Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben bal çörekotunu yapıyorum gerçi adetimin başında başlamadım ama belki etkisi olur diye sonradan aklıma geldi..birde arısütü polen karışımını yiyiyorum..daha ne yapayım yaa.göbeğime bir baktım bugün mor mor..kollarımda..

ah canım kıyamam morluklarına insanın eli iğnelere alışana kadar oluyor biraz.

elinden geleni yapıyorsun justingcim bence bundan sonrasında içini ferah tut Allah'a tevekkül et. o hayırlısını kararlasın senin için inşallah...

bende aynen öyle diyorum artık momi..biz elimizden geleni yapıyoruz ..gerisini Allaha bırakıyoruz...olursada ondan olmazsada....

duyguyu merak ediyorum..dün e2 si biraz yüksek çıkmıştı..şahin bey bugün trekrar çağarmıştı.inşallah iyi haberlerle döner...şuan muayenede olabilir..tabi geç girmediyse..dün şahin bey çok yoğundu.benim randevu 4.15 ken 6.30 girdim muayeneye.

cuma gideceğim ben de artık resmi randevu saatim 14:00 ama malum yoğunluk, kaçta gireriz Allah bilir :) o zaman belli olacak, belki haftaya bugün doğurmuş olurummm :)
2,5 kiloyu geçtik evet, hem de geçen pazrtesiydi

aman morluk olsun tek derdiniz, geçer onlar bişey olmaz.
bak ben hala morluktan kurtulamadım, bu sefer de popom morardı, kaç haftadır progesteron iğnesi oluyorum ya , hem taş gibi sert hem de mor yapıyor ama hiiiiç umurumda değil valla.
öncesinde de millet ayyy karnından nasıl iğne yapıyorsun diyordu. nolcaksa göbek biraz yağlı bölge olduğundan bıngılları sıkıp gayet kolay yaptım valla ben iğnelerimi :)) hiç de acımadı
Allah dağına göre kar veriyor, ben çok inanıyorum, bilmiyorum siz tedavinizi paylaştınız mı yakınlarınızla ama benim kendi annem bile ne kuvvetliymişsin sen diye hayretler içerisinde, birçok arkadaşım da öyle.

sonucun iyi olacağını bilsem bin tane daha delik açsınlar farketmez ama sonuç .......inşallah boşuna çekmiyoruzdur bunları...

[COLOR="red"]Pink rosem valla çok üzgünüm çok...Umutlarımızı kaybetmeyeceğiz Elbet birgün bebişlerimize kavuşacağız İnanıyorum..
Justingmm başaracağız bak ilaçlarının dozajı değişmiş Üzülme olurmu cidden nedense senden çok umutluyum
[/COLOR]

çok saol cnm yaa...ama nedense benim o umudum pek yok ..sanki bu işlemi yapalımda içimizde kalmasın der gibi bir havam var..olmıyacağını biliyomuşum gibi..yumurtalarım fazla yok.o 3 tanedende ne çıkar bilmem..perşembe kontrole gidicem ama e2 gene çok düşük çıkıcak diye gerginim...hep bir stres nasıl olcak bu iş bilmiyorum..biliyorum stres yapma diyeceksiniz ama bugün ev gezmesinde bile aklım orda ..elimde değil..

canım hayırlısıyla olur inş tüm kalbimle diliyorum dün senle ben karşılaşamadık malesef olsun ben yukarıdan aşağıya dr un yanına indiğimde çok geçti saat sen ordamıydın acab kaçtı hatırlamıyorumki 7 ye doğru falandı galiba

dün çok yoğundu şahin bey haliyle tam 2 saat geç girdik muyeneye..çok görmek isterdim seni ama nasip değilmiş cnm..üzülme nolur..ümidini yitirme...cnm.....

ben çok üzgün olduğum için etrafımdaki kimseyi hatırlamıyorum senin 4 teydi randevun bildiğim için gelip gitmişsindir diye düşündüm

cnm benim dün bende çok üzgündüm insan o durumda etrafınıda göremiyo anlıyorum seni...biraz zaman geçsin yeniden içindeki o düşünceler yeşericek..sıkma canını cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…