Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justin.......selam........bencede tedaviye devam etmen iyi olmuş.......sana zaten kaliteli bir embriyo yeterli olacak......bugün benimde şahin beyde randevum vardı.......benim durumumu sormak için ankaradan bir dr. aradı........daha sonrada sanırım senin durumunu anlattı dr.a........şimdi senin yazdıklarını okuyunca senin olabileceğini anladım...........hayırlısı olsun canım.........

momi .......camasd.....La Tarte......nobran.......halidem......duygu......dilkalman.....ismini unuttuğum varmı........sizler nasılsınız......

blue teşekkürler canım... tedaviye devam... dün e2 biraz yüksek çıkmıştı ama bugünki iyiymiş... şimdi daha rahatım... sen nasılsın canım?

E peki ne dedi senin duruma? bir karar verdiniz mi ?

pinkim ne diyeceğimi bilmiyorum....ama Allahtan hayırlısı buymuş demek ki canım...lütfen kendini koyverme,yine olacak canım...Bir latin atasözü vardır..."Beni öldürmeyen şey daha güçlü yapar" diye...Ölmedik canım,sarsıldık ama daha güçlü olmamız gerekli,lütfen böyle düşün....

justing sana ne diyeyim bilmiyorum....Şu sıralar senin en kuvvetli,en moralli olman gereken zaman...kendini hep iyiye şartlamaya çalış,Moralini bozma,olumsuz olma canım...Bu kadar emeğin boşa gitmeyecek,inan bana...

E peki ne dedi senin duruma? bir karar verdiniz mi ?

vallahi benim durum karışık hale girmeye başladı........ne yapacağıma karar veremiyorum...........bugün bir ara yeniden başka bir tedavi yaptırmamaya karar verir gibi oldum.........şu anda hiiiiiiiiiç bir şey düşünemiyorum..........

bluesuu cnm.şahin bey ne konuştu dr u aradı demişsin.ne söyledi ?benim olabileceğimi nerden anladın?çok merak ettim..

aslında hareketsizlik var görünüyordu ama en son acıbademde yapılan testte herşey normal çıktı...bu arada cnm sen osman hocaya gittiğinden bahsettinmi şahin beye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…