Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ya ben bir daha başka dr a muyene olmak istemiyorum yaa.bugün ayşegül hemşire aylin hanımı dinleyip e2 testini pazartesiye bıraksaydı e2 nin düştüğünü bilemicektik.allah tan e2 testinde ısrar edip kanımı aldıda haberdar olduk bu durumdan ve ilaç dozum ona göre ayarlandı.o yüzden şahin beye söylicem ben başka dr a muayene olmak istemiyorum...

haklısın canım iyiki ısrar etmişsiniz...hadi bakalım sona yaklaştın sende...darısı başıma artık...bakalım gelecek ay nolucak durumum yoruldum artık bende git gel yapmaktan...ama bi yandanda şükürler olsun diorum son noktaya gelmeden iptal oluyo...ilkinde yumurta toplandıktan snra iptal edildi şimdi ilk aşamada...ya transferden snra sorun çıksaydı...yıkılırdım heralde

Sağol canım yaa çok zorlanıyorum ama valla hiç şikayet etmemeye çalışıyorum.
Haftaya cuma kontrole gidicem ve Şahin Bey e bayramdan önce kesin beniiiii diycem :))
Annem ve ben hergün pazarlık ediyoruz oğlanlarla bir hafta daha durun diye :)

yahu bu e2 denen şey ne acaba tam olarak?
seninki düşünce bişey yapılabiliyor da halidem in yüksek olunca niye yapılamıyor acaba??
bu arada Ayşegül ün yaka kartında ekip şefi yazıyordu, Şahin Bey i bulamayınca en güvenebileceğimiz o galiba

pinkim ne kadar sevindim...Allahım inşallah pazartesi günü hayırlısı ile yumurtalarının toplanmasını,sonra döllenmesini ve sana bebek olarak dönmesini nasip etsin.Dua etmez olur muyuz canım?Bütün dualarımız sırayla hepinize...ınşallah Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını verecek...

walla bende şaşırdım nobran ya yüksekken devam etsek bile sonuç negatif olur dedi şahin bey boşuna uğraşmış olurmuşuz...e2 hormonu yumurtlamada rol alan bi hormonmuş...fazla çıktığında değeri yeterince yumurtlama olmuyomuş...e2 hormonu

yüksek oluncada kaliteli yumurta oluşmayacağı,başarılı ovulasyon olmayacağı,gebeliğin oluşmayacağı anlaşılıomuş

halidecim bende işte pazartesi gününden korkuyorum ya yine bir terslik olurda o kadar ilaç yüklenmişken iptal olucak diye...bak görüyormusun arkadaşım...tedavin başalamadam iptal edilmesindede bir hayır varmış cnm..ilaçları aldıktan sonra olsaydı çok daha kötü olurdu senin için...

hakikaten insan dr gibi oluyor, başa gelince neler araştırıyoruz değil mi?

hadi bakalım hayırlısı Şahin Bey ne diyecek?
Fazla da kafana takma sakin sakin karar verirsiniz.

kötü düşünme hiç justing hep olumlu düşün...inş hayırlısıyla biticek cnm senin için...evet onu diorum bende allahın sevgili kuluymuşum ki bi şekilde o kadar ilacı almadan iptal oluyo...

halidem ben de baktım şimdi, e2 çok yükselince 25 den fazla yumurta olup, kontrol dışına çıkıyordu durum. Sonra hepsini toplayamıyorlar da kalanlar sancı falan yapıyormuş.

Valla bu hormon ilaçları ince işler, Allah korusun biirden balon gibi şişmek de var, dr un ben tedaviyi yapayım da nolursa olsun demesindense iptal etmesi daha iyi tabii

kızlar ben kaçayım, fazla oturamıyorum da :))
gece uyuyamıyorum zaten, bakarım yine
hepinize dua ediyorum, en az sıkıntı ile bebişlerinze kavuşun diye :)

saol nobrancım bilgilendirdin beni...başka doktor olsa devam ediyim nolursa olsun der çıkar...şahin beye o yönden çok güveniorum iyiki onu seçmişim...

e peki düşük olunca ne oluyoki?ay valla keşke gençken bu kadar merak etseydimde araştırsaydım şimdi profösör olurdum...

düşük olunca sorun olmuyo canım tam istedikleri şey...50 olması gerekio normalde benim ilk ölçümde 68 ikincisinde 108 çıktı...düşük olunca dozu arttırıp hallediolar yani

pğinkim yaa kusura bakma ama senin tedavin yeni başlıyo sanıyodum oysa belkide senin yumoşlar toplanıcak.hangi arada bu kadar yumoşun oldu kız....

ya aslında ictesi klomene iğneye ptesi başladım çok yumurta olmayınca 1 tane olunca fazla sürmedi daha önceki 5 deneme 1 i uzun protokol diğerleri kısa idi 10-12 gün sürmüştü bu farklı ama iyi bir protokol demişti şahin bey bakalım hayırlısıyla ALLAHIM ne göstericek 1 taneyle şansım çok az biliyorum ama hayırlısı işte olur tutar inşş:Saruboceq:

pink cim 1 tane de olsa demek ki düzgünmüş ki tedavine devam ediliyor.

daha öncekilerde de az mı olmuştu böyle yumurta?

pinkim cnm bir tane olsun yeterki sonu iyi olsun cnm...bu kadar geldin ya...inşallah bu sefer allah yüzünü güldürecek cnm....

nobrancım haftaya olursa eğer doğumun belkide benimde herşey yolunda giderse transferim olur....bakarsın görüşürüz orda ama ne diye sorucam adını...nobran......?

düşük olunca sorun olmuyo canım tam istedikleri şey...50 olması gerekio normalde benim ilk ölçümde 68 ikincisinde 108 çıktı...düşük olunca dozu arttırıp hallediolar yani

yani büyük bir sorun değilmi benimki...çünkü doz 300 den 375 e çıktı...eğer dediğin gibiyse halide inan birazda olsa içime su serptin cnm...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…