Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momi teşekkür ederim..İnşallah hepimiz için hayırlı olur evet daha var ama sizlerden öğreneceğim çok şey var o yüzden sizlere katıldım birde ilk tüp bebek denemem olacağı için çoğunuz ilk psikolojiyi biliyorsunuzdur.. Sağlıklı gelsinlerde bir şekilde gelsinler bebişlerimiz..
Dün girdim ama site hatalar verip çıkmak zorunda kaldım o yüzden sabah sabah giriyim dedim Günaydınlar ........a.s.

teşekkür ederiz teyzesi :)

iyiyiz sanırım. artık ben de rahatladım iyice ne de olsa 34 . haftayı gördüm diye. Ama çatlayıverecekmişim gibi hissediyorum bazen, bir hadi çıkın artık diyorum, bir de aman kalsınlar en uzun süre diyorum, ruh halim karmaşık anlayacağın :)

selam kızlar........pimkim nasılsın......ilacını bulabildinmi........nobran.........çatlamazsın canım....sık dişini.........diğer kızlarrrrrr.nerelerdesiniz.......sizler nasılsınız.......kaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan

ALLAH senden razı olsun bitanem ya çok sağol buldum varmış ayırdıar abim gidip alıcak teşekkürler canım ALLAH TA SANA YARDIM ETSİN İNŞŞŞeniz

kızlar slm pinkim slm nasılsın?bursadayım bende tedavim bitene kadar dün geldim muaynemi oldum perşembeye kadar lucrine devam dedi şahin bey perşembe ne dicek bakalım 10.45 randevusuyum tahlil yapıcak ogün de

ya bursada hakiki bal bulabileceğim bi yer varmı yada bal tarçın çörkotu karışımını?bursalı kızlar yardımcı olursanız sevinirim burdayken alıp başlıyım onada

duygu tedavin hayırlı olsun canım ..uzun protokollemi başladın?
halidem bursayı bilmediğim bal konusunda yardımcı olamıycam...
la tarte canım sende aramıza hoşgeldin..

bluesuu teşekkürler canım... justin in adetini bilemiyorum da lucrin e başlayacaktı 1 kasımda... yani henüz yeni başladı... hepimiz için hayırlısı olsun canım... Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşaallah... :)

merhaba yarencim evet uzun protokol imiş... ben aradaki farkı ya da tercih sebeplerini bilemiyorum ama... iyi olur inşallah... sen nasılsın canım, keyfin iyidir umarım?

merhaba yarencim evet uzun protokol imiş... ben aradaki farkı ya da tercih sebeplerini bilemiyorum ama... iyi olur inşallah... sen nasılsın canım, keyfin iyidir umarım?

sonuç hayırlı olsun da canım ..uzun kısa bizler için farketmiyooo..(uzunda yumurtaları baskılamak için biraz fazla iğne kullanılıyo sanırım)
beni sorma yine ağrılar devam ediyo bende sabretmeye çalışıyorum.

Sanırım 1 ay öncesinden gidip görüşmek gerekiliyormuş bende Bayramdan sonra rendavu alıp gideceğim bayramda reglimle diane35 başlayacağım kendi dr.um 1 ay kullan dedi sizce gerekli mi??

momim ,dikalman güzel annelerimiz bu aralar görüşemedik pek umarım iyisinizdir...opuyorumnanaktan
pinkim bi ilaçı bu kadar aramana üzüldüm...neyseki bulmuşsun
buluesuu sen neler yapıyosun tatlım...
susamurundan haberi olan varmı arkadaşlar uzun zamandır topiğe uğramıyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…