- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.781
blue bence sen Şahin Bey ile görüş, başka dr a da gittim, tahlil sonuçlarını böyle yorumladı de. Sonuçta kaç tane hayalkırıklığı yaşadın, tabii ki sebep arayacaksın. Siz bu duruma nasıl yorum yapıyorsunuz de önce, bakalım ne diyecek? ondan sonra düşünürsün.
Bir de demişsin ki eşimin spermlerinde problem diye, sen sonuçta hamile kalabiliyorsun doğal yoldan.
senin yapılmadık tahlilinde kalmamış anladığım kadarıyla, peki ayrıntılı sperm analizi gibi birşey var mı bilmiyorum ama hani embryo kalitesi araştırılabiliyor mu ki? tutunamıyor belli ki.
çünkü bildiğim kadarı ile kan pıhtılaşması gebeliğin ilerleyen safhasında problem çıkartıyor, yani baştan gebelik ilerliyor 5. aya kadar falan.
nobrancım....sen nasılsın.........iyisin demi.....güzel günlere az kaldı.........ALLAH herkese annelik duygusunu tattırsın.....burdaki bütün arkadaşlar için dua ediyorum........kendine iyi bak......
eet camast yarın sabah 11 de randevum var....
evet canım....aynen öyle yapıcam......şahin beye salı gününe randevu almaya karar verdim......kan phtılaşmasıyla ilgilide bende öyle biliyordum ama daha ilk aylardada kan pıhtılaşıp embriyonun kanlanmasını engelliyormuş ve erken kayıp olabiliyormuş........canım sperm konusunada gelince eşimin sperm kanalının birinde çatlak var.....ameliyat olması gerekiyor.....fakat gittiğimiz bütün dr.lar bu ameliyatın 40 yaş üstündeki birine iyi gelmediğini söylediler.......ve ayrıca kendiliğindende kalamazsın demiyorlar ama ben 9 yıldır hamile kalamıyorum......vallahi öyle araştırmalar yapıyorumki yarı dr. oldum sayılır.........
LaTarte sen nasılsın?seninle çok sohbet edemedik...İyisindir umarım..
canım senin içinde herşey iyi olucak inşş osman beyi tanımıyorum ama ona çok güveniyorum teşhis konusunda 1 numara olduğunu biliyorum ama tüpbebekte sanırım şahinbey en başarılı ama ikisinede güven iki dr lada bağlantını koparma herşey iyi olucak inşşŞeniz
bluesuum merhaba canım...İlk önce gözün aydın diyorum,sonra geçmiş olsun diyorum...gözün aydın en azından eline bazı veriler geldi...geçmiş olsun da diyorum çünkü şimdiden sonrası için düşünceler oluşacak...Ama ne karar verirsen ver,senin için en iyi karar olması için dua ediyorum...İnşallah canım Allahım sana hayırlısını verecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?