Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet doğru kısa sürüyo ama benim önceden murat beydi dr um.eylülde başlıcaktım tedaviye ramazan bayramına denk gelebilir diye ekimdeki adetinizde gelin demişti.ama herşeyde bir hayır vardır.o ara şahin beye karar verdim.

bebeğim tutunursa bayramda olursa transferim oğlan da olursa adını bayram koyayım bari ya da kurban :roflol:

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılmaya çalışıyorum.eskişehirde oturuyorum 2 seneden beri sebesiz infertile nedeniyle çocuğum olmuyor.3 kere klomen-ardından çatlatma iğnesi vuruldum olmadı.ekimde aşılama yaptırdım malesef gene olmadı şimdi tüp bebek düşünüyoruz.bursada yaptıracağız ama kararsız kaldık.acıbadem,bursa tüp merkezi,jinemed hangisini seçmeliyim sizce yardımcı olursanız çok sevineceğim.

merhaba kızlar ben şahin beyden randevu aldım normal randevu neyim oldugunu anlamak ıcın ama bir arkadas tüp bebek randevusu alsaydın ücret ödemeyektin dedıler tüp bebk randevusundada muayene edılıyormu bilgi verebılırmısınız

isim düşündünmü nobran sahi?

yok, kesinleşmedi henüz. Eşim zaten ketumun tekidir, hele bir doğsunlar da deyip duruyor. İkiz olmasının bir avantajı var, isim kavgası olmuyor, birinin adını ben, diğerini eşim koyacak.

Zaten Şahin bey de 30. haftadan önce isim bile düşünmeyin, alışveriş de yapmayın, para olunca 2 günde olur herşey diyordu :)
Alışveriş konusunda dinlemedim pek ama:kedi:

merhaba tombiş,
tüp bebek görüşmesi ücretsiz ..fakat muyene etmiyolar. ..fakattedaviye başlamadan önce sancım olunca tekrar apar topar gitmiştim tabi budefa muayene oldum ...50 tl civarı bi ücret ödedik .

justing tedavin nasıl gidiyo canım?
iğneler kalçadanmı yapıyosun?
bu arada arkadaşlar şahin bey yurt dışında bilginizee)

kızlar merhabalar hepinize;
hoşgeldin halidem? nasılsın?
nasılsınız? hamilelerimiz nasıllar :)
justing76 tedavin hayırlı olsun,kasımda başlıyormuşsun...
bizde bakalım şahin beye gidecektik bu hafta ama hemşireler yurtdışında pazartesi gelecek dediler.artık pazartesi gideceğiz bakalım. ne olacak bilemiyorum.

bir iki sorum olacak? tüp bebek tedavisinde yaşın,kilonun önemi var mı?
bizde sorum eşimde ama sonucunda tedavi bende yoğunlaşacak çünkü.
birde kaç tane embriyo transfer edileceğine yaşa göre mi karar veriliyor?

olsun canım ya.....sen hamile kalda başka dr.da doğum yap.....önemli olan hamile kalıp,sağlıkla bebişini kucağına almak......

nerminden merhaba......3 merkezlede git bire bir görüş......sen zaten doğru kararı kendin vereceksin.......tedavin şimdiden hayırlı olsun......

evet....yaşın ,kilonun önemi var .........kaç embriyo diyede yaşa ve kaliteye göre bakılıyor.....

yarencim daha başlamadım iğnelere cnm.kasım 1 de inş.ama göbekten olucakmışım iğneleri...
pardon canım sarfinaz oldum bu aralar) ben uzun protokol ve lucrinle başladın sanmıştım ..neyse çabuk geçiyo günler bi bakmışsın başladım ve mutlu sonlaa biter inş.

canım bu arada yazdığınız doğum ücreti ..normalmi? sezeryanmı?

arkadaşlar laporoskopide acı badem nasıldır bi fikriniz varmı?
şahin bey kendisimi yapıyo bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…