Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

açıkçası iki gün sonra çağarmaları bende ümidi dahada azalttı...bir an önce transfer etmek istiyolar demekki ..yani embriyolarıma fazla güvenemiyolar...:sinifsinif:

eet cnm yaa..daha sonra transfer ettiriverirsin onlarıda...tutarsa tutar...onları orda bırakmaaa...bende yarın bir problem olmazsa 3ünüde transfer etsin diyeceğim şahin beye...tabii doğrusunu o biliyodur ama...diğeride ziyan olsun istemiyorum..:çok üzgünüm:

açıkçası iki gün sonra çağarmaları bende ümidi dahada azalttı...bir an önce transfer etmek istiyolar demekki ..yani embriyolarıma fazla güvenemiyolar...:sinifsinif:

olumsuz düşünme ne olur....ne güzel 3'ü döllenmiş...transferinde hayırlısıyla yarın olacak....şimdiden itibaren pozitif düşünmen gerekiyor....tüm olumsuzlukları kafandan sil, herşey güzel olacak....

Canım İnşallah herşey güzel olcak olumlu düşüneceğiz burdan sonra duyguda sende güzel haberlerle bizlere umut apısı olacaksınız opuyorumnanaktan
Transfer arasında zaten 1-2 gün oynuyor bildiğim kadarıyla

eet haklısın cnm ama ne kadar tüpte durursa o kadar iyi oluyor bence...duygunun şansı o yüzden çok fazla..5. gün transferi oldu onunkisi...dayanıklı embriyolarki o kadar gün gelebilmişler...benim tedavimi o yüzden şahin bey iptal edelim başka protokolle farklı dozlarla tekrar başlayalım dedi..çünkü cnm bana bu ilaçlar hafif geldi..bir dahakine eminimki şahin bey kısa protokol ve farklı ilaçlarla 450 den başlayan dozlarla uygulayacak...çok yumurta olduğu zamanda blast embriyo olma olasılığı e tabii tutma şansıda artıcak..

ha haaa 4 çocukla kendimi düşünemiyorum :)
bence de kesin üçünü de koyalım diycek Şahin bey de

Tabi canım, herkes aynı şeyi söylüyor, zaten benim adet dönemlerim çok yoğun geçtiğinden doğum kontrol hapına resmen ihtiyacım oluyor :)

canıımm çok sevindim hayırlısıyla bebiklerin bayram hediyesi oldular sana maşallah tatlım ALLAHIM 9 ay birliktelikten sonra hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşş çok öpüyorum duygununda güzel geçmiş maşallah hepinizi öpüyorumŞeniz
selam kızlar giremedim birkaç gündür annme kayınanneme temizlik gibi işlerden dolayı herkes iyidir inşa.s.

pinkcim cnm çok saol..ne güzel dilekler bunlar...inşallah hepimizin duaları kabul olurda burda bebeklerimizden bahsederiz cnm...çok öpüyorum seni...

justincim........hiçbirşeyi kafana takma canım.....ALLAH izin ettiyse zaten herşey güzel olucak............hadi canım hayırlısıyla bebişleri al gel hastaneden.........12 gün sonra sana da sevinç,mutluluk yaşatsınlar inşallah.......

blue saol cnm saol arkadaşım..inşallah bu dediklerin olur ...Allah hepimize yaşatır inşallah...
kızım az buçuk tüp bebek laflarını duydu..tedavi olduğumuzuda biliyoo..uygun yolla birşekilde bişeyler anlattım..fakat kızımın bana sorduğunu bir bilseniz...ayy çok güldüm..anne şimdi benim kardeşim olucak ya tüp bebek...dış görünüşü bizler gibimi olucak???? dedi...cnm yaa uzaylı veya kafasında faanuslu bir kardeşimi olucak sandı garibim...allahtan bir arkadaşı var tüp bebekle dünyaya gelmiş...onu söyledim...şaşırdı...normal olucak öylremi yani dedi...canım yaa kıyamam.....

kaydirigubbakcemile3Küçükken bende merak ederdim tüp bebekler nasıl fazla merak iyi değilmiş Sağlıklı gelsinlerde Normal bebekten ne farkı var sadece eşimle süprizle bildirmek isterken birlikte öğrenecceğiz nasip justing'm kaçta transferin dualarım seninle
Umutları kaybetmek yok umut çiçekleri..

kızlar merhaba....Hepiniz nasılsınız?..duygu ve justing hayırlı olsun arkadaşlarım...12 gün sonra ikinizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah...Lütfen moralinizi yüksek tutun...Olacak diye düşünün,kendinizi buna şartlayın...Ayaklarınızı sıcak tutun,çorap giyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…