Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

herkese iyi geceler kızlar.

tedavisi olanlara bol bol kaliteli yumurtalar inşallaaaaahhhh...
yeni hamişlere de rahat , az bulantılı :) günler inşallahhhh...

opuyorumnanaktan*kuzucuklarım günaydınlar hayırlı günler günümüz güzel ve bol yumurtalı gün geçsin inşallahopuyorumnanaktan

kızlar slm pinkim slm nasılsın?bursadayım bende tedavim bitene kadar dün geldim muaynemi oldum perşembeye kadar lucrine devam dedi şahin bey perşembe ne dicek bakalım 10.45 randevusuyum tahlil yapıcak ogün de
hakkında hayırlısı olsun canım benim ALLAH rast getirsin işlerini rahattut kendini stres yapma olurmu canım başarıyla sonuçlanıcak tedavin hayırlısıyla inşş Şeniz

evet canım buldum hepiniz sağolun inşş yeni gelen arkadaşlar var ne güzel topiğimiz cıvıl cıvıla.s.

Günaydınlar kızlar Bişey soracağım Zaman su gibi akıyor Kasıma Girdik ..Yumurta toplarken Genel Anestezi Olmak zorundamıyız Korkuyorum akannehir
Hastanede yatırıyormu hiç??

herkese merhabalar.........evet canım genel anesteziyle oluyor.....ama zorlamıyor şahin bey......yurtdışından bir hastası anestezisiz yaptırmış........bende çok düşünmüştüm......ilk denememde ilk defa anestezi alacaktım.....ama hemşireler benim anestesi olmama ikna ettiler..........ve 3 ündede anestezili yaptırdım.....korkulacak hiç birşey yok.....uyuyorsun ve uyanıyorsun........hastanede kendini iyi hissedene kadar duruyorsun...1-2 saat.........La Tarte.........şimdidenmi seni heyecan sarmaya başladı........şimdiden daha bunları düşünme.....hepsi olup geçiyor.......

merhaba herkese...

benim bu akşam 13. lucrin olacak karnım ağrıyor bir taraftan ama hala hastalanmadım... Yarın son iğnem... hastalanmazsam ne olacak? ınanılmaz stres oldum Ayşegül hemşireye de ulaşamadım... Bu durumda ne yapılıyor? Bilginiz var mı?

genel anesteziden kormayın kızlar ben ilk iki microda amerikan hast sinde lokal anesteziyle oldum ve çok canım yandı kalçadan iğne vuruyolar ama ben hiç uyuşmadım dr da aldırmadı söylememe rağmen ondan sonraki 3 denemem devlette oldu süleymaniyede genel anestezi oldum ve çok memnunum hiç acı duymadım sakın korkmayın genel anesteziyi tavsiye ediyorum ben

canım ayşegül hemşireye ulaşmaya uğraşma,direk şahin beyi cebinden ara......ben birşey sormak istediğimde hemen şahin beyi cebinden arıyorum........öyle yap duygu......hem için rahat olmuş olur.......vereliniortak

canım ayşegül hemşireye ulaşmaya uğraşma,direk şahin beyi cebinden ara......ben birşey sormak istediğimde hemen şahin beyi cebinden arıyorum........öyle yap duygu......hem için rahat olmuş olur.......

canım haklısın, teşekkürler... ben şahin beyi rahatsız etmek istemedim. ayşegül hemşire bir sorun olursa beni arayın demişti. bende şahin beyi arayayım artık... :)

iki haftadır internetim yoktu cnm.3 aylık paketim dolmuştu. bugün tekrar bağlattık.baya şeyler yazılmış.onları okuyayım bari.

yaaaa....benimde adet olmama 10 gün var.....bugün adet oldum........hiç böyle birşey yaşamamıştım......neden böyle oldu anlamadım.....

büyük ihtimalle cumartesi olurum adet.meryem sureside bugün bittiydi.yarın oruç tutucam.öbürgünde adetim denk geliyo.nolucak şimdi?adetim bittikten sonramı tutayım orucumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…