Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar selam nasılsınız bakalım?pazaretsi günü geliorum:))) 15.30 rndevusu benim:)) belki bazılarınızla karşılaşırız eşimle gelicem bende..1 hafta izne çıkmış denk gelmesi süper oldu:))pazartesi kimler gidicek kontrole bakalım:)))

hayırlı günler kızlar nasılsınız halidem çok sevindim canım herşey güzel geçer inşş hayırlı yolculuklar güzel haberlerle dönersin inşş

bennn :))

ama saatini unuttum, msj geliyordu nasıl olsa diye, 1 ay oldu çünkü en son geldiğim neredeyse. 14:00 civarı olmalı, Dr uzun zaman yoktu ya kesin randevular sarkar şimdi.

halidem......hayırlısıyla gel canım randevuna........inşallah herşey sorunsuz olur,tedavin güzel başlar,güzel biter......vereliniortak

halidem......hayırlısıyla gel canım randevuna........inşallah herşey sorunsuz olur,tedavin güzel başlar,güzel biter......vereliniortak

saol blueemm geliorum evet...teşekkür ederim canım bu güzel dileklerin için...inş herşey sorunsuz bi şekilde hallolur...justingim sen napıosun canım görünmüosun hiç denk gelemioruz...ya buarada 3lü karışım vardı ya tarçın bal çörekotu ona nezaman başlamam lazım yaa unuttum

ya kızlar bişey sorucam aktarda hazır bal tarçın çörekotu karışımını buldum ama içinde başka bitkilerde var macun gibi onu mu alsam yoksa bal polen arısütü var onumu alsam karar veremedim...size bi danışayım dedim

halidem bu karışımlar hakkında hiç bir fikrim yok canım........o yüzden sana cevap veremiyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…