- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.301
momicim nerdesin ya senin yokluğun belli burada.ama sen şimdi hamilelikle uğraşıyosun allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah
kızlar selam nasılsınız bakalım?pazaretsi günü geliorum:))) 15.30 rndevusu benim:)) belki bazılarınızla karşılaşırız eşimle gelicem bende..1 hafta izne çıkmış denk gelmesi süper oldu:))pazartesi kimler gidicek kontrole bakalım:)))
opuyorumnanaktan
tamam momicim teşekkürler..daha şahin beyin ne düşündüğünüde bilmiyorum aslında.. belkide tüp bebeğe devam diycektir ...doğrusunu söylemek gerekirse ben gittiği yere kadar sancılara dayanmayı hedefliyorum. bi umuttt belki sen den ve dikalmandan banada bu hastalık bulaşırda hamiş kalırım diye düşünüyorumm)
kızlar bu arada ararlar herhalde sizleri de benimde haftaya kontrolüm var bugün konuştum salı geliyormuş Şahin Bey.
pazartesi boşuna gitmeyin....
canım valla bir haftadır hem kendim hem anneciğimle uğraşıyoruz. eski arkadaşlar bilir annem rahatsızlanıyor arada kalp hastası bakalım dün doktoru 4-5 gün yatak istirahati verdi iyi olacak inşallah. gelemedim o yüzden.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor? opuyorumnanaktan
yaaaaaaa doğurucam ben neredeyse o gelene kadarrr
:sinifsinif:
geçmiş olsun bu arada, umarım senden başka ilgilenecek biri vardır, sen kendin ilk 3 ay hasta gibi oluyorsun zaten.
var canım var allahtan sevgili ablacığım var. zaten çalıştığım için sürekli yanında olamıyorum dün izin alıp doktoruna gittim tam olarak anlayalım neymiş sıkıntı diye.
bulantılar bu hafta bir gün gelip bir gün gitmeye başladı her gün kötü değilim çok şükür herhalde yavaş yavaş azalacak inşallah...
senin nasıl olmuştu ilk üç ayın?
hayırlı cumalar canlarım öpüyorum hepinizi resim kursum başladı dün ve bugün anca yerleşiyorum oraya gidicem birazdan kendinize iyi bakın
3 ayın sonunda bıçak gibi kesilmişti gerçekten. Umarım senin de öyle olur.Hiçbirşey yiyemeyip 2 kilo kaybetmiştim ben. Afedersin çıkartmaktan korktuğum için çözümü yememekte buldum :)
Ama Şahin bey bulantı iyidir diyor, vücudun sana hamile olduğunu hatırlatırmış, ilk zamanlar başka nerden anlıycan di mi?
Bu arada ben acıbademin hamilelik kursuna gidiyorum, biraz geç kalmışım galiba,egzersizler yapıyoruz, zor dönüyorum sağdan sola :) yeni hamişlere tavsiye 20. haftalarınızda siz de katılın, 6 hafta sürüyor, haftada 1 akşam, son iki haftamız bizim. Sonra yenisi başlıycak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?