- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.381
dün 11.günümdü sonucum 150 çıktı ama dr.bu rakam kesin sonuç sayılmaz çarşamba tekrar yaptır dedi bu degerin düşme ihtimali yüksek mi çok korkuyorum...
bayramda önce,bayramdan sonra tedaviler hızlanacak galiba....Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin...Bütün dualarımda kendim için ettiğim bütün duaları sizin içinde ediyorum arkadaşlar....Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah....Bu arada lütfen kendinize dikkat edin...tedavi sırasında ve sonrasında vücut direncim düşmüştü...sizde dikkatli olun.
nobran......sen nasılsın....... hayatının anlamı olan bebişlerine kavuşmana az kaldı canım...........hayırlısıla o gün gelsinde sende yavrularına kavuş......
canım sen su içmiyor musun?mecbur olunca içmek zor geliyor..birde senin tuvalet ihtiyacında daha sıktır değil mi?biraz daha sabret canım.(3 hafta kadar)...inşallah bu sıkıntıların sonu çok güzel olacak....
kzlar slm nasılsınız_hbrleri veriyim size....pazartesi geldim 3.30 randevusuydu 4te girdim muaynemi oldum ve lucrinle başladım:)))bgn 3. günüm olucak bitmeden adet olmam gerekiomuş şimdi onu bekliorum arkasından puregonla devam edicem 8 kutu yazmış çok geldi bana ya normalde 4 yazarmış eczacı öle söledi...adet olunca 2.günü gelicem tekrar şuanda izmitteyim...kendinize cici bakın öpüldünüz komacan:))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?