Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın :)
ha haa evet şu anda imkanın olsa da beni görebilsen, tam gebeşim
bacaklarımı kapatamıyorum artık, korkuyorum doğumdan sonra da ayırarak yürümeyeyim diye :)

ben hep kontrol ederdim kendimi
yere otururdum ayaklarımı uzatıpi bir ayağımın topuğunu diğer ayağımın başparmağına getirebiliyosan doğuma daha var demek oluyomuş...yani bebekler aşağıya daha inmemiş oluyolarmış.gerçi benim gecenin yarısı gelmişti sancım ama....akannehir

aaa ilginçmiş, denerim ben de :)
aslında ben kapatıyorum istesem zorla da olsa ama tabi 2 dk sonra otomatik olarak açılıyor :)
bir de ikiz gebelik çok zormuş gerçekten, beni gören herkes hiç bu kadar koca karın görmedik diyorlar.
e toplamda şu an çocuklar 5 kg ediyor zaten
şahin bey pazartesiye kadr yokmuş ya ödüm patlıyor geliverecekler diye,
ama aslında nolcak ki, diyorum bazen de oradaki bütün dr lar sezeryan yapıyor nasıl olsa, kesiverir biri beni :)

ama sizin transfer konusu biraz hassas. Yumurta takibini başkası yapabilir, sorar eder telf falan ama ben transferleri de pasladığını bilmiyordum.
Ama tek başına yetişemeyeceği de bir gerçek. Her gittiğimde daha yoğun görüyorum. Bu konuda uzman başka bir dr transfer etmeliler bence, bir ekip şart olmuş.Kızlar bile yetişemiyor, pazartesi günü bayılmak üzereydi hepsi :)

ya bişey sorucam cnm.şimdi ben lucrin kullandım 8 gün kontrole gittik 5 kutu puregonum vardı.ikisini vuruldum.cuma kontrol var yine perşembe akşamı 4. puregonu vurulucam.kaldı 1 puregon..eee sonra ne olucak?heme çatlatma iğnesinimi vericekler?bu kadar kısamı sürüyo anlamadım yaaa.benim tahminim bayramı bulucaktı ntransfer.ama bu durumda daha erkenmi olucak.fikir verirsen çok sevinirim cnm..

tam olarak gün hatırlamıyorum ama şöyle hesaplayabilirsin. Mesela hastalandığın günü 1 sayarsak, en geç 19. gün falan transfer olmuş oluyor. Yani kısa da olsa uzun da olsa benim transferden sonra test günüm,(12 gün sonra ya) gelmesi gereken adetimle aynı günlerdi.
kısa protokolde 15 günde oldu herşey, ama tarihleri hatırlamıyorum (o zaman puregon kullandım ama tane hesabı değil de hani kalemdeki ölçülere göre yapıyordum, bir ampulden arta kalan oluyordu mesela hemşireler bana onları birleştirmişti)
lucrin ile olan uzunda ise 4 martta ilk lucrin i vurdum, sonra hastalanınca (1 mart)muregon muydu neydi ondan vurdum, bide arada yumurtaları erken çatlamasın diye bir iğne daha var ondan yapıyordum, transferim 30 martta oldu

aaa olur mu canım helal olsun
taş atıp da kolum mu yoruldu derler hani :)
birazcık yoğunluğa denk geldi sizin tedaviler bu ara, ama seninle az ilgileniyormuş gibi düşünme, demekki herşey yolunda ki kısa sürüyor işler, çünkü benim de yumurta takibinde falan içeri girmemle çıkmam bir oluyordu :)
Hadi ben kaçtım, karnımız acıktı :))
yumurtalarına iyi bak :)

saol canım inş buseferde başka bişey çıkmaz...

justing canım 5 puregondan sonra napacağım diye sormuşsun. eğer yumoşların 5 tane ile yeterince büyümüşlerse çatlama iğnesini yaptırırsın ama genelde 5 tanede pek olmaz. muhtemelen üzerine devam edersin. ben 10 gün puregon kullanmıştım. nobranın dediği gibi sonlara doğru ampullerde kalanları birleştirmiştim. toplama genelde igneye basladiktan 10-12 gün sonra oluyor tabi yumosların buyumesine bagli.

aradım aylşegül hemşireyi.oda senin dediğin gibi dedi
iğneleri birleştiricekmişiz yetmezse hastaneden takviye yapıcaklarmışsenin yumurta toplama işin ayın 20 si gibi olabilir dedi ama yumurtaların tabii gelişimine bağlıymış...

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız umarım herkescikler iyidir :)
halidem sende canını sıkma herşeyde bir hayır vardır. eminim ki böylesi senin sağlığın için daha iyi olmuştur.1 ay geç oluversin..sen bunları dert etme :)

bugün benimde 15:15'de randevum vardı...aşılamaya resmen başladık...10 kutu fostimon verdi göbekten yapacakmışım...birde 2 kutu pregnyl verdi...yarın fostimonlara başlayacağım. 5 gün sonra da kontole gideceğim...hayırlısı bakalım

selam kızlar hayırlı akşamlar blue canım bugün başka bir dr a randevun vardı nasıl geçti iyidir inşş:))
camasd hayırlı olsun aşılaman cnm:))

selam pinkim......benim randevu . yarın....bakalım gidicem ne olacak ......hayırlısı.........sende yarın geliyormuşsun ha.........merak etme canım....bende aylin hanıma muayene olmuştum....seni muayene ettiği gibi şahin beyi yanında arıyor.....durumunu bildiriyor......şahin beyde gerekeni ona söylüyor..........inşallah yarın senin için güzel bir gün olur.........şimdiden hayırlı yolculıklar.....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…