Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justincim.......benim oğlum artık bu yıl delikanlılığa adım attı....dediğin gibi boyumca........boynuma sarılıyor geziyoruz........ve bende ALLAHIMA binlerce kez şükrediyorum bize oğlumuzu verdiği için ..........

seherim....benim 13 yaşında ALLAH bağışlarsa bir oğlum var......ona kardeş yapmak için uğraşıyoruz........eğer ALLAH nasip ettiyse olucak......oğlum kardeş çok istiyor..........

canım Allah bagıslasın kuzunu ne guzel sırf oglun ıstıyor dıye bu kadar emek vrıyorsun gercekten tebrık ederım sımdı ınsanlar tek cocuk dışında başka yapmazken sen bıde emek verıyorsun ( yanlış anlaşılmasın tek cocuk yeter dıyenlere karsı degılım :))
justıng yanlış anlamadıysam senınde bır kızınmı var

evet seherim..benimde 11 yaşında bir kızım var..fakat ilk evliliğimden..ikinci eşimin çocuğu yok..gerçi o hernekadar bizim bir kızımız var sen üzülme desede ondanda bir bebeğim olsun çok istiyorum...

inan bana karadenizde alışveriş mağazalarında daha ççoğu hep ona kıyafetler baktım..kendimden çok onun için özeniyorum...

seherim....evet ya......sırf oğlum kardeş istediği için bütün bu emekler...... ben annelik duygusunu,eşimde babalık duygusu tattı...şükürler olsunki....ama oğlumuz kardeşlik duygusunu tadamadı.....herşey onun için........

evet seherim..benimde 11 yaşında bir kızım var..fakat ilk evliliğimden..ikinci eşimin çocuğu yok..gerçi o hernekadar bizim bir kızımız var sen üzülme desede ondanda bir bebeğim olsun çok istiyorum...

grcekten cok takdır ettım canım sızı mevlam gonlunuze gore versın ınsallah

sehercim Maşallahı var bebeklerinin...Allah analı,babalı büyütsün inşallah...Bakıcı konusunda da kolay gelsin...nerede oturuyorsun semt olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…