- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.321
merhaba arkadaşlar,
bluesuu çok geçmiş olsun.
momi sen nasılsın? annene de çok geçmiş olsun...
nobran sen nasılsın? nasıl heyecanlısındır sen şimdi,ne güzel..darısı başımıza...
bende salı günü için şahin beye randevu aldım.bakalım şahin bey ne diyecek.tedaviye başlayacakmıyız, eşime ilaç takviyesi falan mı verir bilemiyorum...ama beni şimdiden hem heyecan hemde korku sardı :))
diğer arkadaşlar nasıllar?
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben de bu ay şahin beye tüp bebek yaptırdım ve dün transfer sonrası 12. günümdü kan tahlili sonucum 43.6 çıktı hemşire değer biraz düşük pazartesi tekrar bakalım dedi değeri böyle olup hamile kalan var mı acaba???? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben de bu ay şahin beye tüp bebek yaptırdım ve dün transfer sonrası 12. günümdü kan tahlili sonucum 43.6 çıktı hemşire değer biraz düşük pazartesi tekrar bakalım dedi değeri böyle olup hamile kalan var mı acaba???? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
çok sağol canım yaa inşallah artar şu 2 gün bir geçse.... doktorumla az önce görüştüm iğne sordum o da progynex verdi onu kullanıcam bide progestan kapsül kullanıyorum.... inşallah tutar.. Allah hepimizi anneliği nasip etsin inşallahcanım tebrikler hamilesin hayırlısıyla pteside güzel sonuç çıkar artmış çıkar inşşa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?