Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yaren......canım sen nasılsın......kursa başlıyorsun ha,ne güzel........sen ne yapmayı düşünüyorsun,diğer tedavi için.....opuyorumnanaktan.....
iy diyelim iyi olalım canım
reglim gelince şahin beyle görüşücez açıkcası daha ne düşündüğünü bilmiyorum... sancılarım olmasaydı 3 ay gibi bi dinlenme sürecine girmeyi düşünüyordum ama sanırım olmıycak..:1hug::1hug:

hayırlısı olsun halidem ..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.:CüvCüv:
9+5 tam olarak yani 10.haftanın içindeyiz..32,6 cm.olmuş...
MAŞALLAH canım..:dance:
allah sorunsuz bi gebelik geçirmeni nasip etsin:CüvCüv:

bluseu ,hakında hayırlsı neyse o olsun ..inş hitereskopiyle hallolur ..bebişlerine kavuşursun.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,

bluesuu açıklamaların için teşekkür ederim.. aşılamayı en azından bir kere yaptırmaya karar verdim.
bir kızlar bişey soracağım:
adetin 2. günü tam söküldükten sonraki 2. gün mü yoksa, lekelenmeleri de sayacakmıyım? birde adetimin 2. günü pazara gelirse ne olacak?

topic'imizde tedaviler hızlandı...allah herkesin gönlüne göre versin.taze hamilelerimize de sorunsuz hamilelikler versin :)

nobrancım..haklısın canım..cm.olur mu ama ne yaparsın mutluluktan mm.ler cm.olur..Allahım o günleri,o boyları da görmeyi nasip etsin inşallah...

momim ne yaptın arkadaşım?Şahin beyin orda karşılaşmadık herhalde....Ben gitiğimde orda bir hamile bayan daha vardı..ama o sen değilsindir...Bebiş nasılmış?.....Aşıyı sordun mu?Ben sordum...Açıkçası cevaptan çok tatmin olmadım...sen ne düşünüyorsun?

camasdcım ben artık söküldüğüne kanaat getirince sayıyorum...son denememde perşembe lekelenmem başladı,sadece günlük ped koymuştum...cuma günü öğleden sonra gibi kırmızı rengi gördüm....2.günüm pazar günüydü,pazartesi gittim ve hemen tedaviye başladık..şahin beye sormuştum 2.gün pazara gelirse ne yapayım diye oda pazartesi görüşürüz,bakarız demişti...

dilkalmancım ben çarşamba öğlen gittim. pek kalabalık değildi açıkçası. iyiymiş herşey bebek de sağlıklıymış. eşim de bende birazcııık uzun boylu olduğumuz için herhalde bebekte uzun göründü biraz. 3.4cm olmuş. kaydirigubbakcemile3

aşıyı bizde konuştuk açıkçası tatmin edici bir yanıt zaten beklemiyordum doktorlar dahil herkesin kafası karışık bu konuda. Şahin Bey'in baz aldığı kişi hastanenin enf. uzmanı Fatma hn.mış. Fatma hn.da yaptırılmasında fayda var demiş. ama sonuçta karar bize kalıyor.

ben şu anda kesinlikle düşünmüyorum. ileride daha net birşeyler ortaya çıkar veya çok ciddi bir salgın başlar kendimi koruyamayacağımı düşünürsem belki o zaman yaptırırım...

11.gün değerim 150 13.gün değerim 315 çıktı dr.pazartesi çağırdı ama şuan karnımda çok ağrı var birşey olacak diye çok korkuyorum bu ağrı normal birşey mi

tebrik ederim çok güzel artmış değerin. hamilesin işte keyfini çıkart. merak etme bende hamile olabileceğime hiç ihtimal vermiyordum ve ağrılarım vardı regl ağrısı gibi. bir türlü başlayamadı adetim diye söylenirken hamile olduğumu öğrendim.

normalmiş ağrıların olması. rahim genişleyeme çalışıyormuş. ciddi kanaman olmadığı sürece sorun yok demişti şahin bey. için rahat olsun...

nobrancım..haklısın canım..cm.olur mu ama ne yaparsın mutluluktan mm.ler cm.olur..Allahım o günleri,o boyları da görmeyi nasip etsin inşallah...

Göreceksin tabiiii, inşallah.
İlk zamanlar görüntüler daha net oluyor aklınızda olsun,bebeğe benzeyen görüntüler ilk 4 ayda oluyor. sonra birden büyüyüvericek ve sadece kafası sığacak görüntüye :)

11.gün değerim 150 13.gün değerim 315 çıktı dr.pazartesi çağırdı ama şuan karnımda çok ağrı var birşey olacak diye çok korkuyorum bu ağrı normal birşey mi

aylak....tebrik ederim canım......gözünaydın hamilesin işte......hemde ilk denemede ne güzel.......ALLAH nazarlardan saklasın.......ağrılarada kafanı çok takma derim.......senin için şu anda herşey normal görünüyor.......kendine iyi bak.....

selam kızlar
nasılsınız
hayırlı akşamlar dhea diye bir ilaç vardı kullandığım bütün ecz neleri aradık kalmamış nasıl iş analamdım şahinbeyde bulursa başlasın demiş 1 hafta kullandım daha önceki dr umdan vardı biraz ama niye bulunmuyo acaba bilgisi olan varmı acaba

pink....canım o dediğin ilaç acıbademin karşısındaki eczanededemi yoktu......genelde orda şahin beyin yazdığı ilaçların hepsi bulunuyor...........momi......dilkalman.......nobran.......yaren....halidem......justin.......camasd.......emiragam........adını unuttuğum varmı.......nasılsınız kızlar.........kızların yarısı nerelerde........kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar....

pink,
setbaşında bir eczane vardır. Adını hatırlayamayacağım ama cadde üzerinde vergi dairesinin sırasında olacak. Duyduğuma göre orada her türlü ilaç bulunurmuş. Bir bak istersen.. (Böyle vitrininde değişik kuklalar, masklar falan olur)

günaydın...Gününüz aydın olsun...hava ne kadar yağışlı da olsa....pinkim nobranın bahsettiği eczanenin adı Yeşil bursa eczanesidir...tel.unu netten bulabilirsen ara sor olup olmadığını...onda ilaç,vitamin bolluğu vardır..inşallah bulursun...

pinkim Bursa da bir eczanede buldum.Ellerinde 2 tane kalmış....Kükürtlü de pembe çarşının karşısında Kükürtlü Doğa eczanesi var.Ben ilaçlarımı da ordan almıştım..Biraz önce aradım varmış ellerinde ..tel. 0224 232 21 27..gelip alabilir misin?olmaz ise haber ver bir yolunu buluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…