Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

iyi akşamlar arkadaşlar,
hepiniz iyisinizdir umarım. pink rose üzüldüm senin için ama demek ki böyle daha hayırlıymış diyebiliyorum..
justing sende bence devam etmekle doğru karar vermişsin, ben inanıyorum ne olur sen de inan.
duygu seninde e2 daha düşükmüş düne göre sevindim canım...

bende bugün 4'te şahin beydeydim.çok kalabalıktı.4.30 gibi girdik sanırım içeri.gayet güzel dedi sol tarafta 2 yumurtam çok gelişmiş dedi.rahminde çok güzel dedi..herşey çok iyiymiş...fostimondan 3 kutu daha kullanalım dedi. cuma kontrole gel dedi, bakarsın pazar aşolamanı yapabiliriz dedi...hayırlısı diyorum bende...

Pink çok üzüldüm canım... Bugün daha iyisindir umarım...
iyiyim canım sağol çok şükür bugünümea.s.
haklısın canıma.s.
pinkim........ALLAH hayırlısını versin canım........durumuna çok üzüldüm........
Şenizinş canım:Saruboceq:

hayırlı olur aşılaman inşş:Saruboceq:a.s.

teşekkürler pink rose :) hayırlısı bakalım..
sende canını sıkma sakın,sen güçlüsün..bir an önce toparlanıp yenibir sürece hazır olursun..ben inanıyorum sana...

camasd hayırlısı olsun senin içinde cnm...bayramdan önce biticek senin tedavin sonuca geçiceksin hadi bakalım...

teşekkürler justing öyle görünüyor...tedavi biter de sanırım bekleme süreci daha sancılı geçiyor...
sende doğru bir karar vermişsin.sonucunda tek bir sağlam yumurta yeterli biliyorsun...

o zaman bir süre ara ver istersen. Yani tüp bebek olayına. Dİğer tedavilerini olursun, şeker için falan tedavi olman gerekiyor muymuş bilmem ama.
belli sen bu ara çok takacaksın kafana, psikolojin uygun olması lazım.

bakarsın kendiliğinden oluverir :)

nobran seni uyku tutmuyo sanırım ama ileride uykusuz geceler seni bekliyo cnm ya ..gidip yatsana dinlensene sen..seni çok güzel ama bir o kadarda yorucu geceler bekliyo cnm....

ben de size aynı şeyi yazacaktım şimdi :)
hadi ben uyuyamıyorum, siz gidip yatsanıza diye.
ah ben istemez miyim uyumak ama,gebeliğin son zamanlarında yatmak bir işkence oluyor. sırtüstü yatmak yasak zaten
yan yatınca da sırtım, belim ağrıyor, oturarak uyukluyorum sadece. Ya da gözlerim kapanana kadar oturup, artık bayılma raddesine gelince yatıyorum :)Saat başı da uyanıyorum. Vücudum uykusuzluğa alıştı işte şimdiden

cnm yaaa valla bende soluma yatamzdım kalbim sıkışır..sırt üstü yatamazsın karnın gerilir yüzükoyun zaten olmaz...ay bide sen ikizzz..çok zor halin vallaa..benim canım sıkkın o yüzden uyku tutmadı.eşimde istanbula gitti.ööölee kuruluyorum gece vakti işte...

zor evet, yan yatınca biri altta kalıyor :) nasıl yamuluyor karnım bir görseniz çok komik :)

yumurta sayısına takıp nette araştırma yapıyorsundur Allah bilir. Yapma diycem ama ben de öyle yapardım heralde. Ne zamandı kontrolün?
Bir de senin de çocuğun var dimi blue gibi? karıştırmayayım şimdi, kaç yaşında?

11 yaşında cnm.resmi var işte...takıyorum valla hemde nasıl takıyorum.okusaymışım kadın doğumcu olurmuşum valla...

perşembe günüde yine akşamüstüne ertelediler randevumu.dünkü gibi olursa 7 den önce çıkamayız yine ordan ama yeterki sonu hayırlı olsun...

Amaaan maşallah:)
Valla ben o resmi sen sandım :)
okumuşsundur o zaman insancıkların 20 den fazla yumoşu olmuş ama negatif olan birsürü var böyle.
esas embryo kalitesi önemli.
benim de ilk tedavide 20 taneydi galiba, transfer edilebilir embryo 2 tanecikti, 1. kaliteydi güya ama olmadı işte. ikincisinde de 6 taneydi transfer edilebilir olan. Şahin bey 3 mü koysak dedi. ama 3ü de tutarsa birini alırız falan dedi. eşim hemen olmaz öyle şey diye korktu :) 2 koyalım dedik. o zaman donduralım diğerlerini dedi dr. yazık olmasın diye.
yani iki tedavimde de kalite ve sayı aynıydı. ne kadar araştırsak da bilinemeyen bir durum var işte.

ewet cnm aslında bu söylediklerinin hepsini biliyorumda işte nasıldır bilemiyorum insan farklı bir ruh halinde oluyo...Allah biliyo artık orasını ama sende anlıyosundur beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…