- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.361
canım ne güzel eşinin değeri yükselmiş........beklemek istemiyorsan bir kez aşılamayla başla denemeye........bende bir kez aşılama yaptırdım şahin beye........aşılama tüp bebeğe göre çok basit........adetinin ikinci günü gidiceksin,muayene edip,sana tam hatırlamıyorum ama 10,yada 12 günlük ilaç verecek..........ilaçlar biri hap,diğeri fitil.........2-3 kezde bu ilaçları kullanırken yumurta gelişimni kontrol etmek için muayeneye çağırıcak,uygun zaman geldiğindede çatlatma iğnesi vurulacaksın ve 36 saat sonra sana aşılama,yani eşinin seçilmiş kaliteli spermleri sana verilecek......bu kadar canım.......sormak istediğin bir şeyler olursa sorabilirsin.......hakkında hayırlısı olsun......merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? valla katılım biraz azaldı sanırım topic'e.
benim bugün şahin beyle randevum vardı. eşimin sperm değerleri ilkine göre bayağı yükselmiş.
bu yüzden aşılama yapalım dedi.ama bence 3 ay kendi halinize bıralım dedi %5 doğal yoldan da hamile kalma şansınız var dedi.ama ben 1.5 senedir zaten bekliyorum,olsaydı bu sürede olur diye; beklemeyi istemedim. o zaman adetinin 2. günü gel dedi. hatta biraz daha durursan direkt tüp bebeğe geçelim diyeceğim dedi :) bilmiyorum beklemekle hata mı ediyorum ama beklemek benim moralimi daha da düşürecek gibi geldi?
şimdi bişey sormak istiyorum. aşılama da süreç nedir? tedavi nasıldır? kullanılan ilaçları ssk yoluyla alabilir miyim? cevaplarsanız sevinirim..
hepinize sevgiler...
gunaydin kizlar....
ne oldu nerelerde tayfanın kalanı. birkaç kişi haricinde gelen giden yok valla.
pinkim nasılsın birtanem keyfin nasıl? sen ne zaman başlayacaksın tedavine?
bluecum iyileşmişsindir artık iyice inşallah. senin keyfin nasıl?
nobran canım bak endişeleniyordun hadi az kaldı sık dişini biraz daha. anlat bebeşlere 3 hafta daha içeride kalmaları gerektiğini anlarlar onlar anneciklerini söz dinler biraz daha büyürler içeride. ayyyy ne tatlı olacak şimdi onlar gelince. biraz büyüyünce yemede yanında yat olur ikiside....
camasd sen nasılsın canım? nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?