Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justing canım sende üzülme nolur bak ilacın dozajın değişmiş inşallah bundan sonra hem sayısı artar hem kaliteli olur yumoşların

duygucum aklın hiç karışmasın e2nin biraz yüksek çıkması doktorların idare edebildikleri birşey. çok hızlı yükselmesini istemiyorlar. canını sıkacak birşey yok...
belki biraz ilaç dozunu düşürürler gerekli görürlerse.

camasd sen hangi aşamadasın tedavinde... onu kaçırmışım. başladın mı iğnelere?

justing canım üzme kendini. aynı sıkıntıyı çeken birçok kaderdaşımıza göre daha şanslıyız. yumoşların sayısı emin ol toplama gününe kadar daha artacaktır. 3 tane de kalmaz yani...

canını sıkma hiç olumlu düşün 5 yumoşun olsa 4 ü kaliteli olsa ve döllense zaten maksimum 3 tane transfer ediyorlar. tedavin olması gerektiği gibi sonlanır o yüzden fark etmez....

momi ağzın bal yesin diyorum başkada bişey demiyorum...sence tedaviye devam etmekle doğru karar vermişim dimi...yada iptalmi olsaydıı...ay ne bileyim...

iyiiym momi napim evdeyim bende önümüzdeki ayı bekliorum benm çok hızlı yükselmişti e2 değerim...4 günde 68den 108e çıktı

doğru karar vermişsin bence, o kadar ilaç aldın nasıl olsa, e yumurta da var.
tutacak olan 1 taneyle de tutar.Sakın bozma moralini,tamam mııı:))

muregon mu ilacının adı? 2. tedavimde ben ondan kullanmıştım.

olmadı kızlar başaramdım yumurtam gelmedi toplamada yok oldu gitti çok üzgünüm buraya kadarmış

canım şimdi üzgünsün seni anlıyorum, o yüzden umutsuz yazıyorsun ama biraz zaman geçsin yine kıpırdanmaya başlayacak içindeki düşünceler, hadi yine başlayayım diye

herşeyden önemlisi senin sağlığın

evet benim de aynı ilki puregon, ikincisi merional di. ıst dan birini aramıştık, kargoyla gelmişti. Daha ucuza geldiği için bayağı sevinmiştim :)
ama inan ilaç içeriğini falan hiç konuşmamıştım ben, sınırsız bir teslimiyet içinde ne derse dr yapıyordum :))
ama ilkine göre yumurtam biraz daha fazlaydı gerçekten.
bak bana uğurlu geldi o ilaç, sana da gelir inşallah :)

iyiiym momi napim evdeyim bende önümüzdeki ayı bekliorum benm çok hızlı yükselmişti e2 değerim...4 günde 68den 108e çıktı

canım dün yazmıştım sana. bal sormuştun bana hatırlarsan. eğer yaptıysan kürü bal tarçın çörek otu vb. onlarda yumurta gelişimini arttırdığı için e2nin hızlı yükselmesine sebep olmuş olabilir. önümüzdeki ay kullanma eğer kullandıysan...

nobrancım naber? iyisin maaşallah yazdıklarından okuduğum kadarıyla. senin oğlanlar senden sabırlı çıktı bak kuzu kuzu yatıyorlar içeride memnunlar hayatlarından... kaydirigubbakcemile3

sağol momi iyiyim Allah a şükür
evet benden sabırlı oldukları kesin :) içeride takla atıp duruyorlar.
Ah şu bayram olmasa ben de yayılıp oturacağım ama işte bayramda geliverirlerse diye korkuyorum.
daha dün akşam bir arkadaşla konuştuk, onun tek bebk olmasına rağmen ve hiç doğum belirtisi olmamasına rağmen 37. haftada gelivermişti :)
takviminden anladığım kadarıyla sen de 12. hafta sınırını aşarak ilk engeli atlatmış oluyorsun :) gözün aydın

evet canım yaaa sağolasın... çok şükür 12 haftayı bitirdik. ama ilk üç aylık dönem 13 haftanın sonunda bitiyormuş galiba. bakalım bizde yarın kontrole gideceğiz görelim bakalım neler yapıyor bizim ufaklık.

sende çok meraklanma rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. eğer her halükarda sezeryan olacaksan Şahin Bey'e bir danış istersen 3 gün önce 5 gün sonra artık farketmez herhalde 2.5 kiloyu geçtiler değil mi?

momicim sana sormuştujm evet nerden bulabilirim die ama bi türlü gidip alamadım o yüzdende başlamamıştım küre neden o kadar yükseldi bende bilmiorum...düşürmek için bişeyler yapamazmıyım ya?çok korkuyorum yine yüksek olucak die

ama sen baştan merionale başladın sanırım.ben daha ilk dozumu akşam vuruldum.bu iğne hamile kadın idrarından yapılıyomuş doğrumuuuu?????delikafadulden

merioneli bilmiyorum ama çatlama iğnelerinin hepsi hamile kadın idrarından yapılıyor. hcgyi oradan topluyorlar kaydirigubbakcemile2

halidem bilmiyorum ki nasıl düşürülür. bir tek bildiğim ohss olmasın diye bol bol su için diye tavsiye edildiği.... ama çok düşük olması da iyi değil sen kendi haline bırak bence.... ama su içmeyi ihmal etme her halükarda faydası var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…