Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

camasd selam canım.....ben anlayamdım beta hcg niye yaptırmadın..........hem şahin beyi aramak için hiç çekinme......sana nazik bir şekilde sorduğun her soruyu cevaplar.......ben kendisini antakyadayken bile aramıştım.......dr.u ara ,sor canım.....bizede cevabını ilet....bekliyorum.....

nobran......canınmı sıkıldı bayramda......kıyamam ben sana........keşke bende hamile olsamda evde kapalı kalsam..........bende gezmekten çok sıkıldım..........artık bir bebeğimiz olsunda evde kapalı kalsam diyorum........

merhaba bluesuu,
şahin bey 30 kasımda progesteron testini yaptırmamı, 8 aralıkta beta hcg testini yaptırmamı söylemişti.
aradım şahin beyi sonucu söyledim. 3'ün yukarısı bizim için iyi olduğunu söyledi.yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamak içn yapılan bir testmiş bu. beta testine de 1 hafta kaldı bakalım :))inşallah olumlu oluuurr...

Nobran bayramda giremedim ama bir ara aklıma geldin ehuehu..Sağlıklı doğur artık keyifleri iyi içerde sanırım..
camasd değerin düşük değil benim progestan genelde 0.17 filan çıkıyordu Umutlu olun

selam herkeseeeee

umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir. bizimki güzeldi ankaraya gittik geldik keyfili geçti çok yormadım kendimi rahattı o yüzden.

Deryacım sevindim seninkilerin bayram süprizi yapmadığına bakalım şahin bey ne diyecek bugün. sağlıkla sende artık eline ayağına kavuşursun inşallah bebişlerin.

bluecum rabbim sana da kısmet etsin de sen de kapan otur evinde inşallah bebeğinle beraber en kısa zamanda.

pinkim nasılsın? nasıl geçti bayram?

la tarte sen nasılsın?

camasd hadi bakalım 8 aralık demek sonuç için günün. rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür inşallah.

duygu justing siz ne yaptınız kızlar? sizin test günleri ne zamandı?

momicim......selam........ankaraya abinleremi gittiniz.........yanlış hatırlamıyorsam abiler ankarada yaşıyordu dimi.......bulantıların nasıl....azalma varmı....yoksa tamamen bittimi.......kendine iyi bak......

bluecum bulantılar azaldı şükür arada yokluyor sadece çok daha iyiyim.

doğru hatırlıyorsun abimler ankarada. abimin minik kızını sevdim bol bol oyunlar oynadık öpüşüp koklaştık. pek güzeldi yani kaydirigubbakcemile3

merhaba bluesuum...iyiyim canım...şu sıralar siteye girmekte zorlanıyorum...Bir de okula git gel..zaman kalmıyor canım...Sen nasılsın?

derya dün kontrole gidecekti,sesi çıkmıyor yoksa doğurdu mu acaba?Allahım yardımcısı olsun...Hayırlısıyla oğlanları kucağına almayı nasip etsin...

momim,kader arkadaşım nasılsın?Bulantılarının azalmasına çok sevindim,bu arada benim bulantılar başladı...Ters insanım demek ki...Kontrol için gün aldın mı?Ben daha almadım..

dilkalmancım üzüldüm ya bulantıların başlamasına. ne güzel rahattın. biraz yoruyor insanı bulantılar ne yalan söyleyeyim.
sen başlangıçtan beri kaç kilo aldın? eğer çok almadıysan ve bulantıların varsa bundan sonra da pek almazsın herhalde.
kontrol için gün almadım. ama herhalde haftaya salı yada çarşamba giderim. hangi gün daha sakin olacaksa ona göre...

merhaba kızlar...6 gün evimde 2 günde annemde yan gelip yattımm..ama artık sıkıldım..yarın 9. günüm ama bende hiçbir belirti yok...en azından kızıma hamile kaldığım zaman göğüslerim şişip ağarmıştı..bunda öyle birşey de yok...zaten bana verilen kağıtta embriyonun ikisiinnde 2 hücreli olduğunu öğrendim..şahin beyse bana biri grade 1 diğerininde grade2 olduğunu söylermişti..iki hücreli bir embriyonun tutması zor kızlar..biliyorum diyeceksiniz Allahtan umut kesilmez diye..ama ben umudumu birkaç gün önce zaten kaybettim...o yüzden kafamdan şu saplantıyyı atıcam..hayatıma devam edicem...yapılıcak başka birşey yok...

justing canım bence bu kadar umitsiz olman anlamsız.
kendini ne cok iyiye ne cok kotuye hazirlamalisin bence. rahat bırak kendini 9 gün geçmiş zaten 3 gün sonra ne olduğu net olacak.
ayrıca unutma hamilelikler birbirine benzemiyor. oncekinde goguslerinin agrimis olmasi bunda da agriyacak anlamina gelmez. ustelik hamile kaldigina dair belirti aramak bence anlamsiz bende hicbirşey yoktu o yuzden 1 hafta bekledim adet tarihinin gecmesi uzerine halbuki kese bile olusmus o sirada.
belirtileri aramayin bosuna. onlarsizda hamile kaliniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…