- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.921
evet canım yaaa sağolasın... çok şükür 12 haftayı bitirdik. ama ilk üç aylık dönem 13 haftanın sonunda bitiyormuş galiba. bakalım bizde yarın kontrole gideceğiz görelim bakalım neler yapıyor bizim ufaklık.
sende çok meraklanma rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. eğer her halükarda sezeryan olacaksan Şahin Bey'e bir danış istersen 3 gün önce 5 gün sonra artık farketmez herhalde 2.5 kiloyu geçtiler değil mi?
ama sen baştan merionale başladın sanırım.ben daha ilk dozumu akşam vuruldum.bu iğne hamile kadın idrarından yapılıyomuş doğrumuuuu?????delikafadulden
nobran hayırlısıyla al bebişlerini kucağınada bizim yerimizede sev cnm...
Topiciğimizin güzel anneleri nasıllar
[COLOR="red"]Pink rosem valla çok üzgünüm çok...Umutlarımızı kaybetmeyeceğiz Elbet birgün bebişlerimize kavuşacağız İnanıyorum..
Justingmm başaracağız bak ilaçlarının dozajı değişmiş Üzülme olurmu cidden nedense senden çok umutluyum [/COLOR]
çok saol cnm yaa...ama nedense benim o umudum pek yok ..sanki bu işlemi yapalımda içimizde kalmasın der gibi bir havam var..olmıyacağını biliyomuşum gibi..yumurtalarım fazla yok.o 3 tanedende ne çıkar bilmem..perşembe kontrole gidicem ama e2 gene çok düşük çıkıcak diye gerginim...hep bir stres nasıl olcak bu iş bilmiyorum..biliyorum stres yapma diyeceksiniz ama bugün ev gezmesinde bile aklım orda ..elimde değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?