Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şu anda çocuk için çalışıyorum desene...Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...Ne zaman adet olacaksın?histereskopiyi adet geçtikten sonra yapıyorlar değil mi?

evet canım ya.... çocuk için hemde ne çalışmak........oğlum derslerini yapmaya oturuyor,bende internetten kendi dersimi araştırıyorum......

canım adetim yeni bitti........bittikten sonra hemen yapabiliriz dedi şahin bey ama ben kendimi bu ay hazır hissetmedim.......bakalım inşallah bir dahaki adette yaptırırım........kendimi ruhende bedenede daha hazır hissetmiyorum galiba......

justing cim hoş geldin...gezdin güzel yerleri,moral depoladın geldin...Nasılsın?

hoşbulduk canım..gayet iyiydi gezi ama kızım olmayınca pek tat alamadık yaa..her saat başı aradım kızımı.annemde kaldı o.gerçi o ananesiyle gayet hayatından memnundu ama biz onsuz biryere gitmeme kararı aldık eşimle....

justin......dün gittinmi kontrole......

gittim canım..şahin bey benden beklediğinden az yumurta olduğu için AMH DİYE BİR HORMON TAHLİLİ İSTEDİ..YUMURTALARIN DURUMUNU EN İYİ O BELİRLİYORMUŞ..DURUMA GÖRE NE ZAMAN İKİNCİYE BAŞLAYABİLECEĞİMİZİ SÖYLİCEK..BİZ GERÇİ YAZA İSTİYORDUK AMA ŞAHİN BEY BU TAHLİL SONUNDA KARAR VERİCEK..

hakkında hayırlısı neyse o olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…