Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım benim var dondurulmuşlarım ama inan hiç hatırlamıyorum ne kadardı? zaten sayıya göre değişiyor galiba. Eşim ilgilenmişti o zaman.

slm kızlar..transferim oldu nihayet..3 embriyodan bir tanesi maalesef sizlere ömür...2 embriyonun biri çok iyi kalite diğeride yine iyi kalite dedi şahin bey..sıkışık olmak gerekiyomuş sanırım ben tam sıkışmamışım..tam yatmışken masaya kaldırdılar..su verdiler ..yürüttüler..ama son derece yakındılar..özellikle nezahat ve selime hanımlar..bolca muhabbet ettik..sonra transferim oldu..gayet iyi motive oldum..şahinbey rahimin gayet iyiydi dedi..ayy resminide verdiler...iki nokta..birde bölünmüş hallerinin...çok ilginç bir gündü..şimdi gerisi Allaha kalmış..O isterse olucak...

kızlar selam nasılsınız?neler neler olmuş ya yokken oku oku bitmedi walla özledim sizleride...justingim canım hayırlı olsun 12 gün snra güsel hbrlerini beklioruz canım benim inan çok sevindim.dugucum snnde hayırlı olsun transferin cnm inş bebişlerinizi 9 ay snra alırsınız kucağınıza...

şimdi okudum canım.....2 embriyo transfer edilmiş.........eğer ALLAH nasip ettiyse ikiside tutar .......... inşallah 12 gün sonra güzel haberi alıcaz senden......sabırsızlıkla bekliyor olucam.........O GÜZEL HABERı........

ayyyyyy....o sıkışma yokmu canım....insanı mahfediyor.....benim iki denemede eşim çok su içrmişti zorla.......bende felaket sıkışıyordum.....sonrada fazla geldiği için şahin bey sondayla birazını geri alıyordu.....ama 3.cüde okadar sıkıştırmadım kendimi,iyi ayarlamışım,çekmek zorunda kalmadı dr.......

yaa duygu çok sıkışmış..birazını almışlar..bana dedi sakın suyu abartma çok içme..bende tereddütte kaldım...içtim sıkıştım gerçi ama yeterince değilmiş...mecbur verdiler su..yaa mahremiyetimiz hiç kalmadı...çişimizi bile soruyoruz mecbur..:roflol:

ah canım yaaaa......ne mahremiyeti şahin beyle konuşmadığım hiç bir şey kalmadı.........heleki o sıkışma sahnesinden nefret ediyorum..........ama ne yapayım 3 kez yaşadım işte.......hepimizde yaşıyoruz.....nelere katlanıyoruzbir bebiş için......ama olsun........inşallah hepimiz için hayırlısı olur..........

E benim 20 yumurta olmuş da nolmuş işte aynı sayıda transferimiz olmuş :)
boşuna üzdün kendini....
hadi bakalım hayırlı olsun. inşallah güzel haberlerini alıcaz.
ya o nezahat hanıma ben de bayılıyorum, hiç kıyamıyor herkese anne gibi yaklaşıyor, çok şeker dimi ?
gerçi hemşireler de süper, hepsini seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…