- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.421
iy diyelim iyi olalım canımyaren......canım sen nasılsın......kursa başlıyorsun ha,ne güzel........sen ne yapmayı düşünüyorsun,diğer tedavi için.....opuyorumnanaktan.....
hayırlısı olsun halidem ..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.:CüvCüv:kzlar slm nasılsınız_hbrleri veriyim size....pazartesi geldim 3.30 randevusuydu 4te girdim muaynemi oldum ve lucrinle başladım:)))bgn 3. günüm olucak bitmeden adet olmam gerekiomuş şimdi onu bekliorum arkasından puregonla devam edicem 8 kutu yazmış çok geldi bana ya normalde 4 yazarmış eczacı öle söledi...adet olunca 2.günü gelicem tekrar şuanda izmitteyim...kendinize cici bakın öpüldünüz komacan:))opuyorumnanaktan
MAŞALLAH canım..:dance:9+5 tam olarak yani 10.haftanın içindeyiz..32,6 cm.olmuş...
bluseu ,hakında hayırlsı neyse o olsun ..inş hitereskopiyle hallolur ..bebişlerine kavuşursun.opuyorumnanaktan
nobran........histereskopi şu canım.......kameralı bir aletle,anestezi eşliğinde rahimin içine bakılması..........
nobrancım..haklısın canım..cm.olur mu ama ne yaparsın mutluluktan mm.ler cm.olur..Allahım o günleri,o boyları da görmeyi nasip etsin inşallah...
11.gün değerim 150 13.gün değerim 315 çıktı dr.pazartesi çağırdı ama şuan karnımda çok ağrı var birşey olacak diye çok korkuyorum bu ağrı normal birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?