- Konu Sahibi handan1976
-
- #4.301
aman da maşallah :) yarın büyük gün, herşey yolunda gidiyor şimdilik, inşallah böyle devam eder.
duyguya da hayırlısı olsun inşallah, şimdi kaldı 12 güncük :)
benim yumoşları sormuşsun; galiba 20 civarıydı, 6 tane embriyo olmuştu 1. kaliteydi galiba . 2 tane transfer edildi, 4 tane dondurulmuşum var benim.
oncağızlarımı da sanki terketmişim gibi tuhaf oluyorum bazen
açıkçası iki gün sonra çağarmaları bende ümidi dahada azalttı...bir an önce transfer etmek istiyolar demekki ..yani embriyolarıma fazla güvenemiyolar...:sinifsinif:
latarte çok sağol cnm..
az önce aradı lale hanm..5 yumurtadan 4 ü olgunmuş...3ü döllenmiş..anlıyacağınız yarın transferim var...saati bildireceklermiş...
bu arada duygununda transferi oldu...gayet iyi...2 embriyo transfer edilmiş...Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın...:Saruboceq:
açıkçası iki gün sonra çağarmaları bende ümidi dahada azalttı...bir an önce transfer etmek istiyolar demekki ..yani embriyolarıma fazla güvenemiyolar...:sinifsinif:
eet cnm yaa..daha sonra transfer ettiriverirsin onlarıda...tutarsa tutar...onları orda bırakmaaa...bende yarın bir problem olmazsa 3ünüde transfer etsin diyeceğim şahin beye...tabii doğrusunu o biliyodur ama...diğeride ziyan olsun istemiyorum..:çok üzgünüm:
nobrancım.........2 sene sonrada dondurulmuşlarınla denersin canım........haaaa.....onları ordamı bırakacaksın............nobran sana doğumdan sonra bir tavsiye...........korun canım.........bizim gelinimizin ablası tüp bebek doğumundan sonra nasılsa olmuyor diye korunmadı,kendiliğinden hamile kaldı........ama onun tekti.......dondurulmuşlarıda vardı.....onları imha ettiler ikinci çocuğu doğunca......
canıımm çok sevindim hayırlısıyla bebiklerin bayram hediyesi oldular sana maşallah tatlım ALLAHIM 9 ay birliktelikten sonra hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşş çok öpüyorum duygununda güzel geçmiş maşallah hepinizi öpüyorumŞenizlatarte çok sağol cnm..
az önce aradı lale hanm..5 yumurtadan 4 ü olgunmuş...3ü döllenmiş..anlıyacağınız yarın transferim var...saati bildireceklermiş...
bu arada duygununda transferi oldu...gayet iyi...2 embriyo transfer edilmiş...Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmasın...:Saruboceq:
Kızlar ilk randevu nezaman alınıyor ilk görüşme regliykenmi gidiliyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?