Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

dün 11.günümdü sonucum 150 çıktı ama dr.bu rakam kesin sonuç sayılmaz çarşamba tekrar yaptır dedi bu degerin düşme ihtimali yüksek mi çok korkuyorum...

aylak değerin bence güzel.....neden acaba dr.un öyle dedi.......şahin bey 50 üzeri hamilelik var diyor.........yani bu değer çok güzel .....hakkında hayırlısı olsun.........testi tekrarlayınca cevabını bizede bildir.......

pinkim.......sen nasılsın canım.......senin tedavi bayramdan sonraya kalırsa belkide beraber başlarız.......ama tabiiki temennim en kısa zamanda başlarsın hayırlısıyla.......opuyorumnanaktan

yaren......canım sen nasılsın......kursa başlıyorsun ha,ne güzel........sen ne yapmayı düşünüyorsun,diğer tedavi için.....opuyorumnanaktan.....

nobran......sen nasılsın....... hayatının anlamı olan bebişlerine kavuşmana az kaldı canım...........hayırlısıla o gün gelsinde sende yavrularına kavuş......

arkadaşlarım merhaba...hepiniz nasılsınız?benim bilgisayarda sorun vardı,anca hallettim ve size yazabiliyorum...şu bilgisayar ne kadar elimiz,ayağımız olmuş...sizi okuyabiliyordum,yazamıyordum....

momim bana kontrolü sormuşsun..Benim de kontrolüm bugün...Belki karşılaşırız..meraktan çatlamak üzereyim...sen de aynı durumdasındır eminim....3 hafta ara çok zormuş,zaman hiç geçmedi....Şahin beye aşıyı sormayı unutma olur mu?Bende soracağım,burda yazarım ama olsun.Birimizden biri unutursak diğerimiz hatırlatsın...

bayramda önce,bayramdan sonra tedaviler hızlanacak galiba....Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin...Bütün dualarımda kendim için ettiğim bütün duaları sizin içinde ediyorum arkadaşlar....Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah....Bu arada lütfen kendinize dikkat edin...tedavi sırasında ve sonrasında vücut direncim düşmüştü...sizde dikkatli olun.

ben de gelmek durumundayım bugün yine, ama saatim belli değil. Şu idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertte, yine gelip tahlil yaptırmam lazımmış.
aman kızlar çok su içinnnnnnnnn

İnşallah....
Aman dikkat edin, şu aşı meselesinde de hamileler için olanı daha aralıkta gelecekmiş.
E hamile olmayanlar da ilaç kullanıyor zaten bir de onu olsalar, bilmem ki??
Ben sanmıyorum Dr beyin aşı olun diyeceğini.

Bu arada 2. tedavim sırasında okumuştum ben. Hani 4444 tane okunuyor ya tefriciye deniyor, tedavinize başlayınca ya da şimdiden başlayın. Türkçe okudum ben. Türkçe Yasin kitapçıklarında falan var.

Allah dualarımızı kabul etsin.

canım sen su içmiyor musun?mecbur olunca içmek zor geliyor..birde senin tuvalet ihtiyacında daha sıktır değil mi?biraz daha sabret canım.(3 hafta kadar)...inşallah bu sıkıntıların sonu çok güzel olacak....

kzlar slm nasılsınız_hbrleri veriyim size....pazartesi geldim 3.30 randevusuydu 4te girdim muaynemi oldum ve lucrinle başladım:)))bgn 3. günüm olucak bitmeden adet olmam gerekiomuş şimdi onu bekliorum arkasından puregonla devam edicem 8 kutu yazmış çok geldi bana ya normalde 4 yazarmış eczacı öle söledi...adet olunca 2.günü gelicem tekrar şuanda izmitteyim...kendinize cici bakın öpüldünüz komacan:))opuyorumnanaktan

nobran......sen nasılsın....... hayatının anlamı olan bebişlerine kavuşmana az kaldı canım...........hayırlısıla o gün gelsinde sende yavrularına kavuş......

iyiyim canım sağol, ciğer geliştirici iğnemi de oldum, artık beklemedeyim, inşallah max süre dursunlar içeride diye dua ediyorum.

canım sen su içmiyor musun?mecbur olunca içmek zor geliyor..birde senin tuvalet ihtiyacında daha sıktır değil mi?biraz daha sabret canım.(3 hafta kadar)...inşallah bu sıkıntıların sonu çok güzel olacak....

maalesef o konuda kabahatliyim ben su içemiyorum.
elimde şişeyle gezsem bile max 2 litreyi zor buluyorum.
e tahlillerde de doğal olarak enfeksiyon çıkıyor. Bakalım idrar kültürü diye de bir tahlil var bugün onun için geldim, bakteri üreyip üremediğine bakılıyor, üremezse yırttık demektir :) Aman bol su içmeye bakın, sonradan kazanılmıyormuş bu alışkanlık.

Tuvalet ihtiyacıma da sadece gece bir kere kalkmak eklendi. Diğer hamileler gibi değilim. Ama ilerde inşallah sizin de yaşayacağınız üzere tekmeler bazen idrar torbasına denk gelirse çok acıyor :) o yüzden gelmese de gidip boşaltmakta fayda var :)

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
puregon un ölçüleri değişiyor ya , yüksek dozda yapacaksın heralde çok yazdığına göre.

e bende pazartesi oradaydım ama , önce oturacak yer bulamayıp cafe ye gittim. sonra bir 5 dk falan oturdum orada, aklıma da geldi ama halidem burada mı diyemedim ki :))

ben 3.30 gibi girdim çünkü sen kesin oradaymışsındır.

halidem hayırlısı olsun tedavin inşallah....Allahım gönlüne göre versin....bu arada ilaçlara çok takılma...hepimiz farklıyız,kullanmamız gereken ilaçlarda farklı...Kafanda acaba ya da niye diye en ufak bir kuşku olursa olumsuz etkilenirsin...

nobrancım seni bugün şahin beyin orda göremedim...Beni tanımıyorsun diyebilirsin ama ikiz bebek bekleyeni de anlarım herhalde....inşallah bakteri üremez canım....bize haber vermeyi unutma olur mu?

bluesuum merhaba canım....nasılsın?...testlerin sonucunu daha almadın mı?4 kasımda bir testin olduğunu biliyorum..hepsini aldıktan sonra mı osman hoca ile görüşeceksin?

ikimiz aynı anda yazmışız....ben iyiyim....bebiş de iyiymiş......inşallah darısı senin başına canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…