Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

o bir yumurta sana bir bebek olarak dönecek inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bebeklik aşılarınıda ben yapacammmopuyorumnanaktan

ben birinci denememde hiç ümitsizliğe kapılmamıştım ve hamilede kalmıştım....ama işte başıma gelenleri biliyorsun ALLAH ol demeyince olmuyor.......ama şimdi bu 4.cü denemede daha tedaviye başlamadan kötü oldum.........yine aynı şeyleri yaşarsam diye.........

iyi akşamlar arkadaşlar....uzun zamandır giremedim nete...
benimde uykum kaçtı; gerçi bana uyku uğramıyor son zamanlarda ama :))
iğneleri de vurulmak için hastaneye gidiyoruz :) salı günü kontrol var bakalım...

bluesuu yakınlımla görüştüm hamilelik öncesi hap kullanmış; hamilelik sırasında ise heparin iğneleri kullanmış..

justing sen nasılsın? bende senden umutluyum sen gönlünü ne olur ferah tut :))

pinkrose senin içinde hayırlısı,dualarım seninle :))

camasd sen de tedaviye başlamışsın,hayırlı olsun ....Allahım bol bol yumoş ve sonra da bebekler nasip etsin inşallah...

çok teşekkür ederim dilkalman...amin inşallah....senin nasıl gidiyor?

camasd'm tedavin hayırlı olsun

çok teşekkür ederim latarte :)

camas....o uyku problemi bendede var........üstünede bu tedavi düşünceleri eklenince tamamen uyku yok oluyor.........evet canım.......dr. banada öyle dedi....... yumurta toplamadan itibaren gebelikte oluşursa sürekli heparin kullanacakmışım........sağolasın canım.......birde gizli şekerde çıktıya.....şimdi onun içinde endokrin dr.una gitmeye başlicam........iyice doktor kolik oldum bu sıralar.....

evet maalesef tedavi nasıl olacak, olacak mı vb. şeyleri düşünüp duruyor insan :)
o tanıdığım arada birde insülin iğnesi vuruyormuş kendine.hamileliğinde yükselmiş şekeri çünkü.
valla doktor doktor dolaşıyoruz da allahım dertsiz hastalık vermesin kimseye....yine de halimize şükretmek gerek...

günaydınnnnnn :)
bugün hepimiz pink e dua ediyoruz sanırım...
ben de uğrayacağım hastaneye nst midir nedir ona girmeliyim

selam kızlar nasılsınız?pinkim dualarımız sennle canım benimD ya kızlar bişey sorcam benden adet kanamasına benzer bişey gelio ama bitmesine yakın gelir ya koyu renk onun gibi...adetim bitelide 15 gn oldu daha...napsam?

halidem.....durumunu dr.a sor istersen.....benimde adetime 10 gün varken gelmişti ama önemli birşeyim yokmuş.........opuyorumnanaktan

no9bran bende bugün 4 te kontrole gidicem..pinkede uğramayı düşünüyorum....denk geliriz belki cnm..

3 gibi uğradım ben, saat 6 ya kadar hiç aralıksız işlemde olacak dr dediler. nst sonuçlarını bıraktım bende hiç beklemedim napiim.
heralde o saatte pink içeride yatağında bekliyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…