Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hadi hayırlısı senin için...
bende heyecandan çok erken doğurma paniği var, karnım o kadar büyüdü ki sanırım artık yer kalmadı içeride :)
inşallah buradaki herkese, isteyen herkese bugünleri yaşamak nasip olur. Böyle sokağa çıktığınızda herkes size bakıyor, bu kadar uğraşın sonunda insan hiç de rahatsız olmuyor valla bakışlardan :)

Günaydın arkadaşlar,gününüz aydın olsun.....hepiniz nasılsınız?beni sorarsanız ben iyiyim,Büyük bir sabırla Şahin beyle görüşmeyi bekliyorum...Belirti olmayınca kendimden şüphe etmeye başladım....Allahım hakkımızda ne hayırlısı ise onu göstersin hepimize inşallah...

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben de bu ay şahin beye tüp bebek yaptırdım ve dün transfer sonrası 12. günümdü kan tahlili sonucum 43.6 çıktı hemşire değer biraz düşük pazartesi tekrar bakalım dedi değeri böyle olup hamile kalan var mı acaba???? lütfen cevaplarınızı bekliyorum

arkadaşlar herkese merhaba.........nasılsınız........sanırım herkes iyi.......ALLAH herkese iyilikler versin......bende dün grip yüzünden dr.a gittim.........ilaçlarımı kullandım,dinlendim.....bugün daha iyim.... birazdan hava almaya çıkıcam........görüşürüz kızlar.......opuyorumnanaktan

cipso merhaba......bizim burda dilkalman arkadaşımız var....... gerçi oda sana cevap verir ama,onun değeri 33 le başladı ve şu anda şükürler olsun hamile......kalp atışını bile duydu........merak etme........

çok teşekkür ederim bluesuu inşallah bende hamileyimdir ama ben doktorumla görüşemedim yurtdışında pzt. geliyor hemşireler bana iğne fln vermediler yaaa acaba gerekli miydi??

canım tebrikler hamilesin hayırlısıyla pteside güzel sonuç çıkar artmış çıkar inşşa.s.

canım tebrikler hamilesin hayırlısıyla pteside güzel sonuç çıkar artmış çıkar inşşa.s.
çok sağol canım yaa inşallah artar şu 2 gün bir geçse.... doktorumla az önce görüştüm iğne sordum o da progynex verdi onu kullanıcam bide progestan kapsül kullanıyorum.... inşallah tutar.. Allah hepimizi anneliği nasip etsin inşallah

cipso merhaba canım,bluesuu sana yazmış ama bir de ben yazayım.benim hamileliğim 33,6 ile başladı.Şahin bey aynı gün progynex iğne verdi,ben progestan kapsül yerine crinone jel kullanıyordum,onu bıraktırdı şahin bey..sadece iğne kullandım.her 4 günde bir tahlili tekrarladık..Allaha çok şükür kalp atışlarımızı da gördüm ve duydum...Allahım inşallah sana da nasip etsin arkadaşım...

günaydın... dilkalman bişey sorucam yaa.. ben dün gebelik testi alıp yaptım 2. çizgi silik çıktı bugün tekrar yapsam mı???

cipso günaydın,ne istersen sorabilirsin...bende gebelik testi yapmıştım,ben de hiç çıkmamıştı...moralim birazda olsa bozulmuştu...Onunla çok uğraşma derim...12.günün cuma günümüydü senin?

bana şahin bey 4 gün sonra tekrarlayalım testi demişti...senin pazartesi 3.gün olacak,imkanın varsa bugün testini tekrarlayabilir misin?iğneye başladın değil mi?nerde oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…