Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Şahin bey in resmii googleda varmıı acaba kızlarrr .Arama yapıpta gören varmıı:jeyyaroktoru çok merak ediyorum görünüşünü:jeyyar:

doçent dr canım

pinkcim cumartesi sahin beyin ofisi acayip kalabalıktı. 10 dakika da baktı benim yumoslara cıkmak zorunda kaldım. o yuzden kendi soracaklarımda vardı senin icin doktor adı da soramadım. ama arastiracagim aklımda merak etme.

kusura bakma nolur soz verdim tutamadım uzuldum sonra... Çok üzgünüm çoook kalabalıktan acele ettim dısarida bekleyen insanları gorunce cıktı aklımdan tum sorularım...

Şahin bey in resmii googleda varmıı acaba kızlarrr .Arama yapıpta gören varmıı:jeyyaroktoru çok merak ediyorum görünüşünü:jeyyar:

canım...bursa acıbadem hastanesi diye gir google.kadın doğum dr.larını tıkla,özgeçmişi ve resmi var.ama şu anda o resimdekine benzemiyor...

balsurat var tabi bende ilk arastirirken bakmistim nasil biri diye acıbademin doktorlarının oldugu sayfada var ama hic o haline benzemiyor simdi.
facebookta sahin zeteroglu diye arat gorursun

bluesuu birsey merak ettim senin uzun mu kısa mıydı daha oncekilerde bri de ilac hangisini kullanıyordun kac dozla merak ettim aynı mı tedavi sekli diye ???

Hanımlar hepinize günaydın

Momicim canım herşey güzel gidiyor gibi....Çok sevindim senin adına...hihoyyyt

Arkadaşım sana da çok geçmiş olsun.
Umarım bi dahaki tedavin istediğin gibi geçer..Her şey yolunda gider...

olsun tatlım hiç önemli değil gidince öğrenicem bende nasılsa:1hug:

bluesuu birsey merak ettim senin uzun mu kısa mıydı daha oncekilerde bri de ilac hangisini kullanıyordun kac dozla merak ettim aynı mı tedavi sekli diye ???

benim iki tedavimde kısaydı.merional 375 ,orgalutran,prengyli kullandım.ikisindede aynıydı.3.cüyüde şahin bey kısa ve aynı ilaçları vereceğini söyledi.....

kızlarrrrrr.....size bişey söyliyeyimmi.....şahin beyin bu kadınlar kulubünden haberi var.ben kendisine sormuştum,haberdar olduğunu söylemişti ve arada da giriyormuş......bunu biliyormuydunuz........kaydirigubbakcemile3

Hımm bizi takip ediyor yani:kedi:
Kendisi için büyük bir avantaj bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…