- 30 Ağustos 2009
- 260
- 77
- 323
- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.481
herkeze selam kıazlar tedavi yolunda olan arkadaşların tedavileri hayırlı olsun inşallah yarencim sen nasılsın 2 ci denemeyi düşünüyormusun dr la görüştünmü ne dedi bende önümüzdeki ay tekrar gidip görüşücem bakalım başlamayı düşünüyoruz ama hep olumsuz düşünüyorum kistler varken tedavi nekadar başarılı olur senin kistlerin açini boşalttımı acaba şahin bey onun bi yararı olurmu acaba kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum
momi....ne o.....bir selam yokmu..........
momim ,dikalman güzel annelerimiz bu aralar görüşemedik pek umarım iyisinizdir...opuyorumnanaktan
pinkim bi ilaçı bu kadar aramana üzüldüm...neyseki bulmuşsun
buluesuu sen neler yapıyosun tatlım...
susamurundan haberi olan varmı arkadaşlar uzun zamandır topiğe uğramıyoo..
teşekkür ederiz teyzesi :)
iyiyiz sanırım. artık ben de rahatladım iyice ne de olsa 34 . haftayı gördüm diye. Ama çatlayıverecekmişim gibi hissediyorum bazen, bir hadi çıkın artık diyorum, bir de aman kalsınlar en uzun süre diyorum, ruh halim karmaşık anlayacağın :)
ya bursada hakiki bal bulabileceğim bi yer varmı yada bal tarçın çörkotu karışımını?bursalı kızlar yardımcı olursanız sevinirim burdayken alıp başlıyım onada
momim hoşgeldinn ...anladığım kadarıyla çalışmayaa devamm ediyosun ..allah kolaylık versin
canım evet çalışmaya devam... sağlığım elverdikçe ve firmamız ayakta kalıp maaşları ödemeye devam edebildikçe çalışırım herhalde.
sonuçta bu 13 sene bitti 14.ü devirmeye doğru gidiyorum bu kadar uzun süre çalıştıktan sonra zaten evde oturmam için ancak güzel bir bebek gibi beni bol bol meşgul edecek bir uğraş olması lazım. kaydirigubbakcemile3
momim bırak bulansın bunu yaşamak bile nasıl güzel bi duygudur....tadını çıkar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?