Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Günaydın Kızlar... a.s.

yani büyük bir sorun değilmi benimki...çünkü doz 300 den 375 e çıktı...eğer dediğin gibiyse halide inan birazda olsa içime su serptin cnm...

Ben o kadar dil döktüm inanmadın şimdi rahatladın demek minik kuşum... :) Eğer bir aksilik olsa hiç riske atarlar mıydı seni? Ben sana demek ki ilacın dozunu yükseltip dengeliyorlar demedim mi? Bi daha bana inanma sen... :dilcikar:

duygucum tamam cnm.ama biliyosun dün pek iyi değildim.ben sana inanmammı hiç...aşkolsun...canımın içi...Şeniz

nobrancım haftaya olursa eğer doğumun belkide benimde herşey yolunda giderse transferim olur....bakarsın görüşürüz orda ama ne diye sorucam adını...nobran......?

Aman nobran deme :))
Daha önce yazmıştım, bu siteye üye olduğum gün psikolojim yerlerdeydi geçen sene, nick im öyle kaldı :)
Derya canım ismim.

Bu arada senin e2 düşük olması büyük sorun değil,hatta sorun bile değil şu anda :) aslında Halidemin ki de değil.Sadece beklemesi gerekicek okadar.
Moralinizi yüksek tutunnnn :))

selam kızlar ptesi o bir taneceik yumoşum saat 3.30da toplanıcakmış bu gece çataltma iğnem var inş hayırlısıyla başarabilirim çok az şansım ama yine de var dimi canlarım ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin inşş

pink cim 1 tane de olsa demek ki düzgünmüş ki tedavine devam ediliyor.

daha öncekilerde de az mı olmuştu böyle yumurta?

ilk denememde 8 yumurta olmuştu ondan sonraki 3 denemde 2 yi geçmedi malesef hayırlı olsunda inş bir tane olsun diyorum napim buda benim tesellim hiç olmayanlarda var ALLAHIM hayırlı etsin inşş:Saruboceq:

Hadi hayırlısı olsun pozitif şeyler düşün tamam mııı....
Bir de şöyle bir durum var ki genelde usg de görülenden fazla olabiliyor yumoşlar, belki öyle bir güzellik de olabilir.
Çatlatma iğnesini kolay bulabildin mi? ben çok zor bulmuştum da :)

canım inşallah senin için bu seferki denemen hayırlı olacak.......hem diğer topiclerdede sende okumuşsundur,tek embriyo ile hamile kalanlar var..........ALLAH sanada sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,uzun ömürlü evlat versin inşallah.......zemuszemusopuyorumnanaktan

pink canım yaa vallahi çok sevindim.bunca sabrının mükafatını allah vericek inşallah..benimde pazartesi 4 te kontrolüm var şahin beye...kesin orda olursun...görüşebiliriz cnm...hayırlı haberler inşallahhhh....

inş fazla yumoş çıkar hayırlısıyla iğneyi hastanenin karşısındak ecz den buldum aldım cnma.s.
:Saruboceq:

görüşelim tabi adımı soyadımı biliyosun msn den beni sor görüşelim cnma.s.

pinkim çok mutlu oldum canım...inşallah Allahım sana sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evladını verecek...evet nobranın dediği gibi bir görünürken biraz fazlada olabilir.Ama önemli olan kaliteli ve sana evladını getirecek bir yumurta....Dualarım seninle canım....

allah yardımcın olsun pinkim....
dualarım senle...
dilerim o bir yumoşun sana yaşlılığında bir bardak suyu verecek olan bir evlada dönüşüverir.......

iyi sayılırım cnm ama çok heyecan var içimde..hep bir tersliik olucakmışta tedavim yarım kalıcakmış gibi geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…