Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yarencim benim zaten uzun protokol.geçen hafta adetliyken gittim ve 21. günü 1 kasıma geliyo dediler.lucrine o zaman başlıcam kullanmaya...

arkadaşlar iyi akşamlar,ben girmeyeli bayağı sohbetler olmuş...Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz,tedaviniz hayırlı olsun diyorum..Tedaviye başlamak üzere olan arkadaşlar(justing ve halidem)sizler için dua etmeye başladım,sizde kendinize dikkat edin bu sıralar,ayaklarınızı üşütmeyin...tedavileri şimdilik bitmiş arkadaşlarım sizler nasılsınız?...Hamileler grubunun tecrübelisi nobran 1-2 hafta daha sabretmeye çalış,oğlanlar biraz daha büyüsünler canım....biz hamileler grubunun yenilerinden yani ben ve momi sanıyorum şu sıralar düşünceliyiz...(momi adına neden konuşuyorsam.....)düşüncemin sebebi de şu....biliyorsunuz yok domuz gribi,yok aşısı derken benim kafa karışıyor,bir de devamlı öğrencilerle olunca ne yapacağımı şaşırıyorum....Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun diyorum...

teşekkürler bluesuu cevapladığın için.
sen nasılsın? tahlillerin hepsi bitti mi? ve sonuçları aldın mı

teşekkürler bluesuu cevapladığın için.
sen nasılsın? tahlillerin hepsi bitti mi? ve sonuçları aldın mı

rica ederim canım.......ne sormak istersen her zaman cevaplarım......benim bir tane tahlilim kaldı.......onun randevusunu 4 kasıma verdiler......onuda yaptırayım bakalım,birşey çıkacakmı.....

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi çok güzel bende çok iyiyim hepinizi öpüyorum

ya sorma o grip mevzuu beni de korkutuyor.
Gerçi ben evdeyim ama , gelenim gidenim oluyor.
sizin içinde olduğunuz hamileliğin ilk 3 ayı ve benim bulunduğum son 3 ayı bağışıklık sistemimiz çok zayıfmış. ama ben bu aşıya hiç güvenmiyorum, zaten çok az kaldı benim doğuma olmam heralde aşı falan.
sen de rapor falan alamz mısın en azından ilk 3 ayın dolana kadar?

dilkalman........nerelerdesin yaaaaa.......seni mereak etmeye başlamıştım.......herhalde bulantıları başladı,annesine taşındı diye düşünmeye başlamıştım.............momi de yok.......onun bulantılar fena halde herhalde.........kendine çok iyi bak.......

canım selam valla adıma konuştuğun iyi olmuş eşimle bizde aynı konunun derdine düştük. sonuçta bende 40 kişilik bir ofiste çalışıyorum. her ne kadar kendi odam olsa da sürekli insanlarla beraberim ve herkeste bir şekilde hasta grip vs.

dün akşam haberlerde söylediler hamilelerin diğer insanlara göre hastalanmaları durumunda risk oranı 6 kat daha fazlaymış. bende aşıya güvenmiyorum açıkçası haftaya kontrol var şahin beyde ona danışacağım artık o ne derse yapacağız. herhalde.

selam bluecuuum
haklısın bulantılar biraz günlük hayatı etkiliyormuş. yine de çok şükür tüm günümü karartacak gibi değil bulantılar. en azından sürekli çıkartmıyorum. dikkat edersem yediklerime az az sık sık karbonhidratla proteini karıştırıp yediğimde biraz daha rahatım.

bugün biraz daha iyiyim sabahtan beri gelip bir bakayım dedim neler olmuş neler bitmiş diye. sen nasılsın? opuyorumnanaktan

arkadaşlar laporoskopide acı badem nasıldır bi fikriniz varmı?
şahin bey kendisimi yapıyo bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

yarencim şahin beyde laparoskopi yapıyor ama acıbadem de bir tufan hoca var. kendisi daha ziyade kadın hastalıkları için onkoloji uzmanı diye biliyorum yani ameliyatlarda daha tecrübeli.

laparoskopi olursan ona yaptır diye tavsiye etmişti bilen biri bana haberin olsun canım

günaydın kızlar nasılsınız?güzel anneler sizler nasılsınız?dilkalmancım çok saol canım duaların için...ya ben cumartesi gitmeyi planlıodum eşimle beraber yokmu şimdi şahin bey

yarencim benim zaten uzun protokol.geçen hafta adetliyken gittim ve 21. günü 1 kasıma geliyo dediler.lucrine o zaman başlıcam kullanmaya...
opuyorumnanaktan

bana cevap veren herkese cok tskler
benim en büyük problemım kılo tek korkum kilomdan dolayı tüp bebek yapılamaası içinizde aynı problemı yasayan varmı acaba?
tombiş ayıptır sorması kaç kilosun canım??

günaydın kızlar nasılsınız?güzel anneler sizler nasılsınız?dilkalmancım çok saol canım duaların için...ya ben cumartesi gitmeyi planlıodum eşimle beraber yokmu şimdi şahin bey
halidem ara istersen belki cumartesiye kadar gelmiş olur.
tamam momicim teşekkürler..daha şahin beyin ne düşündüğünüde bilmiyorum aslında.. belkide tüp bebeğe devam diycektir ...doğrusunu söylemek gerekirse ben gittiği yere kadar sancılara dayanmayı hedefliyorum. bi umuttt belki sen den ve dikalmandan banada bu hastalık bulaşırda hamiş kalırım diye düşünüyorumm)

yarencim daha başlamadım iğnelere cnm.kasım 1 de inş.ama göbekten olucakmışım iğneleri...

benide u nutma arkadaşım sanırım bende kasımın 2 günü başlıcam tedaviye belki aynı günlerde hastanede olacağız hayırlısı olsun inşaallah

momicim nerdesin ya senin yokluğun belli burada.ama sen şimdi hamilelikle uğraşıyosun allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah

nerminden merhaba......3 merkezlede git bire bir görüş......sen zaten doğru kararı kendin vereceksin.......tedavin şimdiden hayırlı olsun......

iyi akşamlar canım saol ya karar vermek zor.bi de bursada oturmuyoruz ya biraz zor olacak.burdaki bütün arkadaşlar acıbadem şahin beyin hastası bursada en iyisi şahin bey galiba dimi.tedaviye başlayan bütün arkadaşlara da bol şanslar

arkadaşlar şahin beyin istediği hormon testlerini nerede ve ne kadar ücretle yapıyorsubnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…