Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justingciğim ve duygucuğum,
transferleriniz olmuş, çok sevindim...artık güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

ewet yaa.ayşegül hnm ..şirin hanım gerçekten çok şirin..birde hamileymiş oda...işlem yapılırken çok üşüdüm ellerim buz kesti...elimi tuttu selime hnm..sonra nezahat hnm da diğer elimi..sonra ultrasona iyi bak sana bebeklerini göstericem dedi....sonra iki tane parlak bir nokta rahimime girdi...bak dedi...gelecekleri iyi olucak..yıldız gibi parlıyolar dedi..onlar beni çok motive ettiler ..yoksa ben kendimi çok kasardım...şahin beyde öyle..tatlı tatlı konuşup beni rahatlattı..saolsunlar...

Canlarım Sizlere İyi Bayramlar Bayram Boyunca Giremeyebilirim ..
Duygucum ve justin ve de camasd Sizlerden inşallah dönüşte güzel haberler alırız...:asigim:

arkadaşlar merhaba...Yarın girmeme imkan yok o yüzden bayramınızı bugünden kutlamak istedim...Bayramınız kutlu olsun...Dilerim bu bayram bizim çocuksuz geçirdiğimiz(yada bazı arkadaşlarımız için 1 çocuklu) son bayramımız olur..Allah bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin..Hepimize hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

Arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum...Bayramınız dikalmanın dediği gibi bebeksiz son bayramımız olur inşallah.....

herkese iyi bayramlar...
bayramdan sonra görüşmek üzere...

justing, camasd, duygu inşallah bayramdan sonra sizin güzel haberlerinizle tekrar tekrar bayram yapacağız.

arkadaşlar iyi bayramlar hepinize...inş dediğiniz gibi bu bayram bebişsiz geçirdiğimiz son bayram olur...çok öpüyorum sizi

iyi bayramlar arkadaşlar ...uzun bi süredir ayrı kaldım ama hep aklımdaydınız...
justing, duygu, camasd sizlerin de transferleri yapılmış ..rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin .

maşallah canım ne güzel hayırlısıyla güzel geçmiş güzel haberi alıcaz kısa süre sonra inşş çok öpüyoruma.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bayramınız nasıl geçti? bizim braz yorucuydu. istanbula gittik geldik,son günü de dinlendik..
dün progesteron testi yaptıdım,bugünde sonucu aldım.değeri biraz düşük geldi. 6.70 ne anlama geldiğini bilen var mı? geeçen ay yaptırdığımda değer 16.65 idi.neden bu kadar düşmüş anlamadım.şahin beyi de aamaya çekindim..

nobran selam canım........sen daha doğurmadınmı........

selammm :))

doğuramadım daha bennn :)
yarın dr dayım, bakalım ne diycek?

bayramda da çok sıkıldım yahu, evden çıkamadım ki
herkes aman kimseyle görüşme domuz gribi var diyor, kaldım buralarda

bayramda kimsenin sesi çıkmadı, ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…