Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

herkeze selam kıazlar tedavi yolunda olan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun inşallah yarencim sen nasılsın 2 ci denemeyi düşünüyormusun dr la görüştünmü ne dedi bende önümüzdeki ay tekrar gidip görüşücem bakalım başlamayı düşünüyoruz ama hep olumsuz düşünüyorum kistler varken tedavi nekadar başarılı olur senin kistlerin açini boşalttımı acaba şahin bey onun bi yararı olurmu acaba kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum

LaTarte teşekkürler arkadaşım senin de hayırlı olsun... Doğum kontrol hapı tedavi öncesi yumurtalıklarında kist oluşmaması için veriliyor. Bende kullandım...

Yarencim geçmiş olsun canım biraz sabır inş. hepimiz için sonu güzel olacak...

slm culli hoşgeldin..allah gönlüne göre versin bence olumsuz düşünme olucak olduktan sonra kist felan etkilemez ... ben daha görüşedim canım bi 10 gün öncesi eşim tlf görüşmüştü..ağrılara dayanmaya çalışsın olmadı dönüşte ameliyat yapalım demiş ..devam ediyo durmadı ama reglimede 6 gün felan var sabredebilirsem edicem...

allah yardımcın olsun canım benim çok şiddetli ağrılarım yok ama sonuçta onun varlığı rahatsız ediyor tabiki allah hepimize yardım etsin nediyeyim...inşallah kısa zamanda bizimde bebeğimiz olur

culli cim ağrının olmaması senin için çok büyük bi avantaj ..benim ağrım sızım olmasa 6 ay felan beklemeyi düşünüyodum ancak bırakmıycak iki seçenek ten birini okeylemek zorundayız ..hayırlısı

yarencim iyiyim cok sukur bugun mide bulantısı açısından bereketli birgün toparlanmaya çalışıyorum. ama arada bir iki gün bulantısız geçmeye başladı inşallah hafifleyecek herhalde.

senin ağrıların çok hala galiba. eğer dayanılmaz durumdaysa bir konuş istersen şahin beyle belki seni rahatlatmak için bir laparoskopi yapar...

bu arada samurumla yazışıyoruz özelden arada. iyi o da ama genelde hiçbir topige girmiyor ama iyi merak etmeyin....

çatlamazsın yahuuu merak etme.... kaydirigubbakcemile3

olsun 36yı doldursalar tam zamanında gelmiş olurlar di mi ikizlerde öyleydi bildiğim kadarıyla. 2.5 kiloyu geçtiyse ikiside sorun olmaz artık. sağlıkla gelsinlerde kucağına.... :Saruboceq:

ya bursada hakiki bal bulabileceğim bi yer varmı yada bal tarçın çörkotu karışımını?bursalı kızlar yardımcı olursanız sevinirim burdayken alıp başlıyım onada

halidem gazcılar caddesinin heykel tarafından girişinde var bildiğim kadarıyla çok çeşitli ve çok şifalı bal satıyorlar. astıma özel hastalıkalra iyi gelenler bile varmış.
bir arkadaşımın arkadaşı sahibi. adı Mustafa adamın ama firmanın adı neydi hatırlamıyorum.

momim hoşgeldinn ...anladığım kadarıyla çalışmayaa devamm ediyosun ..allah kolaylık versin

canım evet çalışmaya devam... sağlığım elverdikçe ve firmamız ayakta kalıp maaşları ödemeye devam edebildikçe çalışırım herhalde.
sonuçta bu 13 sene bitti 14.ü devirmeye doğru gidiyorum bu kadar uzun süre çalıştıktan sonra zaten evde oturmam için ancak güzel bir bebek gibi beni bol bol meşgul edecek bir uğraş olması lazım. kaydirigubbakcemile3

maşşallah canım bayağı yol katetmişsin ..rabbim eşinle ve bebişlerinle sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ..

momim bırak bulansın bunu yaşamak bile nasıl güzel bi duygudur....tadını çıkar canım...

şahin bey sordu geçen kontrolde miden bulanıyor mu diye dedim eveeeeeeettt....

oh oh ne güzel biz çok seviniyoruz bulantı olunca dedi. gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir
bulanınca miden kötü olduğunda bunu hatırla dedi.

bende artık klozete kafamı sokunca onu düşünmeye çalışıyorum. akannehir

ayy momi klozete sokucak kadar haaakafamçokkarıştı.. ama neyse bizede allah versinde sokalım ..hem benim çektiğimi bi bilseniz karnımda sağdan soldan tepinip çıkmaya çalışan kistler...(bide ayıptır sölemesi gaz sancısı varyaa bitiriyoooo))

canım gazcılarda... şimdi öğrendim senin için detaylarını Civan Aricilik diye geçiyormuş adı. sahibi bahsettiğim gibi Mustafa Civan.

Heykelden aşağı inerken Gazcılar caddesine girdiğinde 50-75m sonra yani neredeyse hemen girişte gibi solda kalıyormuş. en kötü ihtimalle göremesen bile tabelasını çok girişten uzaklaşmadan sorsan birilerine bilirler herhalde...

çok teşekkür ederim cnm çok saol eşimin dayısında kalıorum bende dikkaldırımda oturuyolar ona sölicem yada beraber gidicez...tekrar teşekürler alıp başlıyımde çoğalsın yumoşlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…