Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

dilkalman canım sen ne zaman gidiyorsun kontrole? bu hafta seni de çağırmıştır Şahin Bey.

benim randevum çarşamba....

cipso selam ,
momi nin de dediği gibi benim de ilk denemem kimyasaldı ve hemen düşmüştü değerim, senin birazcık sabırlı olman gerekiyor. İnşallah artarak devam eder ama olmazsa da üzülme bak ben 2. denememde hamileyim, momi kendiliğinden hamile kaldı. Biz ne kadar çırpınsak da zamanı geldiğinde hallloluyor herşey.

Kızlar bugün Şahin Bey e gittim. inanılmaz kalabalıktıııı. Oturacak yer bile bulamayıp cafe sinde bekledim valla. Bugün halidem de gelecekti, geldin mi ? :)
benim randevum 2.30 du ama 3.30 da ancak girebildim. Sonra da tahlil için 2. kata çıktığımda lab daki hemşire bile dedi ki; Şahin Bey in yokluğunu biz de anlıyoruz, o zaman bizim kattaki kadın doğum yoğun oluyor, onun hastaları buraya geldiği için. Bugün burası sakin demek ki gelmiş dr bey dedi. Gerçekten hasta sayısı çok artmış.
Bebişler iyiymiş Allah a şükür, 2000 gr civarı tahminen ikisi de. Ama artık her an doğurabilirmişim, dikkat etmem gerekliymiş. 3 hafta kadar daha durabilirsem süper olacak.

momi.......nasılsın canım...... kontrolün çarşamba günüymüş.......hadi git gör bebişini.........özlemişsindir......

nobran.....sende iyisin.....iyi olmana sevindim.........ha gayret......3 hafta daha sık dişini........bebişlerine kavuşmana az kalmış.......ALLAH ,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.......

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
cipso hoşgeldin sende aramıza...değerlerinde yükselir umarım,sadece sen gönlünüferah tut :)
nobran bebişler seni üzmez , 3 hafta daha sdayanırlar...ama sen yine de kendine dikkat et ve çok fazla yorma kendini

gunaydin kizlar....

ne oldu nerelerde tayfanın kalanı. birkaç kişi haricinde gelen giden yok valla.

pinkim nasılsın birtanem keyfin nasıl? sen ne zaman başlayacaksın tedavine?

bluecum iyileşmişsindir artık iyice inşallah. senin keyfin nasıl?

nobran canım bak endişeleniyordun hadi az kaldı sık dişini biraz daha. anlat bebeşlere 3 hafta daha içeride kalmaları gerektiğini anlarlar onlar anneciklerini söz dinler biraz daha büyürler içeride. ayyyy ne tatlı olacak şimdi onlar gelince. biraz büyüyünce yemede yanında yat olur ikiside....

camasd sen nasılsın canım? nasıl gidiyor?

dün 11.günümdü sonucum 150 çıktı ama dr.bu rakam kesin sonuç sayılmaz çarşamba tekrar yaptır dedi bu degerin düşme ihtimali yüksek mi çok korkuyorum...

cok meraklanma bence 11. gün için 150 güzel bir deger. tebrik ederim simdiden...

dusmez umarım. ama doktor gormek istediyse arttığını bence yaptır icin rahat olsun sonrada keseyi gorursun allahın izniyle...

momicim ben iyiyim valla bidahaki ay olmazsa ondan sonraki yada daha sonraki nasip bakalım dhea vermişti bana şahin bey biraz evde vardı içtim onları eczanemde bulamamış netten sipariş verdim şimdi izmirde bir eczaneden gelicek yarın ararlar bakalım işe yarıyacakmı hayırlısıyla inşş

iyi akşamlar arkadaşlar,
özlemişim valla....pinkim tabloların çok güzel olmuş ellerine sağlık canımalkisalkisalkis bana 3 yıl öncesini anımsattı ahşap rölyefden 4 tabloda ben çalışmıştım...buğünde çiniye yazıldım bakalım ağrılarım çok olmazsa devam edicem..
nobran çoğu gittmiş azı kalmış inş 3 haftada dayanır ve sağlıcakla kucağına alırsın.
momicim seninde yarın büyük gün ..nasılda heyacanlısındır şimdii ..maşallah ..allah bizlerede nasip etsin canım.yarın cinsiyetide belli olucakmı?

ben bugün siteye giremedim yahu, bende mi var sorun sitede mi anlamadım ?

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.
bugün aile hekimimle tanıştım :) bir kerecik olsun da ssk dan ilacımı alayım dedim, yazmasını rica ettim, normalde özel hastane reçetelerini yazmıyoruz artık ama senin durumun belli, ikiz gebesin bu ilaçlar da durumuna uygun olduğundan yazıyorum dedi. (ciğer geliştirici bir de progesteron iğne, bir de demir hapı vardı)
eczaneye bir gittim, kadın doğum dr u yazmadığı için vermiyorlar dediler iyi mi ? :) demir hapımı ödedi birtek
acıbadem in ssk anlaşması olmadığından hiç alamamıştım zaten, sağlık ocağında da yazdırınca da olmadı. napalım
aklınızda olsun sgk sistemi hergün bir tuhaflık daha çıkartıyor. Aile hekiminizi bulun bir kayıt yaptırın mutlaka.

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? valla katılım biraz azaldı sanırım topic'e.
benim bugün şahin beyle randevum vardı. eşimin sperm değerleri ilkine göre bayağı yükselmiş.
bu yüzden aşılama yapalım dedi.ama bence 3 ay kendi halinize bıralım dedi %5 doğal yoldan da hamile kalma şansınız var dedi.ama ben 1.5 senedir zaten bekliyorum,olsaydı bu sürede olur diye; beklemeyi istemedim. o zaman adetinin 2. günü gel dedi. hatta biraz daha durursan direkt tüp bebeğe geçelim diyeceğim dedi :) bilmiyorum beklemekle hata mı ediyorum ama beklemek benim moralimi daha da düşürecek gibi geldi?
şimdi bişey sormak istiyorum. aşılama da süreç nedir? tedavi nasıldır? kullanılan ilaçları ssk yoluyla alabilir miyim? cevaplarsanız sevinirim..

hepinize sevgiler...

canım ne güzel eşinin değeri yükselmiş........beklemek istemiyorsan bir kez aşılamayla başla denemeye........bende bir kez aşılama yaptırdım şahin beye........aşılama tüp bebeğe göre çok basit........adetinin ikinci günü gidiceksin,muayene edip,sana tam hatırlamıyorum ama 10,yada 12 günlük ilaç verecek..........ilaçlar biri hap,diğeri fitil.........2-3 kezde bu ilaçları kullanırken yumurta gelişimni kontrol etmek için muayeneye çağırıcak,uygun zaman geldiğindede çatlatma iğnesi vurulacaksın ve 36 saat sonra sana aşılama,yani eşinin seçilmiş kaliteli spermleri sana verilecek......bu kadar canım.......sormak istediğin bir şeyler olursa sorabilirsin.......hakkında hayırlısı olsun......

momicim.....iyim canım........şükürler olsunki hastalığı atlattım........seninde bugün sevinç günün......bebişini görüceksin ha......dr.dan gelince bizede anlat bebişin ne yapıyor.....tamammı canım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…