Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şunun için dedim...sağlıklı hamileliklerde 2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyormuş..bana şahin bey 4 gün sonra tekrarlayalım testi dediğinde kaç değer bekliyorsunuz demiştim..başlangıç 33 tü,120 civarı bekliyorum demişti.4.günüm bayramın 2.günüydü....Rentıpta tahlil yaptırmıştım 188 i görmüştük,ondan sonra 2 kere daha aynı yerde tahlil yaptırdım..sonuçları da hep şahin beye telefonla bildirdim...Bu arada iğneye devam ettim...Tahlillini çok farklı yerlerde yaptırma,kafan karışabilir...

artık canım bizim için en önemli şey kandaki değerler,gebelik testi çok net olarak sana sonuç vermez..ayrıca moralini de bozabilir...

bana hemşire pazartesiye kadar yaptırma dedi bende yaptırmadım belki de bugün 2 kat artmış olsa bile yarın birden düşme olasılığı olduğu için mi anlamadım şahin bey de yarın geliyor yurtdışından ayyy.. valla ne yapsam bilemedim?? bugün artmış olsa yarın düşer mi acaba???

bugün artmış olsa yarın düşmez sanmıyorum...çok moralini bozma ama...dediğim gibi 3.gün değeri ara bir değer...şahin bey tabiki onu nasıl değerlendireceğini bilir...senin rahatlaman için bugün yaptır dedim..Bana da burdaki arkadaşlar iki gün sonra tekrarla demişti ama eşim doktor 4 gün sonra dedi,o zaman yaptıracağız dedi...Ben de söz dinledim..(arife günüydü de dinledim,yoksa dinleyeceğimi sanmıyorum)

bana vakit ayırdığın için çok sağol canım..... valla kararsızım ne yapçağımı bilemiyorum. şu evdeki testi yapıcam.. kana da baktırabilirim ... hbr veririm..

evde ki testi yaptım.. iyi halt ettim.. 2. çizgi silik çıktı değer artsaydı çizgi koyulaşırdı... ben kan tahlili yaptırıcam.. rentıp ta ne kadar??

şahin beyin 3 gün sonra diyeceğini sanmıyordum o yüzden sordum...neye karar verirsen hakkında hayırlısı olsun canım...ne zaman istersen yine konuşuruz...senden tek isteyeceğim moralini bozma..hakkımızda ne hayırlısı ise o olacaktır...Allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah...

ben sana gebelik testi moralini bozar demiştim....rentıpta 44 canım..ama ben devlet memuru olduğum için 29 a yaptırdım.

cipsocum her şerde vardır bir hayır

sanıyorum dr test sonuçunun çokmaz da olsa yükselmiş olması nedeniyle tekrar istemiştir

bence yaptırmalısın tekrar

cipso moralini bozma canım...2 gün sonra bir daha tekrarla...Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun arkadaşım....

cipso canım allah hayırlısını versin inşallah.
benim ilk denemem kimyasal gebelikti 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.

testi tekrarlamadan karar vermek zor. benim 2 gün sonra çok ciddi düşmüştü kan değerim. seninki en azından artmış. umarım sağlıklı olur ve tutunur devam eder... yarın tekrarlarsan kesin sonucu verir herhalde test artık.

hakkında hayırlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…