Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam bluem
geçmişi okumaya çalışıyorum ne çok şey kaçırmışım.... aman allahım neler neler olmuş öyle

birkaç gün kötüydüm girmedim hiç siteye.....

momim sen nasılsın?..artık bulantıların azaldı değil mi?..kontrol için randevu aldın mı?..

canım iyiyim diyeyim ne diyeyim valla. biraz yordu son 3-4 gündür baş ağrısı baş dönmesi bulantı istifra derken canım çıktı kafamaı kaldıramıyorum bugün. geçen hafta hafifledi biraz iyiyim diye sevinmiştim üstüne bunu yapınca biraz ümidim kırıldı ne yalan söyleyeyim herhalde 4 ay bitmeden benim bulantılarda bitmeyecek akannehir

çarşamba gidiyorum bende kontrole biraz sakinleşmiş olur herhalde :)

ya bişey sorucam kızlar benim e2 değerim yüksek olduğu için iptal edildi ya hani ya tekrar yüksek çıkarsa önümüzdeki ay?onu düşürmek için ne yapabilirim sizce?yada kendiliğinden düşermi?

halidem sen bal çörek otu tarçın yapmaya başladıysan bırak bence onu e2 yüksekse bu tür kürlerde yükseltir. bir dahaki sefer bence hiç başka birşey karıştırma tedavine...

demek bugun pinkimin buyuk gunu hadi bakalım hayırlısı insallah yumoşu bebiş olup geri döner ona...

bluem demek gizli şeker ve kan pıhtılaşması çıktı. şekerin düşüğe sebep olabileceğini bilmiyorum ama pıhtılaşması duymuştum. inşallah bu sorunu bulduğunuz için çaresi kolay olur. ilaçlarla pıhtılaşma engelleniyor diye biliyorum.

sana istersen kendi araştırma sonucumu ve düşüncemi söyleyeyim. teşhis için osman hoca çok iyidir. 3-4 doktor bana birşeyin yok demişti osman hoca ilk muayenede hemen teşhisi koymuştu. ama tüp bebek için şahin beyin daha tecrübeli olduğunu ve onun tavsiye edildiğini söyleyebilirim. tavsiye eden de yine fakülteden başka bir kadın doğum doktoru....

momicim.......bulantılar fazlalaştı demek.....ama hiç merak etme ummadığın bir andada yok olup gidecekler......bugünlerde gelip geçicek........hayırlısıyla yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın...........yarın şahin beyden randevu aldım.........bütün bunları anlatıcam ve ondan sonra kararımı vericem ....... tabiiki benim gönlüm şahin beyden yana ama osman hocada işini çok itinalı ve iyi yapıyor gibi geldi.........benim için hayırlısı neyse ALLAH onu düşündürsün bana.......

justing camasd duygu sizler nasılsınız.... inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanacak tedavileriniz....

la tarte sen nasılsın? bayramdan sonra dimi senin tedavin?

momi teşekkürler canım... tedaviye devam... bugün 3. yani son e2 sonucum biraz yüksek çıkmış. yarın tekrar gidicem... biraz tadım kaçtı...
sen nasılsın canım? Ayşegül hemşire yumurtalarının hızlı geliştiğini gösterir kötü bişiy değil dedi ama aklım karıştı.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,

momi iyiym bende umarım tedavinin sonucu güzel olur :) seninde bulantıların olması iyi sonucunda bebeğinin iyi olduğunu gösteriyor...bunlar güzel şeyler...bunların sonunda miniminnacık bir can ellerine gelecek hayırlısıyla...

bende yarın saat 4'te kontrole gideceğim şahin bey'e bakalım ne diyecek :))

nobran selam.......nasıl çıktı nst......kasılmaların. başladımı yoksa.......

