok, benim randevum haftaya kaldı çünkü, sizin de zamanınızdan çalıyorum kusura bakmayın ama başka doktora güvenemiycektim sanki
justin slm.......nasılsın........
cnm yaaa senin yerinde olmayı ne kadar isredim bilemezsin.o büyük karınla dolaşmanın gururu da başka ama.hayırlısıyla doğucaklar inşallah.benim kızım doğduğunda ben biraz kötü olmuştum biliyormusun.loğusalık pisikolojisi herhalde..onu benden söküp almışlar yanlız hissetmiştim kendimi.tekrar karnımda olsun istedim tek bana ait.ne deli bir düşünce dimi.ama öyle hissetmiştim.sende karnında oldukları bu son dönemin tadını çıkar bence:dance:
nobran merhaba........bence annenin sözünden fazla dışarıya çıkma ......onlar ne deseler haklılar.........şükürler olsunki 32.ci haftayı görmüşsün........ALLAH sağlıklı,güzel doğumlar nasip etsin..........inşallah bizde birgün senin gibi oluruz canım........
çok pahalı yaaa.ben kalırsam mecburiyetten değiştirmek zorunda kalıcam şahin beyi o kadarı bizi aşar.çünkü bu tedavi masrafları zaten belimizi büküyo.ama durumum olsaydı asla değiştirmek istemem şahin beyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?