Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar.....aylin hanımın transfere girdiğini bilmiyordum ya.........bakın şimdi bende huzursuz oldum.........ben bu durumu şahin beyle görüşmüştüm.......hemde daha ilk transferimde ........opuyada,transferede sizin girmenizi isterim,siz olmazsanız ne olacak demiştim.........oda bana işlemlerin günlerini ayarlayıp öyle hastaneden ayrıldığını ve yanlızca işlemlere kendisinin girdiğini söylemişti......eeeeee.....bu kadar yoğun olursa olacağı bu işte......

halidem.......tedavin yarıda kalmış......ama olsun canım.....her işte vardır bi hayır........birdahaki aya beraber başlarız belki.......

slm blue bende duygu81 de huzursuz olduk bugün.ayşegül hemşireyi aradık.bundan sonra başka programı yok şahin beyin dedi.sizin transferlerini o yapıcak merak etmeyin dedi.3. puregonu duyguyla bu akşam olduk.cuma kontrol var.bakalım yaa hayırlısı...

iyi geceler

HAYIRLI OLSUN CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH ÇOK SEVİMDİM

aminn canım çok teşekkür ediyorum hayırlısıyla güzel şeyler olur bugün devam ederiz inşş seninde işin rast gitsin hayırlısıyla gel inşş
kızlar selam nasılsınız hepinizi öpüyorum hayırlı günlera.s.

Acıbadem Bülent Öztürk Müşteri danışmanını tanıyan var mı ?? Dün mesaj geldi ıkinci numaram budur diye daha hızlı ulaşmanız için yazmış..

Canım benim merak etme Zor sana kimse istemediğin kişiyle transfer yaptırmazlar İlk dr.uma bende Kendi giriyor dimi işlemlere demiştim Şahin beyle görüşmeye gittiğimde de diyeceğim siz girerseniz başlarım çünkü güven çok önemli..

Canım Benim Ne tatlıdır ikizler bende çok istiyorum eğer sağlıklı kucağıma alacaksam ikizlerim olsun Benimde arkadaşım ikiz doğurdu karnını görünce şoke olmuştum Allah hayırlı doğumlsr nasip etsin

La Tarte sağol canım, inşallah Allah sana da nasip etsin. ıkiz hamileliğin sadece son ayı zor aslında, kilo almazsan rahat geçiyor genelde.

Şu an tedavide olanların transferini Şahin Bey yapacakmış anladığım kadarıyla, çok sevindim buna :) Başka planı yok demiş ya Ayşegül hanım, kendi adıma da sevindm tabi :)

Yanlız bugün feci bir boğaz ağrısıyla uyandım, evden de hiç çıkmıyorum ama noldu bilmem boğaz yanmasına ne yapılır ki? bal-limon ikilisini biliyorum ama..

Herkes kendine dikkat etsinnn

nobran canım hemen sana bir tarif

1 bardak sütün içine 4-5 tane karabiber, aynı şekilde 4-5 tane karanfil, varsa biraz kabuk tarçın yoksa toz tarçından yarım çay kaşığı birazda zencefil. zencefilde tazesi varsa rendeleyebilirsin süzmesi kolay olur. eğer toz varsa ondan da yarım çay kaşığı koy.

bunları süte karıştırıp cezvede hafif kaynat. içine bal katıp sıcağa yakın ılık içersen boğazına birebir gelir.
geçen sene çok ağır grip olmuştum boğazım berbat durumdaydı bir tek gıcığı ve ağrıyı bu hafifletiyordu. umarım evde malzemen vardır. geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

zencefil dışında var malzemeler, dur bakayım kapıcı bulabilir mi buralarda.
çok teşekkür ederim tarif içinnnn :)

slm arkadaşlar... nasılsınız??
nobrancım bildiğim kadarıyla kilo sorunun yok..bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal da katıp içebilirsin...
çok iyi gelir ...

justin canım benim tedavim de de bayrama denk geldiğinden 2 defa yumurtalık takibini aylin hanım yaptı ..gereken bilgileri yanımda veriyodu sağolsun bayağı ilgiliydi ...açıkçası bende de biraz huzursuzluk oldu hemen taransfer günümü düşündüm ya olmazsa diye ama şahin bey tranferimi yapmıştı.
ayarlamıştır muhakkak duyguda sende kafanıza takmayın şeyler düşünnn bence ..
güzel haberler sizden alıcaz inş.:1hug:

merhaba kızlar...herkes iyidir umarım...
justing ve bluesuu çok teşekkür ederim... bugün ilk iğne mi oldum.korktuğum gibi değilmiş, sadece biraz yakıyor :))

bluesuu bugün doktora gidecektin sanırım; ne oldu gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…