yahu internetime bişeyler oldu bu akşam, siteye giremedimmm
sonra da kocama kaptırdım pc yi :)
nst ye göre problem yokmuş. kasılma da yok daha. Çok eğlendik bugün hemşirelerle. Benim yaramazlardan biri kaçıp durdu, tam yakalıyorlar kalp atışını, fırt diye kaçıveriyor :)
20 dk en az izlenmesi gerekiyormuş, olduğu kadar dedik artık

bayram araya girmese ben durdukları kadar dursunlar diycem ama bayramda acilen bişey olursa dr olmayacak burada sıkıntı olur çok.
bakalım cuma ne diycek dr
bu arada akşam ancak 8 de arayabildi dr beni, daha da işlemler var birsürü dedi. bu gece oradalar sanırım...
benim şu an tek problemim idrar tahlilinde sürekli yüksek çıkan iltihap durumu (lokositle eritrosit uçmuş durumda) bol sıvı al dedi dr bey.

bakalım yarın ne diyecek sana

günaydın kızlarr...dün gittim şahi n beye...pinki sordum sevda hanım içeri baktı ama yukarı çıkardıkları için göremedim kendisini...umarım güzel haberler alırız ondan...bana gelince..muyene olurken şahin bey laparoskopi olmuştun sen dimi dedi.eet dedim..bişeymi var dedim...güldü var desem şimdi sen benim başımın etini yersin dedi..yoo dedim sadece eve gider bir güzel ağlarım dedim...halledilmicek bir sorun değil dedi...yumurtalarım hala ağır büyüyolarmış.buna neden belki sezeryen belki laparoskopi belkide lucrin bazı hastalarda fazla baskı uyguluyo o yüzden dedi...iki şık var istersen 3 büyük yumurtan var onunla devam edelim istersen bunu burada iptal edip bir sonraki ay daha başka ilaçlarla ve yüksek dozlarla tekrar başlayalım dedi....eee tabi ben zaten oraya birşeyler ters gidicek diye şartlı girmiştim başladım ağlamaya....:sinifsinif:dediki normalde bize 3 tane yumurta yeter ama benim senden beklediğim yumurta sayısı çok daha fazlaydı o yüzden 3 taneyi beğenmedim yoksa hastalar arasında sınıflandırıcak olursak durumu vahim olan hasta grubunda değilsin dedi...siz ne diyosunuz dedim kızararak iptal diyelim istersen dedi...ama bir sonraki ay sana yumurtalarının daha çok olucağı garantisinide veremiyorum dedi..sonra baktı ben hala ağlıyorum tamam biz devam edelim dedi...hatta ağladığımı görünce pisikolojik destek istermisin dedi... ama benimle öyle güzel konuşup anlattıki durumumu buna gerek kalmadı..yani şimdi ilacım yine değişti...M ile başlayan bir ilaç ..akşam acıbademde ilk dozumu vuruldum..perşembeye kadarda devam edicem..450 doza çıktı ilacım...perşembe günü nolur allah biliyo artık...devam etkele doğru kararmı verdim bilmiyorum kızlar...

Son düzenleme:
justingim üzülme sakın canım inş işe yarar ama 3 yumurtada fena değil bence...benim 1 taneydi biliosun...sorun yapma kendine...doktorumuz işini bilio rahat ol

saol cnm ..o kadar ilaç almışken boşa gitmesini istemiyorum..en azından bunu deneriz olmazsa ikincide farklı ilaçlarla başlarız diye düşündüm...

pinkim çok üzüldüm inan cnm..dün şahin beye seni sordum çok üzgündü..moralim çok bozuldu dedi...ama buraya kadar deme arkadaşım..lütfen..inan ben dün senin kadar güçlü olmak istedim..hatta şahin beyede bunu söyledim...sendeki bu azim oldukça bi şekilde bu bebek sana gelicek..hiçbir zamn ümidini kaybetme arkadaşım..dün seni sevda hnıma sordum baktı yukarı götürmüşlerdi seni o yüzden yanına gelemedim cnm...

pinkim canım hayırlısı diyoruz hep tedavilerde böyle olduysa hayırlısı buymuş diyelim ne diyelim. inşallah bir dahaki sefer güzel kaliteli yumurtaların olacak canım benim

iyi diyelim iyi olalım halidecim..nasıl bir iştir bu anlamadım..bir an ümit ediyosun bir an hüsrana uğruyosun.benim de çok umudum yok ama denicem ..yapıcak bişi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…