- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.281
opuyorumnanaktan
tombiş ayıptır sorması kaç kilosun canım??
valla boyum 175 kilom 100 hipotiroid hastasıyım metabolizmam cok agır calısıyor:kedi:
kızlar selam nasılsınız bakalım?pazaretsi günü geliorum:))) 15.30 rndevusu benim:)) belki bazılarınızla karşılaşırız eşimle gelicem bende..1 hafta izne çıkmış denk gelmesi süper oldu:))pazartesi kimler gidicek kontrole bakalım:)))
kızlar selam nasılsınız bakalım?pazaretsi günü geliorum:))) 15.30 rndevusu benim:)) belki bazılarınızla karşılaşırız eşimle gelicem bende..1 hafta izne çıkmış denk gelmesi süper oldu:))pazartesi kimler gidicek kontrole bakalım:)))
halidem......hayırlısıyla gel canım randevuna........inşallah herşey sorunsuz olur,tedavin güzel başlar,güzel biter......vereliniortak
süperrr nobran...inş tanışırız...evet kesin sarkar randevular eminim yoğunluk olur şimdi baya:))
nobran........pazartesi seninde randevun var ha.....hadi sanada hayırlı kontroller canım....
inşallah :)
sen 2. ye mi start veriyordun?
ya kızlar bişey sorucam aktarda hazır bal tarçın çörekotu karışımını buldum ama içinde başka bitkilerde var macun gibi onu mu alsam yoksa bal polen arısütü var onumu alsam karar veremedim...size bi danışayım dedim
selam kızlar.......nasılsınız........ben çok kötü grip oldum.....bütün vücudum ağırıyor..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?