- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.821
nobrancım yavaş yavaş sonlara yaklaşıyorsun değil mi?normal doğum tarihin 18 Aralıktı galiba... Maşallah oğlanlar iyi durdular....Allahım seni ve oğlanları çok uğraştırmadan bir avazda kurtarsın inşallah canım...
ya ben bir daha başka dr a muyene olmak istemiyorum yaa.bugün ayşegül hemşire aylin hanımı dinleyip e2 testini pazartesiye bıraksaydı e2 nin düştüğünü bilemicektik.allah tan e2 testinde ısrar edip kanımı aldıda haberdar olduk bu durumdan ve ilaç dozum ona göre ayarlandı.o yüzden şahin beye söylicem ben başka dr a muayene olmak istemiyorum...
haklısın canım iyiki ısrar etmişsiniz...hadi bakalım sona yaklaştın sende...darısı başıma artık...bakalım gelecek ay nolucak durumum yoruldum artık bende git gel yapmaktan...ama bi yandanda şükürler olsun diorum son noktaya gelmeden iptal oluyo...ilkinde yumurta toplandıktan snra iptal edildi şimdi ilk aşamada...ya transferden snra sorun çıksaydı...yıkılırdım heralde
evet canım....aynen öyle yapıcam......şahin beye salı gününe randevu almaya karar verdim......kan phtılaşmasıyla ilgilide bende öyle biliyordum ama daha ilk aylardada kan pıhtılaşıp embriyonun kanlanmasını engelliyormuş ve erken kayıp olabiliyormuş........canım sperm konusunada gelince eşimin sperm kanalının birinde çatlak var.....ameliyat olması gerekiyor.....fakat gittiğimiz bütün dr.lar bu ameliyatın 40 yaş üstündeki birine iyi gelmediğini söylediler.......ve ayrıca kendiliğindende kalamazsın demiyorlar ama ben 9 yıldır hamile kalamıyorum......vallahi öyle araştırmalar yapıyorumki yarı dr. oldum sayılır.........
pğinkim yaa kusura bakma ama senin tedavin yeni başlıyo sanıyodum oysa belkide senin yumoşlar toplanıcak.hangi arada bu kadar yumoşun oldu kız....
düşük olunca sorun olmuyo canım tam istedikleri şey...50 olması gerekio normalde benim ilk ölçümde 68 ikincisinde 108 çıktı...düşük olunca dozu arttırıp hallediolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?