- Konu Sahibi handan1976
-
- #3.961
iyiyim canım sağol çok şükür bugünümea.s.Pink çok üzüldüm canım... Bugün daha iyisindir umarım...
haklısın canıma.s.pinkim ne diyeceğimi bilmiyorum....ama Allahtan hayırlısı buymuş demek ki canım...lütfen kendini koyverme,yine olacak canım...Bir latin atasözü vardır..."Beni öldürmeyen şey daha güçlü yapar" diye...Ölmedik canım,sarsıldık ama daha güçlü olmamız gerekli,lütfen böyle düşün....
Şenizinş canım:Saruboceq:pinkim........ALLAH hayırlısını versin canım........durumuna çok üzüldüm........
iyi akşamlar arkadaşlar,
hepiniz iyisinizdir umarım. pink rose üzüldüm senin için ama demek ki böyle daha hayırlıymış diyebiliyorum..
justing sende bence devam etmekle doğru karar vermişsin, ben inanıyorum ne olur sen de inan.
duygu seninde e2 daha düşükmüş düne göre sevindim canım...
bende bugün 4'te şahin beydeydim.çok kalabalıktı.4.30 gibi girdik sanırım içeri.gayet güzel dedi sol tarafta 2 yumurtam çok gelişmiş dedi.rahminde çok güzel dedi..herşey çok iyiymiş...fostimondan 3 kutu daha kullanalım dedi. cuma kontrole gel dedi, bakarsın pazar aşolamanı yapabiliriz dedi...hayırlısı diyorum bende...
vallahi benim durum karışık hale girmeye başladı........ne yapacağıma karar veremiyorum...........bugün bir ara yeniden başka bir tedavi yaptırmamaya karar verir gibi oldum.........şu anda hiiiiiiiiiç bir şey düşünemiyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?