Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şahin bey yaptırdığı testlerde hiç sorun çıkmadğını söylemişti......testlerin hepsinide acıbademde yaptırmıştım........

ama osman hocanın yaptırdıklarında bugün düşüşklerin sebeplerine dair sorunlar çıktı....aslında istediğim buydu....sorunun çıkması.......

bende gizli şeker ve kan pıhtılaşması varmış........şeker için ilaç tedavisi verdi.....ve endokrin dr.una tedavi olmamı istedi.....kan pıhtılaşması içinde yumurta toplamından sonraki gün heparin ve aspirin kullandıracak........ve mutlaka histereskopi yapacak.....işte böyle.....

justin....canım sende şahin bey için endişelenme.......bugün bende acıbademdeydim....eşimin tahlil sonuçlarını almaya gitmiştim.......bende nezahat hanımla karşılaştım....şahin bey ne çok yurt dışına çıkyor dedim....ne zaman randevu al almaya kalksam yurtdışında dedim....oda artık fazla çıkmayacak,buralarda olucak merak etme dedi......yani senin transferde kesin burda.....

slm arkadaşlar... nasılsınız??
nobrancım bildiğim kadarıyla kilo sorunun yok..bir bardak süte bir tatlı kaşığı bal da katıp içebilirsin...
çok iyi gelir ...

sağol canım , yapıyorum onu. Zorlanarak da olsa içiyorum, maalesef süt sevmem hiç
inşallah çocuklar da bana benzemez

E şimdi gözü aydın mı desek bilemedim??
peki bunları Şahin Bey ile paylaşacak mısın yoksa Osman Bey mi yapacak tedavini?

ne diyelim bilmiyorum blue... en azından sebebini öğrenmiş oldun cnm.o zaman doğal yoldanda kalabilirmiymişsinkii?

bende ne diyeceğimi bilemedim, ama sanki senin biraz canın sıkkın gibi geldi bluesuu, yanılıyor muyum yoksa?

camasd evet canım .....bugün canım biraz sıkıldı.....çünkü şahin beye çok alıştım ve ona güvendim.........ama bilemiyorum ne yapmam gerektiğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…