Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

dilkalman.....inşallah canım darısı bizlere olur........bebişnin iyi olmasına sevindim......şimdi kaç haftalık oldu.......

herhalde canım şu ana kadar olmamasında da bir hayır vardır diye düşünüyorum...önemli olan sen sağlıklı ol,eşin sağlıklı olsun...en önemlisi oğlun sağlıklı olsun...baksana şu domuz gribi kafayı nasıl bulandırıyor,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

inşallah canım.......ben testlerden birşey çıkmasın diye bakmıyorum........sorunum neyse bu testlerde çıksın istiyorum.......ama çıkmama ihtimalide var dedi osman bey.........birşey çıkmazsada histereskopi.......bakalım hayırlısı.....

haklısın belirsizlikten kurtulmak en iyisi...dediğin gibi testlerde çıkması iyi olur ama bana da çıkmayacak gibi geliyor....histereskopi belki de iyi olur..hakkında hayırlısı canım...

9+5 tam olarak yani 10.haftanın içindeyiz..32,6 cm.olmuş...

amaaan maşallah :)

2hafta sonra hamileliğin en güzel zamanlarına gireceksin :)
bu arada o daha 32 milimdir annesi cm değildir :)

şimdi momi de sen de kalp atışı duyup rahatladınız dimi?
en sıkıntılı zamanlar bitti, ne güzel

darısı diğer kızların da başına.
ben bugün 2 gibi uğradım sadece reçete yazdırdım, tek kullanımlık bir antibiyotik var da onu yazdı. ve de emin olun beni görünce kesin herkes anlar. kendim zayıf olduğumdan devasa göbeğim çok dikkat çekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…