- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.261
pardon canım sarfinaz oldum bu aralar) ben uzun protokol ve lucrinle başladın sanmıştım ..neyse çabuk geçiyo günler bi bakmışsın başladım ve mutlu sonlaa biter inş.
canım bu arada yazdığınız doğum ücreti ..normalmi? sezeryanmı?
teşekkürler bluesuu cevapladığın için.
sen nasılsın? tahlillerin hepsi bitti mi? ve sonuçları aldın mı
arkadaşlar iyi akşamlar,ben girmeyeli bayağı sohbetler olmuş...Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,tedaviniz hayırlı olsun diyorum..Tedaviye başlamak üzere olan arkadaşlar(justing ve halidem)sizler için dua etmeye başladım,sizde kendinize dikkat edin bu sıralar,ayaklarınızı üşütmeyin...tedavileri şimdilik bitmiş arkadaşlarım sizler nasılsınız?...Hamileler grubunun tecrübelisi nobran 1-2 hafta daha sabretmeye çalış,oğlanlar biraz daha büyüsünler canım....biz hamileler grubunun yenilerinden yani ben ve momi sanıyorum şu sıralar düşünceliyiz...(momi adına neden konuşuyorsam.....)düşüncemin sebebi de şu....biliyorsunuz yok domuz gribi,yok aşısı derken benim kafa karışıyor,bir de devamlı öğrencilerle olunca ne yapacağımı şaşırıyorum....Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun diyorum...
arkadaşlar iyi akşamlar,ben girmeyeli bayağı sohbetler olmuş...Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,tedaviniz hayırlı olsun diyorum..Tedaviye başlamak üzere olan arkadaşlar(justing ve halidem)sizler için dua etmeye başladım,sizde kendinize dikkat edin bu sıralar,ayaklarınızı üşütmeyin...tedavileri şimdilik bitmiş arkadaşlarım sizler nasılsınız?...Hamileler grubunun tecrübelisi nobran 1-2 hafta daha sabretmeye çalış,oğlanlar biraz daha büyüsünler canım....biz hamileler grubunun yenilerinden yani ben ve momi sanıyorum şu sıralar düşünceliyiz...(momi adına neden konuşuyorsam.....)düşüncemin sebebi de şu....biliyorsunuz yok domuz gribi,yok aşısı derken benim kafa karışıyor,bir de devamlı öğrencilerle olunca ne yapacağımı şaşırıyorum....Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun diyorum...
dilkalman........nerelerdesin yaaaaa.......seni mereak etmeye başlamıştım.......herhalde bulantıları başladı,annesine taşındı diye düşünmeye başlamıştım.............momi de yok.......onun bulantılar fena halde herhalde.........kendine çok iyi bak.......
arkadaşlar laporoskopide acı badem nasıldır bi fikriniz varmı?
şahin bey kendisimi yapıyo bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
opuyorumnanaktanyarencim benim zaten uzun protokol.geçen hafta adetliyken gittim ve 21. günü 1 kasıma geliyo dediler.lucrine o zaman başlıcam kullanmaya...
tombiş ayıptır sorması kaç kilosun canım??bana cevap veren herkese cok tskler
benim en büyük problemım kılo tek korkum kilomdan dolayı tüp bebek yapılamaası içinizde aynı problemı yasayan varmı acaba?
halidem ara istersen belki cumartesiye kadar gelmiş olur.günaydın kızlar nasılsınız?güzel anneler sizler nasılsınız?dilkalmancım çok saol canım duaların için...ya ben cumartesi gitmeyi planlıodum eşimle beraber yokmu şimdi şahin bey
tamam momicim teşekkürler..daha şahin beyin ne düşündüğünüde bilmiyorum aslında.. belkide tüp bebeğe devam diycektir ...doğrusunu söylemek gerekirse ben gittiği yere kadar sancılara dayanmayı hedefliyorum. bi umuttt belki sen den ve dikalmandan banada bu hastalık bulaşırda hamiş kalırım diye düşünüyorummyarencim şahin beyde laparoskopi yapıyor ama acıbadem de bir tufan hoca var. kendisi daha ziyade kadın hastalıkları için onkoloji uzmanı diye biliyorum yani ameliyatlarda daha tecrübeli.
laparoskopi olursan ona yaptır diye tavsiye etmişti bilen biri bana haberin olsun canım
yarencim daha başlamadım iğnelere cnm.kasım 1 de inş.ama göbekten olucakmışım iğneleri...
yarencim şahin beyde laparoskopi yapıyor ama acıbadem de bir tufan hoca var. kendisi daha ziyade kadın hastalıkları için onkoloji uzmanı diye biliyorum yani ameliyatlarda daha tecrübeli.
laparoskopi olursan ona yaptır diye tavsiye etmişti bilen biri bana haberin olsun canım
nerminden merhaba......3 merkezlede git bire bir görüş......sen zaten doğru kararı kendin vereceksin.......tedavin şimdiden hayırlı olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?