- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.461
naber nobran... napıyor güzel oğlanlar bakayım... duruyorlar dimi uslu uslu anneciklerinin karnında.
bak geçen hafta doğuracağım şahin bey yok diye telaşlanıyordun 1 hafta daha kaldı seninkiler inşallah kalabildikleri en uzun süreyi doldurup sağlıkla gelirler....
pinkim Bursa da bir eczanede buldum.Ellerinde 2 tane kalmış....Kükürtlü de pembe çarşının karşısında Kükürtlü Doğa eczanesi var.Ben ilaçlarımı da ordan almıştım..Biraz önce aradım varmış ellerinde ..tel. 0224 232 21 27..gelip alabilir misin?olmaz ise haber ver bir yolunu buluruz...
pinkim tedaviyemi başladınnnnn
duygucum ne güzel......tedavin aşama aşama azalıyor.....hakkında hayırlısı olsun...........bende justin neden girmiyor diyordum.......onunda adeti 1 kasımdaydı sanırım.....artık oda tedaviyi yarılamıştır.......inşallah ikinizde güzel sonuçlar alırsınız.......
duygu tedavin hayırlı olsun canım ..uzun protokollemi başladın?
halidem bursayı bilmediğim bal konusunda yardımcı olamıycam...
la tarte canım sende aramıza hoşgeldin..
bluesuu teşekkürler canım... justin in adetini bilemiyorum da lucrin e başlayacaktı 1 kasımda... yani henüz yeni başladı... hepimiz için hayırlısı olsun canım... Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşaallah... :)
merhaba yarencim evet uzun protokol imiş... ben aradaki farkı ya da tercih sebeplerini bilemiyorum ama... iyi olur inşallah... sen nasılsın canım, keyfin iyidir umarım?
lucrin ne ?? ne için veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?