Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aynı anda iki sayfadayım o yüzdendir..
ay sorma benim eşimde bazen burda görünce gülüyo..yinemi burdasın diye...

seherim senin ikinci denemede oldu bebişler dimi....yanlış hatırlamıyorsam......

yok canım ılk deneme de oldu şukurler olsun ben polıkıstık over hastasıyım sorunum oydu dogum yapana kadar tup bebek konusunda uzman oldum sahın bey hala benı gorunc der bır masa sandalye koyayım şurayada gel yardım et bana dıye cok araştırıyordum cokta korkuyordum ya hıc anne olmazsam dıye

valla o dediklerini bende yapıyorum seherim.. bana bu konular eskiden çok karışık geliyorken şimdi zevkli bile gelmeye başladı..diyorum keşke kadın doğumcu olsaymışım be...

valla o dediklerini bende yapıyorum seherim.. bana bu konular eskiden çok karışık geliyorken şimdi zevkli bile gelmeye başladı..diyorum keşke kadın doğumcu olsaymışım be...

valla canım o zevklı oldugu konusunda sana cook katılıyorum ınan bılseydım bende kadın dogum dr olurdum zor ama gercekten zevklı doktor konumunda olunca
bu arada şahın beyın soyadı zeteroglu neden tezeroglu dıye acılmış topıc okudugumdan berı bır tuhaflık var dıyorum ama ancak farkettım :))

seherim....ay ne güzel.......ALLAH fazla uğraştırmamış.....evet canım yaaa.....bizde şahin beyle akraba gibi olduk.........bizde nerde karşılaşsak selamlaşıp konuşuyoruz.....bende senin gibi çok araştırıyorum ve her gişimde araştırdıklarımı konuşuyoruz.......eşimde şahin beye diyor....benim hanım yardımcı doç.oldu,nerdeyse doç. te olacak ......şahin beyde evet katılıyorum..........benim kendisine anlatmak istediklerimi zaten eşiniz öğrenmiş olarak geliyor diyor............ama ben daha bebişime kavuşamadım.....bu 4.cü denemem olucak...birde aşılamada var..........ne yapalım herşey nasip kısmet.....

ınsallah bu son denemen olur canım cok bekletmen gelır melegın yada meleklerın dıger denemelrınıdemı şahın hocada yaptırdın

benımde sımdı bır arkadasım sahın hocada yaptıryor carsamba sabahı yumurtaları toplanacak kısmatse bende gıdıcem tabı cocuklara bakıcak bırını bulabılırsem ılk denemesını bursa tup bebekde yaptırmıştı olmadı ınsallah sımdıkı tutar

evet hepsini orda yaptırdım........şahin beyin hastaları genelde ikinci denemelerde bebeklerine kavuşuyorlar ama ben malesef kavuşamadım......ALLAHIN vardır bir bildiği.....

evet cnm..boyuda boyuma çok yaklaştı..kıyafet beğendiremiyoruz..valla sonumuz nolucak bilemiyorum...Allahıma sonsuz şükrediyorum..mutlu değildim ama ilk evliliğimdeki tek güzel ve hayırlı şey kızım....iyiki onu doğurmuşum...

seherim....benim 13 yaşında ALLAH bağışlarsa bir oğlum var......ona kardeş yapmak için uğraşıyoruz........eğer ALLAH nasip ettiyse olucak......oğlum kardeş çok istiyor..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…