Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Merhabalar ..Siteye üyeydim sadece okuyordum bir hafta kadar önce dr.ancak tüp bebek yöntemiyle hamile kalabileceğimi söyleyince bende sizinle paylaşım yapmaya karar verdim.ılk aklıma gelen isim Şahin bey oldu..Allah hepimizin yardımcımız olsun ..

Kızlar bazı sorularım var..Şehir dışından gelenler için kalacak yer ve prosedür nasıl oluyor,
Kredi kartına taksit olanağı varmı,uzun veya kısa protokol nasıl tesbit ediliyor ve ne demektir..

LaTarte tedavin hayırlı olsun...sorularının bazılarına cevap verebilirim...Şehir dışından gelenlerle ilgili birşey bilmiyorum...kredi kartında bonusa 4 taksit yaptıklarını biliyorum,bende maximum vardı,onda 2 ye böldüler...uzun yada kısa protokolü kişinin sorunu,yaşı gibi durumlar belirliyor..Kısa protokolde adetinin 2.günü tedaviye başlıyorsun..yaklaşık 10-12 günlük bir iğne tedavisinden sonra(tabii 2-3 günde bir yumurtalıklardaki yumurta gelişimi kontrol ediliyor)genel anestezi ile yumurtaların toplanıyor(o sırada eşinden de örnek alınıyor)Bunlar lab.ortamında birleştiriliyor,yumurtaların döllenme ve gelişme durumlarına göre 2 ile 5 gün arasında embriyolar rahime yerleştiriliyor..sonra 12 gün bekleyip test yaptırıyorsun...Uzun protokol de ise adetin 21.günü iğnelere başlıyorsun...iğneleri yaptırırken adetini oluyorsun...iğnelere devam ediyorsun,yumurta gelişimlerine göre toplanma ve nakil durumları kısa protokol ile aynı...inşallah tedavin hayırlı olur,Allah gönlüne göre versin...

selam kızlar iyi akşamlar hamişlerimiz nasıllar bakalım?kimse girmiyo artık eskisi gibi sanırım...ben lucrinle başladım 6. iğnemi bgn oldum ve adet oldum pazartesi yine geliorum...benden hbrler bukadar cici bakın kendinize öpüldünüs komacanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar.... nasılsınız,yağmurlu bir pazar sabahında?Ben iyiyim...zaman geçiriyorum açıkçası ve zamanın çabuk geçmesini de istiyorum....

iyi pazarlar...

sitede problemler var sanırım, giremiyorum çoğu zaman.
LaTarte hayırlı olsun tedavin.
halidem senin de herşey yolunda sanırım :)
dilkalman aynen ben de senin gibi zaman geçiriyorum
hava çok karanlık ya üffffff, çıkamıyorum da artık dışarı

Dilkalman ve nobran çok teşekkür ederim ocak gibi başlanacak tedavime..Bonus 4 taksit olmasına çok sevindim ya..Çünkü,piyasa çok kötü nakit para dönmüyor..Plokistikoverliyim asıl sorunum çatlamaması preglyn veya oviterelleyle yoksa büyüyorlar..ığne göbekten dimi çok sancılı bir süreç olmalı Allah yardımcımız olsun rendavular kaç gün önce almalıyız..Artık sık sık görüşeceğiz inşallah
Topiciğimizde başarı oranı nedir bu ay tedaviye başlamış arkadaşlarımız var dimi inşallah güzel haberler gelir

Son düzenleme:
herkese merhaba.........sitede sorun olduğu için herzaman giremiyorum.........La Tarte......tedavin hayırlı olsun..........halidem.......tedavi günlerini yavaş yavaş azaltıyorsun......inşallah herşey sorunsuz olur canım........... dilkalman.......evet canım günler çok çabuk geçsin ve bir an önce bebişine kavuş hayırlısıyla............nobran........senin canın sıkılmasın canım......az kaldı güzel günlere.....zaten bir doğsun yaramazlar,canının sıkılmasına hiç fırsat kalmayacak.......kendinize iyi bakın kızlar.....

Selam arkadaşlar...

justin in bağlantı sorunu var o yüzden gelemiyor. bugün yarın gelecektir. 1 kasımda lucrinlere başladı... :)
benim de bugüm 10. lucrin im olacak... bitmek üzere... çok giremiyorum siteye çünkü kafamı dağıtıp başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum... takıntı yapıyorum yoksa, kötü hissediyorum... bir taraftan da sizi merak ediyorum... bu ay en önde benim sanırım... hepimiz için hayırlısı inşallah... :)

duygucum hem senin için hem justing icin insallah bebeklerinize kavusma vesilesi olsun bu tedaviler....

hic kafana birşeyleri takma bir şekilde allah en güzel şekilde kararlıyor... ona havale et sende rahat edersin... hayırlısını versin inşallah...

naber nobran... napıyor güzel oğlanlar bakayım... duruyorlar dimi uslu uslu anneciklerinin karnında.

bak geçen hafta doğuracağım şahin bey yok diye telaşlanıyordun 1 hafta daha kaldı seninkiler inşallah kalabildikleri en uzun süreyi doldurup sağlıkla gelirler....

la tarte seninde hakkında hayırlısı olsun... daha ocak ayına var ama şimdiden tedavinde hayırlı olsun arkadaşım....

halidem sen nasılsın. demek başladın sende... hadi bakalım inşallah seninde gelir bebeğin bu tedavi ile....

amin inşallah...teşekkürler canım.

aynen öyle yaptım... hatta öyle uzak durmaya çalışıyorum ve kendimi çok doğal bir süreçten geçtiğime inandırmışım ki eşim olmasa akşamları iğnelerimi bile unutuyorum... neyse ki o var arada hatırlatan... :)
Allah hepimize hayırlısını ersin inşallah... tekrar görüşmek üzere...

duygucum ne güzel......tedavin aşama aşama azalıyor.....hakkında hayırlısı olsun...........bende justin neden girmiyor diyordum.......onunda adeti 1 kasımdaydı sanırım.....artık oda tedaviyi yarılamıştır.......inşallah ikinizde güzel sonuçlar alırsınız.......opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…