Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

birde eğer osman hocaya devam edersem histereskopiyi o yapacak.......muayenehanesinde yaparsa anestezi uygulamıyormuş........eğer ben anestezi istersen acıbademde yani şahin beyin ameliyathanesinde yapıyormuş........eeeee ...böyle olursa şahin beyede ayıp olacak.....

justin....canım doğal yoldan kalma konusunu hiç konuşmadık....yani aklıma bile gelmedi....hep tüp bebekle uğraştığımız için.....o da birşey demedi.....

bluesuu sen kendini hangisinde daha rahat hissediyorsan ve hangisine güveniyorsan onda yapmalısın herhalde; sonucunda senin sağlığın ona ayıp olur buna ayıp olur diye düşünmemen gerek diye düşünüyorum ama bu benim şahsi fikrim :)

benim bir akrabamda da gizli kan şekeri vardı birde kanı çabuk pıhtılaşıyordu ancak doğal yoldan kalmıştı, en azından biz öyle biliyoruz

birde bizdeki sorun eşimin spermlerinde ...o yüzden tüp yaptırıyoruz ......şekerle ve kan pıhtılaşmasıyla hamile kalabilirimde ama bizim sorun eşimde......zaten bu sorunlar hamile kalamamak için değil,düşüklerin sebepleri için araştırıldı....

pıhtılaşmasını önlemek için hap kullanıyordu ama iğneyi bilmiyorum yarın arar öğrenirim başka sormak istediğin bişey varsa burdan yaz yarın ararım ben kendisini

camasd evet canım....eşimin dediği gibi sende düşünmüşsün....bu işin ayıbı olmaz.......eeeee....ne yapalım vallahi birşeyler düşünücez artık.....

iyi geceler bluesuu...ben yarın öğrenince haber veririm...

justing sen nasılsın? yarın mı geliyordun kontrole?

blue bence sen Şahin Bey ile görüş, başka dr a da gittim, tahlil sonuçlarını böyle yorumladı de. Sonuçta kaç tane hayalkırıklığı yaşadın, tabii ki sebep arayacaksın. Siz bu duruma nasıl yorum yapıyorsunuz de önce, bakalım ne diyecek? ondan sonra düşünürsün.
Bir de demişsin ki eşimin spermlerinde problem diye, sen sonuçta hamile kalabiliyorsun doğal yoldan.
senin yapılmadık tahlilinde kalmamış anladığım kadarıyla, peki ayrıntılı sperm analizi gibi birşey var mı bilmiyorum ama hani embryo kalitesi araştırılabiliyor mu ki? tutunamıyor belli ki.

çünkü bildiğim kadarı ile kan pıhtılaşması gebeliğin ilerleyen safhasında problem çıkartıyor, yani baştan gebelik ilerliyor 5. aya kadar falan.

selam kızlar ben geldim dün dr daydım bildiğiniz gibi aylin hn 1 yumurtanın gelişmekte olduğunu söyledi diğerini göremedi malesef endometriyum ince 5 mm dedi şahinbeyle görüşüp sizi akşam gibi arıycaz dediler kan verdim inş e2 güzel çıkmıştır menogona orgalutran iğne eklendi düz zor bulduk iğneyi yaptırdık bu günde yaptırıp yarın 11 30 da hastanede olucam inş güzel gelişir 1 yumurtam var boş çıkmaz içi inşş ALLAHIM hayırlısıyla başarıyla sonuçlandırır inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…