Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

slm kızlar.gittim bugün aylin hnm muayene etti...sağda 3 büyük 3-4 tanede küçük yumurtalar.solda yokmuş ama çıkmak üzere varmış bir tane.yani anlayacağınız çok yumurtalarım yok.dondurmaya falan kalmaz.bakalım bunlardan kaliteli çıkacakmı oda ayrı bir konu.e2 testini aylin hnm yaptırmayalım pazartesi yapılsın dedi.orda ayşegül hemşire olaya el attıda e2 testim olduiyikide olmuş çünkü test sonucum biraz düşük çıkmış.şahin beyi aramışlar dozumu arttırdılar.300 iken 375 oldu.ilave ilaç alıcaz tabii.bu durumda onlarında verdikleri yetmicek...işte böyle kızlar.duygununda tedavisi normal sürecinde belkide çarşamba yumurta toplayabilirlermiş.tabii..şahin bey gördükten sonra karar verilicek.....

slm justing ....her ne kadar sık giremesemde dularım sizlerle..inş kaliteli boll yumuşların olur canım..
bende dün regl oldum malesef :-(
ama daha iyim sancılarım bayağı hafifledi.

selam kızlar nasılsınız?yarencim nobrancım hadi bakalım az kaldı gelio bebişler justingim seninde inş yumoşların kaliteli olurda kavuşursun yavruna...

ya bişey sorucam kızlar benim e2 değerim yüksek olduğu için iptal edildi ya hani ya tekrar yüksek çıkarsa önümüzdeki ay?onu düşürmek için ne yapabilirim sizce?yada kendiliğinden düşermi?

kızalr ayşegül hemşire aradı menogonu vurmasın sadece orgalutran vursun demiş şahinbey yarın bakıcaklar pazartesi muhtemelen yumurtanız toplanabilir dedi ay çok heyecanlandım ben yaa ptesi şahin bey gelmiş olur inşş eğer böyle olursa bursada kalıcam muhtemelen gitgel yapmıycam galiba ALLAHIM yardımcımız olsun inş dua edin bana olurmu

canım hadi hayırlısı......artık sona yaklaşmaya başladın......inşallah herşey güzel olur.....zemuszemus

halidem , nobran ,justing hoşgeldiniz geçmişe bakayım dedim ama oku oku bitmediiii... birazda başım ağrıyoo fazla kalamıycam
bluesu canım senin sonuçların belli olmuş yeni gördüm ..ne diyelim hayırlısı canını sıkma ...benim bi yakınımda da kan pıhtılaşması vardı gebe kalır kalmaz iğne vuruldu 9 ay boyunca..sonunda çok tatlı bi oğluşu oldu:)

pinkim dularım seninle canım...
nobran tatlım nasıl oldun ?

canım çok sevindim.......inşallah bu kez yavruna kavuşacaksın.........merak etme şahin bey pazartesi burda......zemuszemus

pazartesi şahin bey burda olucakmış...bütün günü dolu olduğu için akşam üstü 4e randevu verdiler pinkim merak etme..burda yani şahin bey....kızlar bu arada saolun hepiniğz iyiki varsınız....

pinkim okuyunca bende çok heyacanalandım ...umarım herşey gönlünce olur..:1hug:
sağol bluesu biraz baş ağrısı dışında iyimmm ..sen nasılsın ? şimdi okudum osman hoca ile şahin bey arasında çok düşündüğünü hakikaten karar vermek çok ALLAH hepimize bu yoldaki tüm arkadaşlara kolaylık versin

pinkim bu arada belki rastlaşırız..sorarım sevda hanıma..ordaysan ziyaret ederim ama senin toplanırsa yumurtaların büyük ihtimalle sabahtan toplanır...

amin canım......o baş ağrısı 2 gündür bendede var.......hatta şimdi çıkıcam......pc. başındayken daha kötü oldum.....kendine iyi bak....hihoyyyt

pğinkim yaa kusura bakma ama senin tedavin yeni başlıyo sanıyodum oysa belkide senin yumoşlar toplanıcak.hangi arada bu kadar yumoşun oldu kız....

halidem cnm saol .yanlız bişey sorucam...senin e2 yüksek çıkmış benimkide bugün biraz düşmüş..bu nedemek oluyo anlayamadım.benim doz bu yüzden artırıldı hemde bayaaa...

justingim evet yüksek çıktı hatta 4 günde 2ye katlandı...şahin bey yeterince baskılanmammış yumurtaların dedi bana oyüzden iptal edioruz dedi.bide rahim duvarım kalınlaşmış her adette olur dedi inş düzelir oda yaa...

hadi bakalım hayırlısı olsun, heyecan yaptın dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…