- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.721
slm blue bende duygu81 de huzursuz olduk bugün.ayşegül hemşireyi aradık.bundan sonra başka programı yok şahin beyin dedi.sizin transferlerini o yapıcak merak etmeyin dedi.3. puregonu duyguyla bu akşam olduk.cuma kontrol var.bakalım yaa hayırlısı...
iyi geceler
HAYIRLI OLSUN CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH ÇOK SEVİMDİM
selam pinkim......benim randevu . yarın....bakalım gidicem ne olacak ......hayırlısı.........sende yarın geliyormuşsun ha.........merak etme canım....bende aylin hanıma muayene olmuştum....seni muayene ettiği gibi şahin beyi yanında arıyor.....durumunu bildiriyor......şahin beyde gerekeni ona söylüyor..........inşallah yarın senin için güzel bir gün olur.........şimdiden hayırlı yolculıklar.....:dance:
Canım benim merak etme Zor sana kimse istemediğin kişiyle transfer yaptırmazlar İlk dr.uma bende Kendi giriyor dimi işlemlere demiştim Şahin beyle görüşmeye gittiğimde de diyeceğim siz girerseniz başlarım çünkü güven çok önemli..kızlar.....aylin hanımın transfere girdiğini bilmiyordum ya.........bakın şimdi bende huzursuz oldum.........ben bu durumu şahin beyle görüşmüştüm.......hemde daha ilk transferimde ........opuyada,transferede sizin girmenizi isterim,siz olmazsanız ne olacak demiştim.........oda bana işlemlerin günlerini ayarlayıp öyle hastaneden ayrıldığını ve yanlızca işlemlere kendisinin girdiğini söylemişti......eeeeee.....bu kadar yoğun olursa olacağı bu işte......
aaa ilginçmiş, denerim ben de :)
aslında ben kapatıyorum istesem zorla da olsa ama tabi 2 dk sonra otomatik olarak açılıyor :)
bir de ikiz gebelik çok zormuş gerçekten, beni gören herkes hiç bu kadar koca karın görmedik diyorlar.
e toplamda şu an çocuklar 5 kg ediyor zaten
şahin bey pazartesiye kadr yokmuş ya ödüm patlıyor geliverecekler diye,
ama aslında nolcak ki, diyorum bazen de oradaki bütün dr lar sezeryan yapıyor nasıl olsa, kesiverir biri beni :)
ama sizin transfer konusu biraz hassas. Yumurta takibini başkası yapabilir, sorar eder telf falan ama ben transferleri de pasladığını bilmiyordum.
Ama tek başına yetişemeyeceği de bir gerçek. Her gittiğimde daha yoğun görüyorum. Bu konuda uzman başka bir dr transfer etmeliler bence, bir ekip şart olmuş.Kızlar bile yetişemiyor, pazartesi günü bayılmak üzereydi hepsi :)
slm blue bende duygu81 de huzursuz olduk bugün.ayşegül hemşireyi aradık.bundan sonra başka programı yok şahin beyin dedi.sizin transferlerini o yapıcak merak etmeyin dedi.3. puregonu duyguyla bu akşam olduk.cuma kontrol var.bakalım yaa hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?