- Konu Sahibi handan1976
-
saol canım bunlar raporlu fıyatlar degılmı
doçent dr canım
Şahin bey in resmii googleda varmıı acaba kızlarrr .Arama yapıpta gören varmıı:jeyyaroktoru çok merak ediyorum görünüşünü:jeyyar:
canım...bursa acıbadem hastanesi diye gir google.kadın doğum dr.larını tıkla,özgeçmişi ve resmi var.ama şu anda o resimdekine benzemiyor...
Şahin bey in resmii googleda varmıı acaba kızlarrr .Arama yapıpta gören varmıı:jeyyaroktoru çok merak ediyorum görünüşünü:jeyyar:
tam zamanında sormussun bluesuu zemuszemus
bugun kontrolum vardi 4 puregondan sonra ilk kontrolu yaptık. 7-8 tane buyumus var. 10mm civarındalar. e2 de 209 mus iyi mi acaba bilmiyorum ki:uhm:
salı gunu tekrar gidecegim. o zamana biraz daha buyumus olurlar herhalde. simdilik bir yaramazlık yok ilaclara devam canım.
sen karar verdin mi ne zaman baslıyorsun???
ben perşembe kanda negatifi görünce şahin beye gidecem....beni bu yıl takip eden dr beni mahvetti....ilaçlarımı ayarlayamadı.....çok yumurtam oldu ilacı kesti yumurtalarım cılk oldu....transfer oldum tutmadı....bu sefer şahin beye gidecem....şahin beyin ünnvanı ne kızlar:?bi de ilaçları düzgün ayarlıyor mu
Arkadaşım sana da çok geçmiş olsun.
Umarım bi dahaki tedavin istediğin gibi geçer..Her şey yolunda gider...
sağol hayatım...inşallah senin de gönlüne göre olur her şey...........a.s.
pinkcim cumartesi sahin beyin ofisi acayip kalabalıktı. 10 dakika da baktı benim yumoslara cıkmak zorunda kaldım. o yuzden kendi soracaklarımda vardı senin icin doktor adı da soramadım. ama arastiracagim aklımda merak etme.
kusura bakma nolur soz verdim tutamadım uzuldum sonra... Çok üzgünüm çoook kalabalıktan acele ettim dısarida bekleyen insanları gorunce cıktı aklımdan tum sorularım...
Şahin beyinn resmini gördümmm kaydirigubbakcemile3Facebooktaalkisalkisalkis
bluesuu birsey merak ettim senin uzun mu kısa mıydı daha oncekilerde bri de ilac hangisini kullanıyordun kac dozla merak ettim aynı mı tedavi sekli diye ???
kızlarrrrrr.....size bişey söyliyeyimmi.....şahin beyin bu kadınlar kulubünden haberi var.ben kendisine sormuştum,haberdar olduğunu söylemişti ve arada da giriyormuş......bunu biliyormuydunuz........kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?