- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.801
slm kızlar.gittim bugün aylin hnm muayene etti...sağda 3 büyük 3-4 tanede küçük yumurtalar.solda yokmuş ama çıkmak üzere varmış bir tane.yani anlayacağınız çok yumurtalarım yok.dondurmaya falan kalmaz.bakalım bunlardan kaliteli çıkacakmı oda ayrı bir konu.e2 testini aylin hnm yaptırmayalım pazartesi yapılsın dedi.orda ayşegül hemşire olaya el attıda e2 testim olduiyikide olmuş çünkü test sonucum biraz düşük çıkmış.şahin beyi aramışlar dozumu arttırdılar.300 iken 375 oldu.ilave ilaç alıcaz tabii.bu durumda onlarında verdikleri yetmicek...işte böyle kızlar.duygununda tedavisi normal sürecinde belkide çarşamba yumurta toplayabilirlermiş.tabii..şahin bey gördükten sonra karar verilicek.....
kızalr ayşegül hemşire aradı menogonu vurmasın sadece orgalutran vursun demiş şahinbey yarın bakıcaklar pazartesi muhtemelen yumurtanız toplanabilir dedi ay çok heyecanlandım ben yaa ptesi şahin bey gelmiş olur inşş eğer böyle olursa bursada kalıcam muhtemelen gitgel yapmıycam galiba ALLAHIM yardımcımız olsun inş dua edin bana olurmu
pinkim okuyunca bende çok heyacanalandım ...umarım herşey gönlünce olur..:1hug:
sağol bluesu biraz baş ağrısı dışında iyimmm ..sen nasılsın ? şimdi okudum osman hoca ile şahin bey arasında çok düşündüğünü hakikaten karar vermek çok ALLAH hepimize bu yoldaki tüm arkadaşlara kolaylık versin
kızalr ayşegül hemşire aradı menogonu vurmasın sadece orgalutran vursun demiş şahinbey yarın bakıcaklar pazartesi muhtemelen yumurtanız toplanabilir dedi ay çok heyecanlandım ben yaa ptesi şahin bey gelmiş olur inşş eğer böyle olursa bursada kalıcam muhtemelen gitgel yapmıycam galiba ALLAHIM yardımcımız olsun inş dua edin bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?