Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluesuu geçmiş olsun,

halidem ben de hiç anlamam bu karışım işlerinden, bence tedavi süresince pek tercih etme böyle şeyleri, sen bilirsin yine ama

bluesuu canım geçmiş olsun,bol bol limonlu ıhlamur iç...havalar çok kararsız,sabah soğuk öğlen sıcak,akşam soğuk insan ne giyeceğini karıştırıyor,hastalanmamak şans işi...tekrar geçmiş olsun canım

bluesuu canım dikkat et kendine bol bol ılık ıhlamur gibi sıvı al canım geçmiş olsun

momicim nerdesin ya senin yokluğun belli burada.ama sen şimdi hamilelikle uğraşıyosun allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah

canım valla bir haftadır hem kendim hem anneciğimle uğraşıyoruz. eski arkadaşlar bilir annem rahatsızlanıyor arada kalp hastası bakalım dün doktoru 4-5 gün yatak istirahati verdi iyi olacak inşallah. gelemedim o yüzden.

sizler nasılsınız nasıl gidiyor? opuyorumnanaktan

kızlar bu arada ararlar herhalde sizleri de benimde haftaya kontrolüm var bugün konuştum salı geliyormuş Şahin Bey.

pazartesi boşuna gitmeyin....

canım hadi hayırlısı ile başlarsın inşallah tedavine. bu sefer gelsin meleklerin hayırlısı ile....

yarencim... şahin beye bırakırsan kararı genelde ameliyat yapmamayı tercih ediyor... bende bir ara ameliyat olmalı mıyım diye uzun uzun düşünmüş konuşmuştum kendisi ile. en sonunda olmamaya karar verdim.
eğer senin hayatını zorluyorsa ağrılar sancılar dayanılmıyorsa o zaman senin isteğinle yapılır herhalde.

kimse yok ortalıkta hadi kızlar kendinize iyi bakın hayırlı cumalar hepinizeee.... opuyorumnanaktan

geçmiş olsun bu arada, umarım senden başka ilgilenecek biri vardır, sen kendin ilk 3 ay hasta gibi oluyorsun zaten.

geçmiş olsun bu arada, umarım senden başka ilgilenecek biri vardır, sen kendin ilk 3 ay hasta gibi oluyorsun zaten.

var canım var allahtan sevgili ablacığım var. zaten çalıştığım için sürekli yanında olamıyorum dün izin alıp doktoruna gittim tam olarak anlayalım neymiş sıkıntı diye.

bulantılar bu hafta bir gün gelip bir gün gitmeye başladı her gün kötü değilim çok şükür herhalde yavaş yavaş azalacak inşallah...

senin nasıl olmuştu ilk üç ayın?

hayırlı cumalar canlarım öpüyorum hepinizi resim kursum başladı dün ve bugün anca yerleşiyorum oraya gidicem birazdan kendinize iyi bakın

3 ayın sonunda bıçak gibi kesilmişti gerçekten. Umarım senin de öyle olur.Hiçbirşey yiyemeyip 2 kilo kaybetmiştim ben. Afedersin çıkartmaktan korktuğum için çözümü yememekte buldum :)
Ama Şahin bey bulantı iyidir diyor, vücudun sana hamile olduğunu hatırlatırmış, ilk zamanlar başka nerden anlıycan di mi?

Bu arada ben acıbademin hamilelik kursuna gidiyorum, biraz geç kalmışım galiba,egzersizler yapıyoruz, zor dönüyorum sağdan sola :) yeni hamişlere tavsiye 20. haftalarınızda siz de katılın, 6 hafta sürüyor, haftada 1 akşam, son iki haftamız bizim. Sonra yenisi başlıycak.

aaa kursu bilmiyordum cok iyiymis. 20. haftadan sonra mı gidiliyor. o zamana kadar bekleyeceğiz demek ki. ucretli mi kurs? benim sigorta kapsamına giriyordur herhalde ama sorarım haftaya gidince....

haber verdiğin icin cok sagol. opuyorumnanaktan

ne zaman başlaman gerektiğini doktora sor istersen, bana da gitmemi o tavsiye etmişti ama 27-28 de falandım ben, 4 kere gittim işte, her hafta daha da ağırlaşıyorum :)
genelde katılanlar 20-25. haftalarındalar. Belki benim ikiz diye iyice işi sağlama almamızı beklemiştir Şahin Bey :)
eğer doğumu acıbademde yapacaksan (yani acıbadem dr larının takip ettikleri hamilelere) kurs ücretsiz,

tesekkurler canım o gunlere kavusabilirsek saglıkla dogumu acıbademde şahin beyle yapacağım inşallah...

merhaba arkadaşlar,
bluesuu çok geçmiş olsun.
momi sen nasılsın? annene de çok geçmiş olsun...
nobran sen nasılsın? nasıl heyecanlısındır sen şimdi,ne güzel..darısı başımıza...

bende salı günü için şahin beye randevu aldım.bakalım şahin bey ne diyecek.tedaviye başlayacakmıyız, eşime ilaç takviyesi falan mı verir bilemiyorum...ama beni şimdiden hem heyecan hemde korku sardı :))

diğer arkadaşlar nasıllar?

merhaba arkadaşlar,
bluesuu çok geçmiş olsun.
momi sen nasılsın? annene de çok geçmiş olsun...
nobran sen nasılsın? nasıl heyecanlısındır sen şimdi,ne güzel..darısı başımıza...

bende salı günü için şahin beye randevu aldım.bakalım şahin bey ne diyecek.tedaviye başlayacakmıyız, eşime ilaç takviyesi falan mı verir bilemiyorum...ama beni şimdiden hem heyecan hemde korku sardı :))

diğer arkadaşlar nasıllar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…