Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hoşbulduk bluee...valla karadeniz bana iyi geldi gelmesine ama kızım olmayınca ben birşey anlamadım yaa...onsuz biryerin tadını alamadık valla...ama gezmeye değer yerler...rize-ardeşene kadar gittik....sonra geri döndük. zonguldağa kadar...

evet annemdeydi..bayada yorucuydu..hergün başka bir ilde..ama sümela manastırına bayıldım..sonra amasya ..ünye...amasra...çok güzel yerler...

ben ikinci deneme için acele etmem gerekmiyorsa 6 ay kadar ara vermek istiyorum..şu acıbadem sigorta işini ayarlamam gerek..yoksa hamile kalsamda başka yere güvenemicem...

selam bacılar bende sahın beyın hastasıydın suan 8 aylık ıkız bebeklerım var şahın bey tek kelımeyle mukemmel bır doktor ve işindede harıka onun ıcın soylenecek başka söz bulamıyorum
kızlar benım yardıma ıhtıyacım var ıkızlerımın bakıcısı ısten ayrıldı 22 yasında genc bır kızadı ev ve bebk bakımında bana yardım edıyordu ama ayrıldı malesef sımdı tek başıma ıkısıne bakmakda cok zorlanıyorum tanıdıgınız bıldıgınız calışabılecek bırı varsa bana ozelden mesaj atarsanız cok sveınırım genc olsada olur snucta ben evdeyım benımle bırlıkte bakıcak bırını arıyorum hatta yarım gune bıle razıyım 12 den 6 ya kadar tanıdıgınız varsa cok sevınırım

sigortamı yaptırıcan....aslında iyi.....bende yapyırmaya kalkmıştım....sonradan vazgeçtik..........eşimde bana takılıyor........sigorta yaptırsaydık doğumunu ücretsiz yaptıralım diye.....2,5 senedir sigortayı yenilerken zaten senin doğum parası sigortaya gidicekti ve halende gidiyor olacaktı sen doğurana kadar diyor......

valla ödemeler hakkında hiçbir bilgimiz yok..karadenizden daha bu akşam geldik..bir araştırıcaz..ama başka dr ada güvenemem gibi geliyo..8 milyar gibi bir paradan bahsediliyo..bunuda ödeyemeyiz.zaten tüp tedavisi yeterince masraflı..

yaaa....ikizlere yanlız bakmak zor....benim arkadaşımda kreşe verene kadar bakıcı tutmuştu.....oda senin gibi çalışmıyordu....ama yardımcısız yapamadı......

ben gidip sigortayla görüşmüştüm.......ödemeler farklı farklı......ödediğin prime göre hastaneden yararlanma olnağında değişiyor..........

yaaa....ikizlere yanlız bakmak zor....benim arkadaşımda kreşe verene kadar bakıcı tutmuştu.....oda senin gibi çalışmıyordu....ama yardımcısız yapamadı......

evet canım gercekten cok zor gece gunduz devamlı ılgı beklıyorlar cunku valla suan cok zor durumdayım ınsallah bıran once bırını bulabılırım

seherim zor durumdasın ama çok şanslısın farkındasın dimi cnm..inşallah gönlüne göre bir yardımcıda bulursun...

benim bir arkadaşımında bebeği olmamıştı.........benimkiler gibi düşüyorlardı.......o zaman bursada acıbadem yoktu.....istanbulda tedavi görmüştü.....bir ev paramız gitti bu kıza der durur hep..........bende eşimden kendime yeni araba istiyorumda....eşimde senin araba parası acı bademe gitti,daha gidecek diye takılıyor........

seherim zor durumdasın ama çok şanslısın farkındasın dimi cnm..inşallah gönlüne göre bir yardımcıda bulursun...

sagol canım evet canım mevlam sonunda ıkı evlat nasıp ettı cok sey borcluyum sahın beye cok sagolsun zor gunlerın ardından guzel gunler gordum mevlam herkese yasatsın ınsallah ıkız bebek zor tabı ama bır guluşlerı ömre bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…