Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

beklerim tabi, valla bazen orada çok bekleyen olunca kendimi suçlu hissediyorum, bir ara randevular 1-2 saat sarkar olmuştu ya , inan eşimin işi olmasa herkes girsin ben beklerim diycem yani :)
az kaldı ama bundan sonra 1 yada 2 kere daha gelirim, patlıycam zaten, eğer kendi zayıf göbeği kocaman biri ile karşılaşırsanız orada kesin benimdir :)

cnm yaaa senin yerinde olmayı ne kadar isredim bilemezsin.o büyük karınla dolaşmanın gururu da başka ama.hayırlısıyla doğucaklar inşallah.benim kızım doğduğunda ben biraz kötü olmuştum biliyormusun.loğusalık pisikolojisi herhalde..onu benden söküp almışlar yanlız hissetmiştim kendimi.tekrar karnımda olsun istedim tek bana ait.ne deli bir düşünce dimi.ama öyle hissetmiştim.sende karnında oldukları bu son dönemin tadını çıkar bence:dance:

nobran merhaba........bence annenin sözünden fazla dışarıya çıkma ......onlar ne deseler haklılar.........şükürler olsunki 32.ci haftayı görmüşsün........ALLAH sağlıklı,güzel doğumlar nasip etsin..........inşallah bizde birgün senin gibi oluruz canım........

canım ne kusura bakması........benimde hamileliklerim devam etseydi,bende doğumumu şahin beyde yapacaktım.......

çok pahalı yaaa.ben kalırsam mecburiyetten değiştirmek zorunda kalıcam şahin beyi o kadarı bizi aşar.çünkü bu tedavi masrafları zaten belimizi büküyo.ama durumum olsaydı asla değiştirmek istemem şahin beyi...

olacaksın tabiii, nasıl olsa birkere anne olmuşsun sen, o yüzden er yada geç kesin olur sen merak etme :)

bende öyle düşünüyorum aslında, doğumdan sonra bir boşluk hissedeceğim sanki, birde dışarıya çıkınca içimdeki gibi koruyamam gibi falan geliyor bazen, dediğin gibi psikolojilerimiz değişiyor birhayli :)

inşallah olacaksınız, hatta bebek bakımı konusunda sohbet edicez buralarda...

mümkün mü çıkmak :) annemden hala korkarım ben yaş olmuş 30 ama :)

arkadaşlar tedavisi ertelenmiş olanlar özellikle, acıbadem sigorta ile bir görüşün isterseniz.
şartlar hala aynı ise sigorta yaptığınız tarihten 6 ay sonra hamile kalırsanız bile doğumu karşılıyor, yani bu durumda 2 kere sigorta yenilemede doğumu çıkartabilirsiniz.

benim baştan hesap böyleydi güya , ne bileyim başıma bunların geleceğini :) 4. ye yeniledim. ama yine de 8 milyarın çok altına denk geldi. yatarak tedavi denen poliçeden benimki. hem muayene ücreti de indirimli oluyor benim.

acıbademi aradım .transferim bayrama denk gelirse diye.ama değişen birşey olmazmış.bayram günü bile olsa transfer gerçekleşirmiş...

geçen bayram için sormuştm ben çalıştınız mı diye, Ayşegül hemşire ekip çalıştı dedi. Dr bütün bayram olmasa da transfer için geliyordur heralde, zaten 10 dk birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…